Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Rujan 2017. 21:32

Borilica

Curke. Naravno da cu m dobit sutra ujutro😅, a posto je subota zanima me dal mogu nazvat na VV ili je subota samo za neke 'vece' stvari? Rekli su mi da nazovem na 1dc (cekam pregled na 3dc).

Možeš samo doći u utorak na pregled oko 11 ako je sve dogovoreno ili nazovi za svaki slučaj u ponedjeljak.

waithing

08. Rujan 2017. 21:33

waithing

Borilica

Curke. Naravno da cu m dobit sutra ujutro😅, a posto je subota zanima me dal mogu nazvat na VV ili je subota samo za neke 'vece' stvari? Rekli su mi da nazovem na 1dc (cekam pregled na 3dc).

Možeš samo doći u utorak na pregled oko 11 ako je sve dogovoreno ili nazovi za svaki slučaj u ponedjeljak.

Mislim da se subotom javljaju samo nekih sat vremena no zaboravila sam koji je to period,,ja kad bi dobila subotom nazvala bi u pon i naravno rekle su mi da dođem u utorak na pregled...

waithing

08. Rujan 2017. 21:36

Waithing, zar ne bi trebala onda u pon na pregled?znaci mislis da ne zovem sutra posto je subota?ne znam dal je ista dogovoreno jer jos prije godisnjeg mi je dr rekla da kad skupim nalaze, nazovem 1dc. Ja pretpostavljam da je na redu taj pregled 3dc.joj kaj nije m mogla doc il danas il u pon 🤔

• hope1234
    08. Rujan 2017. 21:47

Borilica

Waithing, zar ne bi trebala onda u pon na pregled?znaci mislis da ne zovem sutra posto je subota?ne znam dal je ista dogovoreno jer jos prije godisnjeg mi je dr rekla da kad skupim nalaze, nazovem 1dc. Ja pretpostavljam da je na redu taj pregled 3dc.joj kaj nije m mogla doc il danas il u pon 🤔

Ja sam ih zvala dns ,m trebam dobiti sutra...pa mi je gospodin rekao na telefon da moze u pon,ali sam ja rađe utorak ako ne procurim skroz...I kada ih se zove obavezno imati uputnicu ispred sebe jer ispituju puno podataka s uputnice...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

08. Rujan 2017. 22:00

hope1234

Borilica

Ja sam ih zvala dns ,m trebam dobiti sutra…pa mi je gospodin rekao na telefon da moze u pon,ali sam ja rađe utorak ako ne procurim skroz…I kada ih se zove obavezno imati uputnicu ispred sebe jer ispituju puno podataka s uputnice…

Pametna ideja nazvat danas..ja se nisam sjetila jer sam trebala dobit tek oko utorka, al evo cini mi se da ce ujutro doc. Nemam pojma, mislim da cu nazvat ujutro kad dobim.jel taj pregled bude u jutarnjem terminu?da znam zbog posla 🤔

08. Rujan 2017. 22:26

hope1234

Borilica

Ja sam ih zvala dns ,m trebam dobiti sutra…pa mi je gospodin rekao na telefon da moze u pon,ali sam ja rađe utorak ako ne procurim skroz…I kada ih se zove obavezno imati uputnicu ispred sebe jer ispituju puno podataka s uputnice…

Ti sigurno nejdeš u Vuk Vrhovac na postupak jel? Jer tamo se nit javlja gospodin na telefon nit išta ispituje o uputnici

waithing

• hope1234
    08. Rujan 2017. 22:26

Ja mislim da kada nazz u pon odmah ce te naručiti...u principu je 3-5 dan ciklusa... Rekao je da dođem ujutro između pola 8-8...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.

• hope1234
    08. Rujan 2017. 22:28

hope1234

Ja mislim da kada nazz u pon odmah ce te naručiti…u principu je 3-5 dan ciklusa… Rekao je da dođem ujutro između pola 8-8…

Ili sam ja totalno fulala o čemu priçamo? Ja sam mislila na hormonalni status!😁

08. Rujan 2017. 22:32

Borilica

Da da ako dobiješ sutra samo dođeš u pon na ultrazvuk,ne utorak zabunila sam se,  uvijek je oko 11 taj pregled za početak postupka, , probaj sutra nazvat no ako ne ih ne dobiješ samo odeš u ponedjeljak na pregled.

waithing

08. Rujan 2017. 22:40

Hope, ti o hormonima, a ja o uzv🤣. I mene malo zbunio gospodin koji ispituje oko uputnice, moram priznat, al rekoh kaj ja znam,nova sam pa ne znam kog tam sve ima😆.bas me nasmijalo ovo.svejedno-hvala ti:)
    Waithing, onda super, hvala na informaciji.vec sam pocela gundjat da ni pocetak ne ide kak treba, kak ce tek onda sve ostalo😅😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.