Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    01. Rujan 2017. 19:09

mono1111
    01. Rujan 2017. 19:15

Waiting,
    Daj odi na temu drugu, da cure ne zatrpavamo psihijatrijom nasom ovdje !

01. Rujan 2017. 19:21

mono1111

Waiting,
    Daj odi na temu drugu, da cure ne zatrpavamo psihijatrijom nasom ovdje !

😅😅😅😅okej

waithing

• hope1234
    01. Rujan 2017. 23:31

Drage buduće mame i one koje ste to postale...Molim Vas pošto se iz godine u godinu mijenjaju postupci, iinformaciju o nalazima rađenim u Petrovoj 3 i VV...da li ste se naruçivale za krvne pretrage ili dolazile i čekale...isto tako i za spolne hormone (3-5 dan ciklusa).  U 10 mj krećem u postupak i želim što prije skupiti sve potrebno...
    Hvala

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

02. Rujan 2017. 07:43

hope1234

Drage buduće mame i one koje ste to postale…Molim Vas pošto se iz godine u godinu mijenjaju postupci, iinformaciju o nalazima rađenim u Petrovoj 3 i VV…da li ste se naruçivale za krvne pretrage ili dolazile i čekale…isto tako i za spolne hormone (3-5 dan ciklusa). U 10 mj krećem u postupak i želim što prije skupiti sve potrebno…
    Hvala

Helou :)
    Za Petrovu 3 se ne trebas narucivati. Za hormone 3-5 dan ciklusa na VV nabavis uputnicu pa zoves 1.dan ciklusa (mene su telefonski trazili dosta podataka sa uputnice) i oni ti kazu od koje doba da dodjes. 

• hope1234
    02. Rujan 2017. 10:13

Hvala puno! Za mene je ovo jedno novo iskustvo ali vidim da u današnje vrijeme ima toga sve više..Naime ja sam prvo dijete rodila prije 10 godina na prirodan način,trudnoća bez ikakvih problema... I sada evo idemo na ICSI...Pa da se informiram koliko mogu..Iako kolika je snaga i volja žene sve će to biti u redu.

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.

02. Rujan 2017. 11:02

Oprostite što gnjavim ali nova sam i tek počinjem u svemu i imam sto pitanja u glavi a nemam ih kome postavit... Dali bi bolje preporučali VV ili Petrovu??

mono1111
    02. Rujan 2017. 11:11

Nikolina25

Oprostite što gnjavim ali nova sam i tek počinjem u svemu i imam sto pitanja u glavi a nemam ih kome postavit… Dali bi bolje preporučali VV ili Petrovu??

Nikolina,
    To je sve individualno.
    Ja sam u Petrovoj i mogu reci da sam zadovoljna.
    Prednost je ta jer na aspiraciji dobijes koktel koji te skroz omami, u pravilu je potpuno bezbolno, dok na VV je aspiracija bez icega, ali cure su i to prezivjele.
    Takodjer, u Petrovoj te u pravilu vodi jedan dokt.kojeg ti izaberes....i svaki put ides kod njega na folikul.i sl.osim ako je na godisnjem, onda ides kod nekog drugog.
    Mislim da su cure pisale da na VV da te svaki put gleda netko drugi, ali nisam sigurna.
    Takodjer u Petrovoj nakon aspiracije pricas s embriolozima i sve ti kazu, iduci dan zoves da pitas koliko ih se oplodilo, onda opet iduci dan zoves da pitas kako se dijele stanice i kad ti je transfer.
    Na VV tog nema, mislim da dodjes 3.dan i ili to rade transfer tad.ili ti kazu da ponovno dodjes za dva dana.
    Cure ce vise napisati !
    Kazem, sve je to individualno...uvijek se mozes prebaciti u drugu bolnicu ako ti se ne svidi pristup..

• hope1234
    02. Rujan 2017. 11:12

Nikolina25- Ja mislim da su i jedna i druga bolnica kompetentne za to... Razmišljanja su podjeljena,ali mislim da nećeš pozaliti ni za jednu ni za drugu...

02. Rujan 2017. 11:16

Hvala cure. imam probleme s endometriozom i sad na Merkuru mi je bio jedan divan doktor i on me je sad prebacio kod doktorice koja mi se nimalo ne sviđa a ona također radi na VV i sad se jako dvoumim.. Možda bi rađe da mi bude jedan doktor nego više njih.. Ovo je teško i komplicirano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.