Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    12. Rujan 2017. 11:43

ljube004

Pozdrav cure.. nisam dugo pisala.. prebacila sam se u ovu grupu jer krećemo u postupak 24.09 u Petrovoj. Ovo će nam biti 2 IVF (1 bio u prirodnom a 2 stimuliranom i nije bilo uspjeha). Prikupila sam sve nalaze i sad idemo u četvrtak po terapiju. Jedva čekam da sve krene. Imam dobar osjećaj. Zanima me jedino ako koja zna pomoći za nalaz progesterona, rezultat mi je 66,5. Ref.interv. je 3.8-50.6 (lutealna faza). Nalaz sam radila 21 dc s tim da su mi ovulacije 17-18 dc. I zanima me 17-alfa- hidroksi progesteron rezultat 2.7 (ref.interval je 0.6-2.3, isto lutein.faza, isto rađen nalaz 21 dc). Zahvaljujem na pomoći koja god da zna.

Nisi uzimala nikakav progesteron??
    Malo mi se visok cini, da nisi T mozda?? Prirodno?? Jedino mi to pada napamet....
    Ali.ako je O bila 17, 18 dc progesteron si vadila prerano, on se vadi 7 dana nakon O....

• Nadica
    12. Rujan 2017. 12:58

Sophie

Štoperica je injekcija koja se daje 36 sati prije inseminacije ili prije punkcije jajnih stanica, svrha joj je Sazrijevanje jajnih stanica. Znači navečer se pikneš sama ili dodes u bolnicu i onda prekosutra dodes ujutro s mužem. Od da svoj doprinos koji se pročisti izaberu se najbolji plivači i onda ti to uštrcaju, odležiš 20min i ideš doma 😊
    Js se vade (Punkcija) kod prirodnog postupka i kod stimuliranog.. kada se radi izvan tjelesna oplodnja.
    Ma nemaš straha, samo strpljenja i puno živaca, malo sreće i puno pozitive 😀

Hvala ti puno..sad mi je jasnije ☺
    M trebam dobit kroz 12 dana pa idemo u nove pobjede😊

Sophie
    12. Rujan 2017. 15:49

Ja napokon dobila 🎉😅 ujutro idem vadit fsh i ako bude dobar krećem sutra sa 💉

mono1111
    12. Rujan 2017. 18:17

Sophie

Jejjjjjjj !! Sretnooo !
    I ja sam sutra tamo, mozda se vidimooooo, idem na uzv !

Sophie
    12. Rujan 2017. 18:57

Hvala Mono 😊 Tam sam ranom zorom 😅
    Sretno i tebi, ak se ne sretnemo obavezno javi kak je prošlo 😃

s0102
    12. Rujan 2017. 20:49

Sophie

Sreeetnooo...

Sophie
    12. Rujan 2017. 20:56

Hvala ti 😊 Kad ti kreces?

• Kengurica
    13. Rujan 2017. 08:45

Dvije cure koje su isle na inaeminaciju, a da ih znam objema je uspjelo. Jednoj iz prve, jednoj iz druge. Tako da ne otpisete odmah inseminacije.

• ljube004
    13. Rujan 2017. 10:35

mono1111
    Nisam ništa uzimala a nisam ni trudna.. nažalost. Ja sam doktorici govorila da imam ovulaciju većinom 17 dc. Međutim ona mi je rekla da odem kad moram pa ćemo vidjeti. Sutra idem u Petrovu pa ćemo vidjeti  šta prof. Vrčič kaže. Nije mi baš svejedno jer  je baš povišen. Nadam se da neće odgoditi postupak.. 

13. Rujan 2017. 11:08

curke,,,danas sam trbala biti 10+2 a plod se prestao razvijat sa 8+6,,,nemam više komentara,,,sutra kiretaza

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.