Evo kod mene novosti, danas ide stoperica pa ce biti sve kao zadnji put. 12dc aspiracija sad se brinem da to nije dobro jer je kao cilj bio dobit na jos jednom danu ali nista od toga.
Samo sam primjetila da mi se u ovom stimuliranom ciklusu pojavila ona kao ovulacijska sluz ja to inace nemam i nisam ni u prosloj stimulaciji imala. Onak je gusto prozirna (soory na detaljnom opisu) 🙈 pa ja sad tjesim samu sebe ma to je garant super sad je moje tijelo spremnije 😊 Dali je neko ima slicnu situacijuv?
Cekalica i meni je danas štoperica, Punkcija u ponedjeljak.. ček ti si u Petrovoj?
Mene danas trbuh razvaljuje i isto mi je ta sluz bljakasta, mislim da će u ponedjeljak biti kasno za punkciju al vidjet cemo..
S0102 nemoj mi ništa pricat za lovu, mi se taman malo oporavili od trećeg mjeseca i sad opet u kalkulacije... al neće mi bit zao ni kune, treba samo zaradit 😂😂😂
Dok ne razmišljamo o prodaji bubrega, dobro je 😆
Hahaha dobra si…I slazem se da sa svim sto si rekla!
Ja mrsava muz debel nemamo dijagnozu ( za mpo bitnu) I eto me zaapela do grla u g ….😂😂😂. No danas sam imala razgovor sa mojim 'debelim' suprugom😂 ….idemo jedan postupaka privatno….samo cu se tesko odlucit kud….radoncicu simunicu ili lucingeru…..ufff…I ako ne uspije idemo u bitku za posvajanje….mozda je nasa bebica vec rodjena i ceka nas☺…znam da je I to tesko no tko zna mozda cemo s tim imat vise srece, predat cemo zahtjev pa kako bude sta nas kosta..osim zivaca no njih ionako vise nemam..ma joj mene ce socijalna radnica odmah prekriziti😀😀😀.Waithing ako ste odlucili privatno i mozes podnijeti punkciju na zivo idi kod Lucija. Ja da nisam kukavica isla bih kod njega ali za sad me jos uvijek strah punkcije bez icega. Mozda jos koji ivf pa cemo sve na rakijicu k njemu zar ne S0102 😂😂😂😂
Ha ha ha... rakijice 😂😂 i normabeli... 😍😍 ali kod punkcije ne pomaze nista 😂😂
Kad je on meni prije punkcije rekao dobiti cete rakijicu ja sam to kao salu shvatila... kad ono dodes tamo i biras koju hoces slatku/gorku/ljutu😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ha ha ha...
S0102 nemoj mi ništa pricat za lovu, mi se taman malo oporavili od trećeg mjeseca i sad opet u kalkulacije… al neće mi bit zao ni kune, treba samo zaradit 😂😂😂
Da da... samo zaraditi "malo". 😯
S0102 nemoj mi ništa pricat za lovu, mi se taman malo oporavili od trećeg mjeseca i sad opet u kalkulacije… al neće mi bit zao ni kune, treba samo zaradit 😂😂😂
Pa da...zivjet se moze i s jednim bubregom sta ne?? Jos ak se prodaju na kilu ovaj od mog muza ce bit skuplji od mog😅😅😅
waithing
Meni je Joža prodao foru da sad imaju anesteziju pa krenuo nabrajat rakije, jeger 😂😂i onda tam hoda s tim po čekaoni... preludo 😭
Bas sam bila glupa kaj nisam nis popila i otišla van zapalit 😂😂😂 naivna kao ...ne pijem ne pušim.. jedem ciklu, ananas i gutam vitamine
Jel može od svake te koju je nabrojao jedno 3-4 kruga ? Onda bi tek bila spremna za punkciju na živo hahaha.
Sortiraj odgovore
Najstariji