Sorry krivo sam ti rekla vec mi se sve pomijesalo kad smo svugdje bili😅
Eto tu je obavio bakteriolosku analizu uslikala sam ti zaglavlje oa pribaj nazvati ili poslati mail da vidis treba li se naruciti.
waithing
I sad gledam...to je bilo 2015-e ajme..jer na vv ni ne traze bakteriolosku analizu pa nismo ponavljali
waithing
Ok, hvala ti. Pitat cemo dr sad kod uzimanja uputnice. Ionak se stalno nekaj mijenja
I sad gledam…to je bilo 2015-e ajme..jer na vv ni ne traze bakteriolosku analizu pa nismo ponavljali
Nas su sad trazili bakteriolosku jer ima nesto leukocita pa kazu da je vjerojatno bakterioloska upala.. Mene odmah asocira na ureaplasmu, ali moji brisevi su svi uredni pa nemam pojma kak to sad..
Sorry krivo sam ti rekla vec mi se sve pomijesalo kad smo svugdje bili😅
Eto tu je obavio bakteriolosku analizu uslikala sam ti zaglavlje oa pribaj nazvati ili poslati mail da vidis treba li se naruciti.
Ajme hvala ti na trudu 🤗
Evo ako ce kome trebat, a iskreno se nadam da nece, bakterioloska analiza ejakulata i urinokultura se mogu obaviti na Rebru bez narucivanja, radnim danom 7-10h.
Hvala Waithing
Evo ako ce kome trebat, a iskreno se nadam da nece, bakterioloska analiza ejakulata i urinokultura se mogu obaviti na Rebru bez narucivanja, radnim danom 7-10h.
Hvala Waithing
Borilica,
Neka vam na uputnicu napise i za bakterioloski ejakulat i za ureoplazmu, mikoplazmu, klamidiju, jer bakterioloski samo pronalazi ostale bakterije a ovo ostalo te ciljane....kuzis sto zelim reci?? Neka bas pise na uputnici i ove bakterije...
Hvala Waithing
Borilica,
Neka vam na uputnicu napise i za bakterioloski ejakulat i za ureoplazmu, mikoplazmu, klamidiju, jer bakterioloski samo pronalazi ostale bakterije a ovo ostalo te ciljane….kuzis sto zelim reci?? Neka bas pise na uputnici i ove bakterije…
Evo sad smo u strci jer njegova doktorica mu ne zeli dat uputnice bez cijele moje papirologije sa humane. Pa ja sam izvan sebe.. tako da samo da dobijemo a3 za ponovni spermio, i bjezimo od nje. a ostalo cemo privatno pa cu trazit i bakt.i ove kaj si navela. Hvala
Hvala Waithing
Borilica,
Neka vam na uputnicu napise i za bakterioloski ejakulat i za ureoplazmu, mikoplazmu, klamidiju, jer bakterioloski samo pronalazi ostale bakterije a ovo ostalo te ciljane….kuzis sto zelim reci?? Neka bas pise na uputnici i ove bakterije…
Evo sad smo u strci jer njegova doktorica mu ne zeli dat uputnice bez cijele moje papirologije sa humane. Pa ja sam izvan sebe.. tako da samo da dobijemo a3 za ponovni spermio, i bjezimo od nje. a ostalo cemo privatno pa cu trazit i bakt.i ove kaj si navela. Hvala
O bozeeeee, pa sto reci...
MM svojoj dokt.opce prakse njje nista nosio, nego je samo rekao da mu treba i ova napisala......
Bok curke ...
Svima cestitam koje su ostale trudne a nama svima zelim srecu da i mi ubrzo budemo trudnice. Svoju pricu s vec ispricala ..ukratko...osim inzulinske rezistencije drugo sve ok..osim ureaplazme..3,5 god pokusavamoni nista. Sad cekam mengu i idem na inseminaciju pa me zanima kako to ide..znam samo da se 1 dm trebam javit i 3 dm dodjem na VV .
Bila sam sa svojim muzem kod privatnika za umj.opl.( jel smijem.pisat kod koga?) i doktor je rekao da odem ma 1 inseminaciju i da pokusavamo sami i ako se ne primi i ako se odlucimo da dodjemo na proljece( al mi cemo mozda vec u 2mj ici)
Bas mi je mali post 😂😂😂
Jel boli inseminacija...jel isto moram pit neke te ljekove? I jel znate koju da je ostala trudna tako?
Hvala Vam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji