Pozdrav cure.. nisam dugo pisala.. prebacila sam se u ovu grupu jer krećemo u postupak 24.09 u Petrovoj. Ovo će nam biti 2 IVF (1 bio u prirodnom a 2 stimuliranom i nije bilo uspjeha). Prikupila sam sve nalaze i sad idemo u četvrtak po terapiju. Jedva čekam da sve krene. Imam dobar osjećaj. Zanima me jedino ako koja zna pomoći za nalaz progesterona, rezultat mi je 66,5. Ref.interv. je 3.8-50.6 (lutealna faza). Nalaz sam radila 21 dc s tim da su mi ovulacije 17-18 dc. I zanima me 17-alfa- hidroksi progesteron rezultat 2.7 (ref.interval je 0.6-2.3, isto lutein.faza, isto rađen nalaz 21 dc). Zahvaljujem na pomoći koja god da zna.
Nisi uzimala nikakav progesteron??
Malo mi se visok cini, da nisi T mozda?? Prirodno?? Jedino mi to pada napamet....
Ali.ako je O bila 17, 18 dc progesteron si vadila prerano, on se vadi 7 dana nakon O....
Štoperica je injekcija koja se daje 36 sati prije inseminacije ili prije punkcije jajnih stanica, svrha joj je Sazrijevanje jajnih stanica. Znači navečer se pikneš sama ili dodes u bolnicu i onda prekosutra dodes ujutro s mužem. Od da svoj doprinos koji se pročisti izaberu se najbolji plivači i onda ti to uštrcaju, odležiš 20min i ideš doma 😊
Js se vade (Punkcija) kod prirodnog postupka i kod stimuliranog.. kada se radi izvan tjelesna oplodnja.
Ma nemaš straha, samo strpljenja i puno živaca, malo sreće i puno pozitive 😀
Hvala ti puno..sad mi je jasnije ☺
M trebam dobit kroz 12 dana pa idemo u nove pobjede😊
Ja napokon dobila 🎉😅 ujutro idem vadit fsh i ako bude dobar krećem sutra sa 💉
Jejjjjjjj !! Sretnooo !
I ja sam sutra tamo, mozda se vidimooooo, idem na uzv !
Hvala Mono 😊 Tam sam ranom zorom 😅
Sretno i tebi, ak se ne sretnemo obavezno javi kak je prošlo 😃
Sreeetnooo...
Dvije cure koje su isle na inaeminaciju, a da ih znam objema je uspjelo. Jednoj iz prve, jednoj iz druge. Tako da ne otpisete odmah inseminacije.
mono1111
Nisam ništa uzimala a nisam ni trudna.. nažalost. Ja sam doktorici govorila da imam ovulaciju većinom 17 dc. Međutim ona mi je rekla da odem kad moram pa ćemo vidjeti. Sutra idem u Petrovu pa ćemo vidjeti šta prof. Vrčič kaže. Nije mi baš svejedno jer je baš povišen. Nadam se da neće odgoditi postupak..
curke,,,danas sam trbala biti 10+2 a plod se prestao razvijat sa 8+6,,,nemam više komentara,,,sutra kiretaza
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji