Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    11. Rujan 2017. 19:43

Bok Nadica 😊 Ja bila dvaput. Bezuspješno. Ne znam nikog da je uspijelo ali to Nemora značiti da neće vama 😊 Ako ideš vjeruj da će uspijeti, ako ne vjeruješ preskoči inseminaciju i Odi odmah na ivf.
     Išla sam u Petrovu i krenula bi 8.dan na folikulometriju. Moze ici s lijekovima i bez, a u pravilu ide štoperica kao i kod Ivf. Mene je sad zadnji put boljelo dosta, prvi put ništa. U pravilu nebi trebalo boljeti. Smiješ pisati doktore, mislim svi pišemo, valjda smijemo 😂
    U svakom slučaju sretno!

• tomy28
    11. Rujan 2017. 20:17

Evo curke i ja se nadam da sa ovom mengom idemo u postupak ako bude sve ok.Ukratko muž i ja smo prošli inseminaciju koja je završila spontanim i prije toga prirodna trudnoća koja je zavrsila isto tako,poslije toga 2 ivf-a bezuspiješna.Napravili pauzu godinu dana putovali i zabavljali se pa sad šta bude biti će.Nadamo se da bude sve ok.Cestitke svim trudnicama a nama ostalima da sto prije zatrudnimolp svima

• Nadica
    11. Rujan 2017. 21:42

Sophie hvala puno..nije da vjerujem a opet nije ni da ne vjerujem 😂
    A budemo vidjeli idemo bar jednom pa ako se ne primi idemo na ivf al mislim ici privatno kod dr Alebica...pa kako Bog da...
    Kaj je to stoperica? 😂😂 
    Kad je inseminacija onda se ne vade js jel tak? 
    Tog se bojimmmmm jakooo 
    Tomy28 sretno ☺
    Waithing jako sam sretna zbog tebe 😘
    I zbog drugih ...ne treba gubiti nadu...sve cemo mi biti mame 😗😗 

Sophie
    11. Rujan 2017. 22:30

Štoperica je injekcija koja se daje 36 sati prije inseminacije ili prije punkcije jajnih stanica, svrha joj je Sazrijevanje jajnih stanica. Znači navečer se pikneš sama ili dodes u bolnicu i onda prekosutra dodes ujutro s mužem. Od da svoj doprinos koji se pročisti izaberu se najbolji plivači i onda ti to uštrcaju, odležiš 20min i ideš doma 😊 
    Js se vade (Punkcija) kod prirodnog postupka i kod stimuliranog.. kada se radi izvan tjelesna oplodnja.
    Ma nemaš straha, samo strpljenja i puno živaca, malo sreće i puno pozitive 😀

Sophie
    11. Rujan 2017. 22:33

Tomy sretno! Žao mi je zbog lošeg niza 😔 Nek sad bude uspješno. Gdje ideš?

11. Rujan 2017. 22:47

Nadica

Sophie hvala puno..nije da vjerujem a opet nije ni da ne vjerujem 😂
    A budemo vidjeli idemo bar jednom pa ako se ne primi idemo na ivf al mislim ici privatno kod dr Alebica…pa kako Bog da…
    Kaj je to stoperica? 😂😂
    Kad je inseminacija onda se ne vade js jel tak?
    Tog se bojimmmmm jakooo
    Tomy28 sretno ☺
    Waithing jako sam sretna zbog tebe 😘
    I zbog drugih …ne treba gubiti nadu…sve cemo mi biti mame 😗😗

Hvaala☺ Sretnoo sa inseminacijom😉

waithing

mono1111
    12. Rujan 2017. 00:21

Sretno cure !

• Cekalica123
    12. Rujan 2017. 08:31

Sretno svima 😊 Ja nestrpljivo ocekujem svoju m, a ona nikako da dode 🙈

• ljube004
    12. Rujan 2017. 08:40

Pozdrav cure.. nisam dugo pisala.. prebacila sam se u ovu grupu jer krećemo u postupak 24.09 u Petrovoj.  Ovo će nam biti 2 IVF (1 bio u prirodnom a 2 stimuliranom i nije bilo uspjeha). Prikupila sam sve nalaze i sad idemo u četvrtak po terapiju. Jedva čekam da sve krene. Imam dobar osjećaj. Zanima me jedino ako koja zna pomoći za nalaz progesterona, rezultat mi je 66,5. Ref.interv. je 3.8-50.6 (lutealna faza). Nalaz sam radila 21 dc s tim da su mi ovulacije 17-18 dc. I zanima me 17-alfa- hidroksi progesteron rezultat 2.7 (ref.interval je 0.6-2.3, isto lutein.faza, isto rađen nalaz 21 dc). Zahvaljujem na pomoći koja god da zna. 

• tomy28
    12. Rujan 2017. 08:55

Sophie

Tomy sretno! Žao mi je zbog lošeg niza 😔 Nek sad bude uspješno. Gdje ideš?

Trenutno u Os vijerovali ili ne i ovdje ima koje ostaju trudne☺sad smo dobili novu dr. pa mozda bude i uspijeha...sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.