Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    13. Rujan 2017. 13:28

waithing

mono1111

waithing

s0102

Waithing….ajme draga… 😢😢 jaako mi je zao… drzi se i prezivi i ovo…. ti si jaka..

Ma ne znam više koliko mogu,,šest pokušaja i dva spontana,,baš baš previše i za mene koliko jaka bila,,,
    ne znam više kako bi se i veselila idućoj trudnoći kad kod mene ni to ništa ne znači,,,

Waiting,
    Ja sam ti se na face nedavno uclanila, u te neke grupe i vrlo rado cu te ubaciti ako zelis !!! Samo javi !
    A sto se tice pretraga, ako zelis…sve cu ti napisati sto sam ja obavljala..a obavila sam cijelu obradu !
    Nama su recimo kariogrami uredni, a imam tri spontana iza sebe, i dokazano jeda zadnji put bila krom.greska….neki put se nazalost ni ne moze utjecati i kod urednih kariograma, nazalost !
    Ako ikako mogu pomoci, javiiii !

Hvala ti draga..zato i nejdem na kariogram jer znam da ni to nista ne znaci…pokusat cemo nagodinu vjerojatno privatno kod Radoncica ako ni to ne uspije odustajemo….

Drzi seeeeee ! 

13. Rujan 2017. 14:31

Zoja31

Waithing draga jako jako mi je zao 😭😭. Ako zelis javi mi se na fejs Josipa Feltrin jer moras za ovu jednu grupu biti sa nekim prijatelj na fejsu da bi se uclanio. Tamo ces dobiti puno dobrih savjeta za sve. Ja sam davno rekla da tu pravila nema, samo puno fuc…ing srece.

Jel ti je na slici profila muž sto drzi peseka?

waithing

Zoja31
    13. Rujan 2017. 14:40

Daaa bozicni 😂😂😂😂

13. Rujan 2017. 15:18

mono1111

waithing

s0102

Waithing….ajme draga… 😢😢 jaako mi je zao… drzi se i prezivi i ovo…. ti si jaka..

Ma ne znam više koliko mogu,,šest pokušaja i dva spontana,,baš baš previše i za mene koliko jaka bila,,,
    ne znam više kako bi se i veselila idućoj trudnoći kad kod mene ni to ništa ne znači,,,

Waiting,
    Ja sam ti se na face nedavno uclanila, u te neke grupe i vrlo rado cu te ubaciti ako zelis !!! Samo javi !
    A sto se tice pretraga, ako zelis…sve cu ti napisati sto sam ja obavljala..a obavila sam cijelu obradu !
    Nama su recimo kariogrami uredni, a imam tri spontana iza sebe, i dokazano jeda zadnji put bila krom.greska….neki put se nazalost ni ne moze utjecati i kod urednih kariograma, nazalost !
    Ako ikako mogu pomoci, javiiii !

Mono...da li su tebi nakon kiretaze plod slali na analizu kromosoma ..phd nalaz i citogenetski nalaz? Ne znam treba li se to pisebno naglasiti ili sta...jer nakon prvog spontanog nikakvo objasnjrnje nisam dobila niti iz nalaza nista posebno nisam saznala

waithing

13. Rujan 2017. 15:42

Samo mi je pisalo odumrlo jajasce i to je to

waithing

• hope1234
    13. Rujan 2017. 17:06

Drage moje ženice... Sutra još moram izvaditi hormone ,napokon sam dobila M koja je prvi put kasnila valjda od sveopće nervoze i igre živaca...I tako ja lijepo sada gledam u papir sa svim navedenim pretragama i preostaje mi još samo Uzv pred sami postupak... E sada pošto je na konzultacijama rečeno idemo u 10 mj. po bebicu,da li ja sada na ovoj M trebam ici na UZV ili u 10 mj. u drugom ciklusu... Totalno sam postala selektivni slušač nakon izgovorene riječi bebač!!!! 😅🙄🤗

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

mono1111
    13. Rujan 2017. 17:08

waithing

Waiting,
    Daaaaa ! To napraviiiii , sad ne znam da li ces moci izvesti sve ali sve cu ti napisati..
    Ovako, treba ti uputnica od socijalnog gin.za Citogenetiku Rebro, trazi se Kariogram ploda !
    Ti, kada dodjes u bolnicu u koju cete kiretirati moras napomenuti, tj.svima reci da imas uputnicu za kariogram ploda i da zelis da ti plod odvoje i spakiraju, to moras reci i dokt.koji ce te kiretirati....cure su znale samo sestrama reci i nikad nije doslo do dokt..
    Ugl.tvoj muz ili bilo tko, mora cekati ispred sale dok si ti jos uvijek u anesteziji, i kad oni izvade.i odvoje sadrzaj, spakiraju i tvoj netko nosi na Rebro, e sad nisam tocno sigurna ali u Bijelu zgradu iza Zelene ( skroz na vrhu ) je Pedijatrija, u sklopu Pedijatrije Citogenetika i to se nosi u Citogenetski lab, nikako ne u onaj glavni lab u Zelenu zgradu, nego Citogeneticki lab. Tvoj muz ili netko ispuni papire, podatke i ostalo i nalazi kariograma ploda dolaze na kucnu adresu u roku cca 3 tjedna....
    Ja sam kariogram trebala raditi i drugi put, ali posto je plod stajalo bez razvitka i bio u potpuno raspadnutom stanju, nisu mogli poslati, tj.ne bi uspjelo...a treci put sam radila kariogram ploda ( mama je moja iz Petrove nosila na Rebro ) i bila je krom.greska Triploidija !
    To ti je jako vazna pretraga, mislim vjerovatno i je stvarno bila neka krom.greska kod ploda u tvom slucaju, mislim kazu da je valjda 90 posto krom.greska ali ja bi to svakako da sam na tvom mjestu voljela napraviti !
    Mozda ovako zvuci grozno, jer netko plod mora nositi u posudici i sve to...ali ako je moguce to izvesti, zlata vrijedi !
    Ako te jos nesto zanima, samo pisi !

13. Rujan 2017. 17:31

mono1111

waithing

Waiting,
    Daaaaa ! To napraviiiii , sad ne znam da li ces moci izvesti sve ali sve cu ti napisati..
    Ovako, treba ti uputnica od socijalnog gin.za Citogenetiku Rebro, trazi se Kariogram ploda !
    Ti, kada dodjes u bolnicu u koju cete kiretirati moras napomenuti, tj.svima reci da imas uputnicu za kariogram ploda i da zelis da ti plod odvoje i spakiraju, to moras reci i dokt.koji ce te kiretirati….cure su znale samo sestrama reci i nikad nije doslo do dokt..
    Ugl.tvoj muz ili bilo tko, mora cekati ispred sale dok si ti jos uvijek u anesteziji, i kad oni izvade.i odvoje sadrzaj, spakiraju i tvoj netko nosi na Rebro, e sad nisam tocno sigurna ali u Bijelu zgradu iza Zelene ( skroz na vrhu ) je Pedijatrija, u sklopu Pedijatrije Citogenetika i to se nosi u Citogenetski lab, nikako ne u onaj glavni lab u Zelenu zgradu, nego Citogeneticki lab. Tvoj muz ili netko ispuni papire, podatke i ostalo i nalazi kariograma ploda dolaze na kucnu adresu u roku cca 3 tjedna….
    Ja sam kariogram trebala raditi i drugi put, ali posto je plod stajalo bez razvitka i bio u potpuno raspadnutom stanju, nisu mogli poslati, tj.ne bi uspjelo…a treci put sam radila kariogram ploda ( mama je moja iz Petrove nosila na Rebro ) i bila je krom.greska Triploidija !
    To ti je jako vazna pretraga, mislim vjerovatno i je stvarno bila neka krom.greska kod ploda u tvom slucaju, mislim kazu da je valjda 90 posto krom.greska ali ja bi to svakako da sam na tvom mjestu voljela napraviti !
    Mozda ovako zvuci grozno, jer netko plod mora nositi u posudici i sve to…ali ako je moguce to izvesti, zlata vrijedi !
    Ako te jos nesto zanima, samo pisi !

Pitala sam ja doktora za to i naravno rekao mi je da po njegovom treba pokusavati dalje da je to samo aneuploidija ploda dakle citajuci izmedju redova ne da uputnicu jer je to 'tek ' drugi spontani

waithing

13. Rujan 2017. 17:36

Nista....odmorit cu sad glavu od sveg tog i tamo u 11mj.na konzultacije kod radoncica da vidim sto on ima za reci pa obaviti sto on kaze ako treba i glupi kariogram pa na proljece pokusati ponovno..a ovo cu sad pustiti...puna mi je glava i meni i muzu...i on je u komi.i iskreno ne moze ni vozit do zagreba jos sam s tim...ma..onda sam trebala i na kiretazu u zagreb a ovako...sad nek bude kako je..
    Svejedno hvala puno na objasnjenju...

waithing

mono1111
    13. Rujan 2017. 19:18

waithing

Nista….odmorit cu sad glavu od sveg tog i tamo u 11mj.na konzultacije kod radoncica da vidim sto on ima za reci pa obaviti sto on kaze ako treba i glupi kariogram pa na proljece pokusati ponovno..a ovo cu sad pustiti…puna mi je glava i meni i muzu…i on je u komi.i iskreno ne moze ni vozit do zagreba jos sam s tim…ma..onda sam trebala i na kiretazu u zagreb a ovako…sad nek bude kako je..
    Svejedno hvala puno na objasnjenju…

Svakako odi kod R. Vidjeti ces da je super !
    A jnace, kariogram obavite i narucite se u Klaicevoj, ceka se jako kratko na termin, a nalazi su gotovi za tri tjedna !
    Nikakoooo na Rebrooo, mi smo nalaze cekali 3 mjeseca, uzas !
    Kad dodje do toga....lako sd cujemo oko toga jos....
    Pusti svakako ovo sve, oporavi se psihicki, to je najvaznije i kreni dalje kad budes spremna !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.