Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mama90
    05. Rujan 2017. 10:45

Nikolina25

hvala ti Mono na informacijama, odlučila sam se za Petrovu bolnicu.. samo sad trebam cekat nalaz pa krećem..

e, nisam dugo bila na temi, tu i tamo svratim da vidim kako sve napreduje... da se nadovezem na mono..ja sam isto kod pavicic baldani, super ti je doktorica. ja sam uz  opseznu endometriozu, preloš amh, cinove, hpv, priraslice, septum, loš spermiogram i brdo sranja, na prvom ivfu kod nje ostala trudna. moja soc gin kaze da im tamo u petrovoj skida svima kapu kako su kod mene dobro sve uspjeli napraviti i izbalansirati sa hormonima, terapijom itd...definitivno dobar odabir sa bolnicom i sa liječnicom :) a i ne ceka se puno. ja sam u 12mj obavila prvi pregled,a 5.3. transfer i to je to :) ovo između je sve islo extra brzo, pregledi, nalazi, konzultacije.... puno srece ti zelim :)

m.girl6
    05. Rujan 2017. 12:56

I ja imam isto termin kod Pavičić Baldani 18.09. i baš se veselim da krenemo što prije. :))
    14 mjeseci je iza nas od kad se ne pazimo, muž lošiji sp, ja anovulacijske cikluse, 2 mj na klomifenima i još uvijek nisam dobila M, 41. dc je danas. Jedva čekamo da krenemo u postupak i da se nešto počne događati. 

Noa 💙

mono1111
    05. Rujan 2017. 16:01

m.girl6

I ja imam isto termin kod Pavičić Baldani 18.09. i baš se veselim da krenemo što prije. :))
    14 mjeseci je iza nas od kad se ne pazimo, muž lošiji sp, ja anovulacijske cikluse, 2 mj na klomifenima i još uvijek nisam dobila M, 41. dc je danas. Jedva čekamo da krenemo u postupak i da se nešto počne događati.

Cure,
    Najbolje da otvorimo fan club Baldani, hahahahha

06. Rujan 2017. 12:07

Bokic curke, nadam se da ste sve dobro😊. Ja upravo podigla nalaze briseva, sve uredno, pa sam bas happy 😊😊. Sada cekam m u miru bozjem pa krecemo. 🤞🤞🤞
    @cekalica, ti isto brojis sitno,mi smo tu negdje sa ocekivanim prvim danom ciklusa

mono1111
    06. Rujan 2017. 12:54

Borilica

Bokic curke, nadam se da ste sve dobro😊. Ja upravo podigla nalaze briseva, sve uredno, pa sam bas happy 😊😊. Sada cekam m u miru bozjem pa krecemo. 🤞🤞🤞
    @cekalica, ti isto brojis sitno,mi smo tu negdje sa ocekivanim prvim danom ciklusa

Super za brisevee ! Sretno

06. Rujan 2017. 13:08

@Mono, hvala ti! 😊. 🤞🤞drzim fige i za tebe da se ubrzo mozes skroz opustit u trudnoci i uzivat sa bebicom 

• Cekalica123
    06. Rujan 2017. 17:05

@borilica daaaaa iduci tjedan bi trebala dobiti. Jooj sad sam opet tak uzbudena, mozda malo i nervozna jer jedva cekam da se ponovno krene nesto dogadati 😊😊😊😊

06. Rujan 2017. 18:59

Cekalica123

@borilica daaaaa iduci tjedan bi trebala dobiti. Jooj sad sam opet tak uzbudena, mozda malo i nervozna jer jedva cekam da se ponovno krene nesto dogadati 😊😊😊😊

I jaaa sam isto i nervozna i uzbudjena, al sve u svemu sretna🤗. Netko bi sa strane rekao da je morbidno bit sretna zbog tog, al kaj oni znaju, nemaju pojma 😁

• Cekalica123
    06. Rujan 2017. 19:40

@borilica tako je 💪🏽💪🏽😊

mono1111
    06. Rujan 2017. 20:37

Tnx !!
    Sophie, ima kakvih novosti?? Beta je u petak??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.