Ma kak 14 😂😂😂 taman da računam 25. Sutra je 11.dan
Tek u petak vadim betu, al do tad bum se testovima bavila
Kak sam glupo i nadubudno jucer samo dva kupila 😭🤦🏼♀️😹
Ma kak 14 😂😂😂 taman da računam 25. Sutra je 11.dan
Tek u petak vadim betu, al do tad bum se testovima bavila
Kak sam glupo i nadubudno jucer samo dva kupila 😭🤦🏼♀️😹
Hahahaha odmah se sjetim svoje testomanije i mullera kad sam svaki drugi dan išla po testove i gledala da nije ista teta na blagajni
waithing
Sophie,
Znam da imas kratke cikluse, ali ne bi li ta luteinska faza trebala uvijek trajati 14 dana, a prva folikularna faza promijenjivo?? Zato sam mislila da ti je 14 d vec.
Koje si testove kupila??
To je točno kaj kažeš al betu vadim 14.dan nakon ins, ak dođem do nje naravno jer me počeo boljet trbuh onak mengasto 🙄
Pa nemam pojma, u Farmaciji uzela u pakiranju su dvije trakice 33kn
To je točno kaj kažeš al betu vadim 14.dan nakon ins, ak dođem do nje naravno jer me počeo boljet trbuh onak mengasto 🙄
Pa nemam pojma, u Farmaciji uzela u pakiranju su dvije trakice 33kn
Sreeetnooo Sophie…. mozda se nesto kuha u trbuhu pa zato boli.... 😚
Sophie,
To je dobar znak !!! Sretnoooooo !!!!!!
Posalji nam sliku testa ako zelis...
Hvala cure 😊
Test sam bacila...imam neki filing da cu dobit. Necu naravno ništa očajavati jer vec s drugim danom krećem s bockanjem uz pretpostavku da će hormoni bit ok. U dobitnom postupku kod L FSH mi je bio 30 što u Petrovoj ne dolazi u obzir da se uopće krene s postupkom pa me to malo brine iako je prije 2mj bio u ok granicama.
hvala ti Mono na informacijama, odlučila sam se za Petrovu bolnicu.. samo sad trebam cekat nalaz pa krećem..
hvala ti Mono na informacijama, odlučila sam se za Petrovu bolnicu.. samo sad trebam cekat nalaz pa krećem..
Super ! Javi mi kod kojeg dokt.si.
Sretnooooo !!!
Sophie, sretnoo !
Sortiraj odgovore
Najstariji