Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    06. Rujan 2017. 21:07

Ništa nema, menge nema, a evo sad se mislim bi li možda išla sutra ujutro vadit betu pa da završim s ovom epohom 💁🏼
    Kaj misliš/te, ak računam dan inseminacije sutra je 14.dan jel ok da sutra odem? 
    Ak sutra prestanem s utrog. Vec vidim da cu dobit za vikend i onda hodočastit po Petrovoj 🙄
    Mono, Waithing  kak ste vi? 

06. Rujan 2017. 21:32

Sophie

Ništa nema, menge nema, a evo sad se mislim bi li možda išla sutra ujutro vadit betu pa da završim s ovom epohom 💁🏼
    Kaj misliš/te, ak računam dan inseminacije sutra je 14.dan jel ok da sutra odem?
    Ak sutra prestanem s utrog. Vec vidim da cu dobit za vikend i onda hodočastit po Petrovoj 🙄
    Mono, Waithing kak ste vi?

Mislim da je sad svejedno da li ćeš ju vaditi u četvrtak ili petak,,ja nikad betu nisam vadila kad su mi rekli uvijek ranije haha, mislim u najgorem slučaju ako ti je sutra nula nemaš se baš  čemu nadati da bi u petak bila puno više...
    A trudim se bit ok, brojim još 7 dana do ultrazvuka, i dalje nemam simptome pa sam pomalo onak,,na iglama

waithing

06. Rujan 2017. 21:34

waithing

Sophie

Mono, Waithing kak ste vi?

Mislim da je sad svejedno da li ćeš ju vaditi u četvrtak ili petak,,ja nikad betu nisam vadila kad su mi rekli uvijek ranije haha, mislim u najgorem slučaju ako ti je sutra nula nemaš se baš čemu nadati da bi u petak bila puno više…
    A trudim se bit ok, brojim još 7 dana do ultrazvuka, i dalje nemam simptome pa sam pomalo onak,,na iglama

A nisi više piškila koji testič??

waithing

Sophie
    06. Rujan 2017. 21:54

Nisam, čitala sam da fakat nema smisla prije 14 dana.. Nije da se radi o transferu pa vec osmi dan krenem s testomanijom
    Sve u svemu nebum se vise J s tim malo boljim sexom 😂😂😂 al eto nisam znala sta bi sa sobom po ljeti pa sam malo brijala po Petrovoj 😂😂čisto da idem nekam 😭😭😭

mono1111
    06. Rujan 2017. 22:31

Sophie,
    Izvadi sutra betu onda !!! Samo mala razlika u brojkama moze biti izvadila ti sutra ili u petak !
    Imas kakve simptome??
    Ja bi sebi sad pucala sacmaricom u glavu...opet sam smedji iscjedak dobila, to me izludjujeeee ! Sad sam si isla staviti utrice i kao da mi je polozaj cerviksa tj.polozaj unutra drukciji, necu prckati sigurno ali nesto je cudnooo !
    Jojjj, jos cu ja sutra isto zavrsiti u Petrovoj na uzv...;/

06. Rujan 2017. 23:08

Sophie

Nisam, čitala sam da fakat nema smisla prije 14 dana.. Nije da se radi o transferu pa vec osmi dan krenem s testomanijom
    Sve u svemu nebum se vise J s tim malo boljim sexom 😂😂😂 al eto nisam znala sta bi sa sobom po ljeti pa sam malo brijala po Petrovoj 😂😂čisto da idem nekam 😭😭😭

Malo boljim sexom haha jesi me nasmijala😅😅😅

waithing

06. Rujan 2017. 23:13

mono1111

Sophie,
    Izvadi sutra betu onda !!! Samo mala razlika u brojkama moze biti izvadila ti sutra ili u petak !
    Imas kakve simptome??
    Ja bi sebi sad pucala sacmaricom u glavu…opet sam smedji iscjedak dobila, to me izludjujeeee ! Sad sam si isla staviti utrice i kao da mi je polozaj cerviksa tj.polozaj unutra drukciji, necu prckati sigurno ali nesto je cudnooo !
    Jojjj, jos cu ja sutra isto zavrsiti u Petrovoj na uzv…;/

Ojoj mono pa tebe zbilja taj iscjedak zeza..cudno lak se to tak svako malo pojavi..no do sad je i s njim bilo sve u redu vjerujem da ce i dalje bit..no isto tako znam koliko to uplasi i izludjuje..ma izludjuje u biti ovo sve.. ne znam.kad nastaje mir, prije sam mislila da nakon pozitivne bete i otkucaja srca..haha luda ja😦😥😥😥

waithing

Sophie
    07. Rujan 2017. 08:44

Ma nemam ništa pametno reci glede simptoma, sve je to relativno 
    Išla vadit betu u Breyer i osim kaj je 50kn skuplja nego u Suncu kažem mi tam sestra da zato kaj sam trudna mi se jos teze vena nađe (inače imam taj problem) ...
    Mislim si, retardirana si do krajnjih granica. Pa di ti je takt, kultura, neštoooo 🤦🏼‍♀️
    Mono, a Odi na ultrazvuk nemoj se mucit....držim ti fige 😘 Bit će sve u redu.

07. Rujan 2017. 09:26

Sophie

Ma nemam ništa pametno reci glede simptoma, sve je to relativno
    Išla vadit betu u Breyer i osim kaj je 50kn skuplja nego u Suncu kažem mi tam sestra da zato kaj sam trudna mi se jos teze vena nađe (inače imam taj problem) …
    Mislim si, retardirana si do krajnjih granica. Pa di ti je takt, kultura, neštoooo 🤦🏼‍♀️
    Mono, a Odi na ultrazvuk nemoj se mucit….držim ti fige 😘 Bit će sve u redu.

A meni lani za uskrs u laboratoriju zenska hladno da u ruke nalaz bete i kaze- ah nist od tog 😤😤😤.
    E ja pooludila...a smisljala putem kako i gdje cu pogledati u papir iako sam psihicki bila pripremljena na nulu ono..to mi bila prva beta koju sam vadila a ona meni tak, kao da sam ju nesto pitala i otkud joj pravo ista komentirati.
    Samo sam joj rekla onako ljuto kroz zube- Sretan i Vama Uskrs! 

waithing

Sophie
    07. Rujan 2017. 12:19

Beta negativna, sad čekanje menge i u stimulirani.
    Mono to bi ti mogla znati, ak cu u nedjelju Morat vadit hormone ko mi tam da uputnicu? Tam desno tražim nekog? Do kad radi lab tamo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.