Hope, ti o hormonima, a ja o uzv🤣. I mene malo zbunio gospodin koji ispituje oko uputnice, moram priznat, al rekoh kaj ja znam,nova sam pa ne znam kog tam sve ima😆.bas me nasmijalo ovo.svejedno-hvala ti:)
Waithing, onda super, hvala na informaciji.vec sam pocela gundjat da ni pocetak ne ide kak treba, kak ce tek onda sve ostalo😅😅😅
😃
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
@borilica jesi dobila? ja jos svoju cekam mislim tamo negdje utorak/srijeda da bi mogla doci 😂 Tj nadam se da ce cim prije
@Cekalica, jesaaam 😊😊. Poranila je 2-3 dana, al neka. Zvala sam pa su mi rekli da dodjem u pon👏👏.Sad ce brzo i tvoja. Napokon se i to dogodilo, imam osjecaj da sam ovu m cekala mjesecima 🤣
Cure, kad dolazi menga poslije utrogestana? Ima to neko pravilo? Zadnji put; ujutro vadila betu popodne dobila...sad ne dolazi. U četvrtak ujutro sam stavila zadnje utrog prije bete..
I danas ujutro mi i dalje bila povišena temp, 37.1
Moze doci par dana nakon, bude uskoro dosla mislim.....kako kod koga i kako kad.
Cure, kad dolazi menga poslije utrogestana? Ima to neko pravilo? Zadnji put; ujutro vadila betu popodne dobila…sad ne dolazi. U četvrtak ujutro sam stavila zadnje utrog prije bete..
Mislim da je meni dosla nakon 4 dana....
Jedino meni nije jasno...pod utrogestanima se ne krvari... ja ih trenutno pijem jer mi se nesto poremetilo pa iam terapiju s njima... sve bilo ok bez krvi... i jucer opet vidjela fuckikng malo krvi.... a i danas... misl da ni to nije normalno... 😐😯
Cure, kad dolazi menga poslije utrogestana? Ima to neko pravilo? Zadnji put; ujutro vadila betu popodne dobila…sad ne dolazi. U četvrtak ujutro sam stavila zadnje utrog prije bete..
Mislim da je meni dosla nakon 4 dana….
Jedino meni nije jasno…pod utrogestanima se ne krvari… ja ih trenutno pijem jer mi se nesto poremetilo pa iam terapiju s njima… sve bilo ok bez krvi… i jucer opet vidjela fuckikng malo krvi…. a i danas… misl da ni to nije normalno… 😐😯
Hm ne znam u cem je stvar,no ja sam itekako znala prokrvarit I unatoc utrogestanu..nekad I prije bete a nekad je trebalo tri cetiri dana prestanka terapije pa bi tek onda dobila tak da mislim da to sve ovisi od ciklusa do ciklusa nije svaki isti..ne znam sto se sad dogadja kod tebe ali hocu reci da sam ja znala prokrvarit I sa njima.
waithing
Nazalost nije pravilo da se pod utrogestanima ne krvari, ja sam u svakom postupku dobila mengu i ranije od ocekivanog bez obzira na duphaston/utrogestan 😭😭
Kod mene je nekako pravilo da ne dobijem dok koristim utrogestane pa se sad čisto pitam zašto ih nisam koristila zadnjih x godina kad su mi sevciklusi naglo smanjili, nerijetko 20 dana..Nemres znat dok ne kreneš na mpo...😒
Sortiraj odgovore
Najstariji