Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2017. 18:08

Borilica

Waithing, 🤣🤣. Evo ne znam, al bojim se da ce bit potrebno puno rekvizita kad tam krenu poplave 🤔😲

Uff a ja nisam imala s tim problema jer mi treci dan vec dosta manje curilo no ne brini navikli su oni na poplave ima dosta papira😊

waithing

10. Rujan 2017. 20:35

Ujoj, blago tebi..meni je 3.dan bas turbo dan🤣. Bit ce to interesantno😆

• Cekalica123
    10. Rujan 2017. 20:46

@sophie @ mono1111 @s0102 hvala puno na odgovorima cisto me zanimalo i vase iskustvo 😊😘 

• Cekalica123
    10. Rujan 2017. 20:53

@waithing nazalost nista nije ostalo smrzlica, oplodilo se 10 i isli smo na 5 dan kad je ostalo 4 od cega 2 dobra i 2 losija i ta dva bolja smo vratili, ova druga dva nazalost nisi izdrzali da postanu eskimo. Tako da sad idem iz pocetka. 
    Prva misao mi je bila ma sad ce zicer uspjeti idemo drugi put pa kao ucimo iz prethodnog pokusaja 🙈  a kako se priblizava pocetak svega samo si mislim joooj da barem ostane nesto i smrzlica 😂😂 kriteriji mi se iz dana u dan snizavaju.

Sophie
    10. Rujan 2017. 20:53

Joj ja sam znala i drugi dan ic, ma uzas žešći 
    Gaće bi tek skinula kad bi sjela 🙈
    Jednom mi je Luci reko nakon pregleda da se samo dignem i odem i da se ne okrećem 🤦🏼‍♀️😂😂😂
    Reko, moram 😭😭 poplava žešća 😝🙈

mono1111
    10. Rujan 2017. 21:38

Sophie

Joj ja sam znala i drugi dan ic, ma uzas žešći
    Gaće bi tek skinula kad bi sjela 🙈
    Jednom mi je Luci reko nakon pregleda da se samo dignem i odem i da se ne okrećem 🤦🏼‍♀️😂😂😂
    Reko, moram 😭😭 poplava žešća 😝🙈

Hahahahahah, jojjjjjj😬😬😬
    Cure, sretnooo vam ! Neka vam to bude i zadnji postupak !!!

11. Rujan 2017. 12:03

Cure.gdje se obavlja bakteriologija ejakulata, da li tko zna?

11. Rujan 2017. 14:26

Borilica

Mi smo u  vinogradskoj obavili 

waithing

11. Rujan 2017. 14:38

waithing

Borilica

Mi smo u vinogradskoj obavili

To se treba naruciti?

11. Rujan 2017. 14:58

Borilica

waithing

Borilica

Mi smo u vinogradskoj obavili

To se treba naruciti?

Joj ne sjecam se vise ..to je bilo lani..obavljao je spermiogram sad ne znam vise dal smo se narucivali vjerojatno da i odmah je obavljena i bakterioloska analiza u sklopu spermiograma da ne mora dva puta davati uzorak

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.