Sophie
Ooosuper za sjenu !!! Znaci prije 14 dana je bila inseminacija?? Ajde ti sutra betu izvadi, ha??

Ma kak 14 😂😂😂 taman da računam 25. Sutra je 11.dan
Tek u petak vadim betu, al do tad bum se testovima bavila
Kak sam glupo i nadubudno jucer samo dva kupila 😭🤦🏼♀️😹

Ma kak 14 😂😂😂 taman da računam 25. Sutra je 11.dan
Tek u petak vadim betu, al do tad bum se testovima bavila
Kak sam glupo i nadubudno jucer samo dva kupila 😭🤦🏼♀️😹
Hahahaha odmah se sjetim svoje testomanije i mullera kad sam svaki drugi dan išla po testove i gledala da nije ista teta na blagajni
waithing
Sophie,
Znam da imas kratke cikluse, ali ne bi li ta luteinska faza trebala uvijek trajati 14 dana, a prva folikularna faza promijenjivo?? Zato sam mislila da ti je 14 d vec.
Koje si testove kupila??

To je točno kaj kažeš al betu vadim 14.dan nakon ins, ak dođem do nje naravno jer me počeo boljet trbuh onak mengasto 🙄
Pa nemam pojma, u Farmaciji uzela u pakiranju su dvije trakice 33kn

To je točno kaj kažeš al betu vadim 14.dan nakon ins, ak dođem do nje naravno jer me počeo boljet trbuh onak mengasto 🙄
Pa nemam pojma, u Farmaciji uzela u pakiranju su dvije trakice 33kn
Sreeetnooo Sophie…. mozda se nesto kuha u trbuhu pa zato boli.... 😚
Sophie,
To je dobar znak !!! Sretnoooooo !!!!!!
Posalji nam sliku testa ako zelis...

Hvala cure 😊
Test sam bacila...imam neki filing da cu dobit. Necu naravno ništa očajavati jer vec s drugim danom krećem s bockanjem uz pretpostavku da će hormoni bit ok. U dobitnom postupku kod L FSH mi je bio 30 što u Petrovoj ne dolazi u obzir da se uopće krene s postupkom pa me to malo brine iako je prije 2mj bio u ok granicama.

hvala ti Mono na informacijama, odlučila sam se za Petrovu bolnicu.. samo sad trebam cekat nalaz pa krećem..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji