Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    10. Rujan 2017. 11:55

Cure da vas pitam nesto. Gledam malo svoje papire od proslog puta da mogu usporedivati kad krenem iduci tjedan u postupak 😊Pa sam vas htjela pitat koliko puta tijekom stimuliranog postupka ste vadili estradiol i kada?  Ja sam zadnji put vadila sam jednom i to 6dc i tada je bio 380 u konacni mi je 12dc aspirirano 14 jajnih stanica oplodeno 12. 

Sophie
    10. Rujan 2017. 12:45

Cekalica kad sam bila kod Lucingera niti jednom, nikakva krv, nalazi,ništa
    E sad u Petrovoj se drže toga ko pijan plota, ne znam zašto je tako... predzadnji put kad smo gađali prirodni sam ga vadila ja mislim četiri puta i svejedno Nije došlo do punkcije kao ni sad zadnji put kada sam ga vadila jednom, krivi tajming oba puta 

mono1111
    10. Rujan 2017. 13:38

Cekalica123

Cure da vas pitam nesto. Gledam malo svoje papire od proslog puta da mogu usporedivati kad krenem iduci tjedan u postupak 😊Pa sam vas htjela pitat koliko puta tijekom stimuliranog postupka ste vadili estradiol i kada? Ja sam zadnji put vadila sam jednom i to 6dc i tada je bio 380 u konacni mi je 12dc aspirirano 14 jajnih stanica oplodeno 12.

Ja sam vadila valjda 4 putaput estradiol i progesterom prije same aspiracije, isto u Petrovoj kako bi vidjeli da li su j.s.dovoljno zrele....
    Mislim da se E2 ne vadi inace 6 dc jer nema nikakvog smisla tad....even.na pocetku ciklusa, ali mislim da se ni tad ne vadi...
    Meni je e2 bio preko 3500 kad se odredilo da ce biti aspiracija.

• hope1234
    10. Rujan 2017. 13:50

Drage ženice ako se ide u Petrovu vaditi nalaze za hiv,sifilic,rh faktor i ostalo što ide uz to,ima li veze ako imam menstruaciju... Mislim da ne bi trebalo imati nekih utjecaja za takve nalaze ali za svaki slučaj ako je itko imao sličnu situaciju?

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

mono1111
    10. Rujan 2017. 14:45

hope1234

Drage ženice ako se ide u Petrovu vaditi nalaze za hiv,sifilic,rh faktor i ostalo što ide uz to,ima li veze ako imam menstruaciju… Mislim da ne bi trebalo imati nekih utjecaja za takve nalaze ali za svaki slučaj ako je itko imao sličnu situaciju?

Nema nikakve veze. Ides to vaditi bilo koji dc.

s0102
    10. Rujan 2017. 16:12

Cekalica123

Cure da vas pitam nesto. Gledam malo svoje papire od proslog puta da mogu usporedivati kad krenem iduci tjedan u postupak 😊Pa sam vas htjela pitat koliko puta tijekom stimuliranog postupka ste vadili estradiol i kada? Ja sam zadnji put vadila sam jednom i to 6dc i tada je bio 380 u konacni mi je 12dc aspirirano 14 jajnih stanica oplodeno 12.

Ja nisam nikad nista od navedenog vadila... u ri nista od navedenog ne traze😃 oni su iskusnibpa sve znaju samoiz folikulometrija😂😂

10. Rujan 2017. 17:03

Jel trebam nes posebno ponjet za taj uzv 3dc, npr rezervnu odjecu, prijenosnu tus kabinu,rezervnu obucu i carape haha,bilo kaj takvoga??😆😯🙄. Sto si vise vizualiziram, to mi je sve vise ideja na pameti.. 

10. Rujan 2017. 17:07

Cekalica123

Ja sam na vv kad sam krenula u postupak  svaki put kad sam isla na folikulometriju vadila i estradiol taj dan... super si imala rezultat..nisam popratila - koliko ti se oplodilo.? Imas za FET ili sve ispocetka? Koja bolnica

waithing

10. Rujan 2017. 17:09

Borilica

Jel trebam nes posebno ponjet za taj uzv 3dc, npr rezervnu odjecu, prijenosnu tus kabinu,rezervnu obucu i carape haha,bilo kaj takvoga??😆😯🙄. Sto si vise vizualiziram, to mi je sve vise ideja na pameti..

Hahahaaaa ma nista sta bi ti se i selila tamo😅😅😅

waithing

10. Rujan 2017. 17:45

Waithing, 🤣🤣. Evo ne znam, al bojim se da ce bit potrebno puno rekvizita kad tam krenu poplave 🤔😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.