Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    07. Rujan 2017. 12:30

Sophie

Beta negativna, sad čekanje menge i u stimulirani.
    Monoto bi ti mogla znati, ak cu u nedjelju Morat vadit hormone ko mi tam da uputnicu? Tam desno tražim nekog? Do kad radi lab tamo?

Draga... zao mi je zbog negativne bete... ali vidim da si se ti brzo prebacila na novi...
    Sretnooo dalje...😘

mono1111
    07. Rujan 2017. 12:44

Sophie,
    Jojjj bas mi je zaoooo !!!!!! Nista, sad lijepo na stimulirani i sve ce biti ok !!!! Mora
    Dodjes na odjel u 7,15 mislim i nadjes sestru Brigitu ili Jasnu, one dvije IVF sestre i kazes da si dosla vaditi hormone, bez pregleda....onda odes do onog saltera tamo gdje je Jasna ili Brigita i cekas ih da dodju, one ti tamo vade krv, znaci na odjelu, ne ides u lab vikendom nikad, i onda te valjda nazovu kad stignu nalazi, to je ranije nego inace...
    Znaci samo dodji oko 7 tamo na humanu i pronadji ih. Sve to bude nekako brzo....
    Ja ipak nisam isla na uzv, pricekati cu do pon ipak !!!

Sophie
    07. Rujan 2017. 13:25

Hvala ti😊
    Drž se

• Cekalica123
    07. Rujan 2017. 14:57

@sophie zao mi je drzim fige za dalje 😊 Nekako sam ovih dana puna nade za sve nas 💕

07. Rujan 2017. 15:10

Mono kojim danom je u petrovoj doktorica Pavicic Baldini??

mono1111
    07. Rujan 2017. 16:04

Nikolina25

Mono kojim danom je u petrovoj doktorica Pavicic Baldini??

Svakim radnim danom u 8,30 radi uzv, a ambulantu ima ponedjeljkom.
    Znaci ako ces ici kod nje na prve konz.moras se naruciti u njezinu ambulantu, oni ce ti dati termin jedan ponedjeljak....
    Nakom konz.i nakon sto se odluci sto ce tj.koji postupak ce biti, vjerovatno ces dolaziti kod nje na uzv ujutro u 8,30, tj.kad ti ona vec kaze.

• Kengurica
    08. Rujan 2017. 14:39

Sophie, jako mi je zao. Vjerujem da si se ipak nadala. U Breyeru meni nikad ne moze naci venu i uvijek me boli, a nigdje drugdje tako. Nikad u zivotu mi nisu rekli da im je tesko naci venu. U Breyeru Sredisce. 
    Mono, da li kad imas d1 u Petrovoj onda sve hormone mozes pomocu internih uputnica vaditi? Ja sam prosle godine sve to prije odabira bolnice u Vuk Vrhovcu radila pa zato pitam.

Sophie
    08. Rujan 2017. 15:03

A ne možeš da se ne nadaš .. bit će, pomalo 😂
    Da, preko d1 odnosno internih sve vadiš u Petrovoj 

mono1111
    08. Rujan 2017. 15:29

Kengurica

Sophie, jako mi je zao. Vjerujem da si se ipak nadala. U Breyeru meni nikad ne moze naci venu i uvijek me boli, a nigdje drugdje tako. Nikad u zivotu mi nisu rekli da im je tesko naci venu. U Breyeru Sredisce.
    Mono, da li kad imas d1 u Petrovoj onda sve hormone mozes pomocu internih uputnica vaditi? Ja sam prosle godine sve to prije odabira bolnice u Vuk Vrhovcu radila pa zato pitam.

Tako je. Sve preko internih obavljas.

08. Rujan 2017. 21:30

Curke. Naravno da cu m dobit sutra ujutro😅, a posto je subota zanima me dal mogu nazvat na VV ili je subota samo za neke 'vece' stvari? Rekli su mi da nazovem na 1dc (cekam pregled na 3dc). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.