Hvala cure. imam probleme s endometriozom i sad na Merkuru mi je bio jedan divan doktor i on me je sad prebacio kod doktorice koja mi se nimalo ne sviđa a ona također radi na VV i sad se jako dvoumim.. Možda bi rađe da mi bude jedan doktor nego više njih.. Ovo je teško i komplicirano.
Ja mislim da treba od nekuda krenuti,pa onda sama odlučiš,naravno uvijek svatko ima pravo izbora..i radimo što smatramo najboljom opcijom.
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Već sam sva očajna zbog svega.. 4 godine borbe i sad još ko zna koliko borbe... dode mi nekad da odustanem od svega i kažem im da mi sve izvade i gotovo a toliko volim djecu i studiram socijalni rad sve samo zbog djece inače i ovako radim ko dadilja pa sam stalno okruzena djecom i sve me to nekako slama..
Hope i ti isto sad krećeš u to gdje češ ti ići??
Da ja bi trebala krenuti u 10 mj. u postupku... Ja vučem muku od 9 mj. s hpv-om i cinom i sada nestrpljivo iščekujem pozitivan nalaz za zeleno svjetlo... Ja idem u polikliniku Škvorc u Samoboru,preko hzzo-a...
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Neznam ni sama di da idem ali Petrova mi zvuči bolje zbog jednog doktora (makar sam zbog njih završila na hitnoj operaciji) sad sam vadila AMH pa ćekam nalaz i moram još C125 to je zbog moje bolesti.. briseve i papu sam napravila uredni su, spermiogram su rekli i više nego svršen.. 26.9 sam naručena kod ove doktorice pa ću vidjet kako će biti ovaj puta.. ali stalno nešto moram čekat to ubija...
Oprostite što gnjavim ali nova sam i tek počinjem u svemu i imam sto pitanja u glavi a nemam ih kome postavit… Dali bi bolje preporučali VV ili Petrovu??
Nikolina,
To je sve individualno.
Ja sam u Petrovoj i mogu reci da sam zadovoljna.
Prednost je ta jer na aspiraciji dobijes koktel koji te skroz omami, u pravilu je potpuno bezbolno, dok na VV je aspiracija bez icega, ali cure su i to prezivjele.
Takodjer, u Petrovoj te u pravilu vodi jedan dokt.kojeg ti izaberes….i svaki put ides kod njega na folikul.i sl.osim ako je na godisnjem, onda ides kod nekog drugog.
Mislim da su cure pisale da na VV da te svaki put gleda netko drugi, ali nisam sigurna.
Takodjer u Petrovoj nakon aspiracije pricas s embriolozima i sve ti kazu, iduci dan zoves da pitas koliko ih se oplodilo, onda opet iduci dan zoves da pitas kako se dijele stanice i kad ti je transfer.
Na VV tog nema, mislim da dodjes 3.dan i ili to rade transfer tad.ili ti kazu da ponovno dodjes za dva dana.
Cure ce vise napisati !
Kazem, sve je to individualno…uvijek se mozes prebaciti u drugu bolnicu ako ti se ne svidi pristup..
Mono a kod kojeg si ti doktora bila?? Jer se odugovlači ili ide sve kak treba. Voljela bi kad krenem da se krene a ne da me za jedno naruče pa za drugo i tak stalno ako razumiješ...
To je sve individualno.
Ja sam u Petrovoj i mogu reci da sam zadovoljna.
Prednost je ta jer na aspiraciji dobijes koktel koji te skroz omami, izaberes….i svaki put ides kod njega na folikul.i sl.osim ako je na godisnjem, onda ides kod nekog drugog.
Mislim da su cure pisale da na VV da te svaki put gleda netko drugi, ali nisam sigurna.
Takodjer u Petrovoj nakon aspiracije pricas s embriolozima i sve ti kazu, iduci dan zoves da pitas koliko ih se oplodilo, onda opet iduci dan zoves da pitas kako se dijele stanice i kad ti je transfer.
Na VV tog nema, mislim da dodjes 3.dan i ili to rade transfer tad.ili ti kazu da ponovno dodjes za dva dana.
Cure ce vise napisati !
Kazem, sve je to individualno…uvijek se mozes prebaciti u drugu bolnicu ako ti se ne svidi pristup..
Mono a kod kojeg si ti doktora bila?? Jer se odugovlači ili ide sve kak treba. Voljela bi kad krenem da se krene a ne da me za jedno naruče pa za drugo i tak stalno ako razumiješ…
Ja prvo u Petrovoj nisam bila radi IVF, nego sam ciljano izabrala tu dokt.radi mojih spontanih....radi komplikacija je dokt.predlozila IVF tipa 20 dc kad sam bila na uzv a s tim da je tad vec 6mjesec bio, rekla je bila od jeseni.....ja sam pitala mozemo li odmah i rekla.je moze ! Odmah vadila markere, jos sam ih morala moliti da mi prije izdaju nalaze jer sam M nesto prije dobila i odmah sam krenula, znaci nije ni tjedan dana proslo....
Mogu ti napisati koji dokt.su stvarno super, ti mozes googlati i odluciti se za jednog...ja sam kod Pavicic Baldani.
Super ti je Tomicic, ali stvarno, Vrcic iako se kod njega dugo ceka i prenatrpan je, Banovic je jako draga i fina.
Ostali su isto ok, ali ove sam ti izdvojila jer se meni najvise svidjaju ! I ja da nisam kod moje, sigurno bi izabrala jednog od ova tri.
Mislim da kod ovih dokt.nece biti odugovlacenja, ako je potreban IVF, tj.ako ne dolazi do T, nema se sto cekati, nit ce oni odugovlaciti.
Samo prikupi sve nalaze, sve prilozi i reci da ne zelis jos potratiti vrijeme, budi izravna i pitaj kad bi krenula u postupak. Uvijek mozes otici na konz.samo, po misljenje, sve pitati, ako ti se ne svidi odes drugdje....
Cure kad mislite da bi bilo dobro Napravit test osim nikad nego cekat betu? Valjda ko i prirodno kad menga izostane?
Znaci, ins 25.8., jucer sam popodne pipi neki jeftini test koji je bacio sjenu valjda samo meni vidljivu 😂
Inače bi mengu dobila vjerojatno danas da nisam na utrog.
Cure kad mislite da bi bilo dobro Napravit test osim nikad nego cekat betu? Valjda ko i prirodno kad menga izostane?
Znaci, ins 25.8., jucer sam popodne pipi neki jeftini test koji je bacio sjenu valjda samo meni vidljivu 😂
Inače bi mengu dobila vjerojatno danas da nisam na utrog.
Ja nikad betu nisam cekala..a pipi testove sam pocela vec tako 20-i dc, otprilike 5-6dan nakon transfera e sad kod inseminacije je drugacije.
Sest puta i nikad test nije pogrijesio a oba puta je pocelo sjenom jedva vidljivom☺.
Sretnooo
waithing
Sophie
Ooosuper za sjenu !!! Znaci prije 14 dana je bila inseminacija?? Ajde ti sutra betu izvadi, ha??
Sortiraj odgovore
Najstariji