Ajme Draga, jeza me prošla. Strašno mi je žao, nemam riječi... izdrži, preživi i drži se
Ajme Waithing. Nema rijeci utjehe. Pretpostavljam da ces na kariogram. Odi na forum.hr kad ces imati snage i tamo ima cura kojoj se dogadjalo sto i tebi. Ona ce ici na PGD. Uglavnom kad sve prodje i akupis snage najbolje je spojiti se tako s nekim i ima na fejsu grupa koja je njoj puno pomogla.
Ajme Waithing. Nema rijeci utjehe. Pretpostavljam da ces na kariogram. Odi na forum.hr kad ces imati snage i tamo ima cura kojoj se dogadjalo sto i tebi. Ona ce ici na PGD. Uglavnom kad sve prodje i akupis snage najbolje je spojiti se tako s nekim i ima na fejsu grupa koja je njoj puno pomogla.
Hvala,,no neću ići na kariogram,,ja na donaciju embrija neću ići, novaca za van nemamo niti za pgd,,pretraga mi je već preko glave,,možda ćemo pokušati još koji put nagodinu ako ne odustajem...
waithing
Waithing 😔😔😔 drzi se, mi to sve mozemo, bude tesko, neizdrzivo al opet se uspijemo izvuci iz toga i skupit snage za daljnju borbu ❤️
Waithing…. ajme draga... 😢😢 jaako mi je zao... drzi se i prezivi i ovo.... ti si jaka..
Hvala ti 😊 Kad ti kreces?
Ne znam..😂😂 trenutno sam na utrogestanima zbog krvarenja... prestajem sutra prekosutra... cekam M.. i onda valjda idem kod lucija da vidimo sto dalje...
Krvnna slika i sve mi je ok...
Waithing….ajme draga… 😢😢 jaako mi je zao… drzi se i prezivi i ovo…. ti si jaka..
Ma ne znam više koliko mogu,,šest pokušaja i dva spontana,,baš baš previše i za mene koliko jaka bila,,,
ne znam više kako bi se i veselila idućoj trudnoći kad kod mene ni to ništa ne znači,,,
waithing
Waithing….ajme draga… 😢😢 jaako mi je zao… drzi se i prezivi i ovo…. ti si jaka..
Ma ne znam više koliko mogu,,šest pokušaja i dva spontana,,baš baš previše i za mene koliko jaka bila,,,
ne znam više kako bi se i veselila idućoj trudnoći kad kod mene ni to ništa ne znači,,,
Waiting,
Ja sam ti se na face nedavno uclanila, u te neke grupe i vrlo rado cu te ubaciti ako zelis !!! Samo javi !
A sto se tice pretraga, ako zelis...sve cu ti napisati sto sam ja obavljala..a obavila sam cijelu obradu !
Nama su recimo kariogrami uredni, a imam tri spontana iza sebe, i dokazano jeda zadnji put bila krom.greska....neki put se nazalost ni ne moze utjecati i kod urednih kariograma, nazalost !
Ako ikako mogu pomoci, javiiii !
Waiting,
Ja sam ti se na face nedavno uclanila, u te neke grupe i vrlo rado cu te ubaciti ako zelis !!! Samo javi !
A sto se tice pretraga, ako zelis…sve cu ti napisati sto sam ja obavljala..a obavila sam cijelu obradu !
Nama su recimo kariogrami uredni, a imam tri spontana iza sebe, i dokazano jeda zadnji put bila krom.greska….neki put se nazalost ni ne moze utjecati i kod urednih kariograma, nazalost !
Ako ikako mogu pomoci, javiiii !
Hvala ti draga..zato i nejdem na kariogram jer znam da ni to nista ne znaci...pokusat cemo nagodinu vjerojatno privatno kod Radoncica ako ni to ne uspije odustajemo....
waithing
Waithing draga jako jako mi je zao 😭😭. Ako zelis javi mi se na fejs Josipa Feltrin jer moras za ovu jednu grupu biti sa nekim prijatelj na fejsu da bi se uclanio. Tamo ces dobiti puno dobrih savjeta za sve. Ja sam davno rekla da tu pravila nema, samo puno fuc...ing srece.
Sortiraj odgovore
Najstariji