Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    31. Kolovoz 2017. 20:04

Tnx cure, malo mi je lakse sad svakako !

• Cekalica123
    31. Kolovoz 2017. 21:21

@s0102 ma nadam se da ce se smirit vec je bolje u odnosu na jutros.  Drzim se one mir u glavi, mir dolje.
    Sam sto to bas i ne upali svaki put kak bi ja htjela 😂

31. Kolovoz 2017. 22:04

mono baš mi je drago da je sve u redu, sad si mirna negdje do nedjelje jel, tako i ja već tri dana nakon ultrazvuka panika i išla bih opet,,,sad sam se već navikla pa me malo pustilo, još SAMO 12 dana do ultrazvuka.
    Super su ti ovi u petrovoj, a meni na vv rekli da sad se javim svom ginekologu za daljnje preglede i da im se javim kad rodim
    No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok...ufff...teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći  a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju...

waithing

s0102
    31. Kolovoz 2017. 22:25

waithing

mono baš mi je drago da je sve u redu, sad si mirna negdje do nedjelje jel, tako i ja već tri dana nakon ultrazvuka panika i išla bih opet,,,sad sam se već navikla pa me malo pustilo, još SAMO 12 dana do ultrazvuka.
    Super su ti ovi u petrovoj, a meni na vv rekli da sad se javim svom ginekologu za daljnje preglede i da im se javim kad rodim
    No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok…ufff…teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju…

Jos malo... pa ces svima objaviti sretnu vijest
    .. jaaako mi je drago zbog tebe  i tvoje bebice...❤❤

31. Kolovoz 2017. 22:29

s0102

waithing

No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok…ufff…teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju…

Jos malo… pa ces svima objaviti sretnu vijest
    .. jaaako mi je drago zbog tebe i tvoje bebice…❤❤

Nadam se,,,hvala draga
    Sretnooo i tebi

waithing

s0102
    31. Kolovoz 2017. 22:33

Evo mene na utrogestanima bez transfera😂😂😂😂 imam navodno neku cistu pa ona radi probleme i jedan jajnik je malo povecan... on je odlucio da je jos pod stimulacijom😉
    I nakon utogestana... i dolaska nove menge u 9tom mj... /cula sam se i s droktorom ../. postoji nogucnost da na kontracepciji zavrsim😂😂 to je zbog ruganja na prosloj str foruma😂😂😂
    Mozda sada ostanem trudna...😂 ocito se ispunjava kad pisem gluposti... pa zasto ne pokusati 😂😂😂😂😂

mono1111
    01. Rujan 2017. 18:02

Waiting,
    Napisala sam na drugoj temi da moj mir traje jedan dan ! Jedan dan ! Opet krv dns !!! Ali.mi je prijateljica posudila baby watcher, nisam cula otkucaje ali u par navrata ih je uhvatio na ekranu, tj.ocitao je bebine pa sam ajmo reci malo mirnija ! Izludjuje me to !
    Necu ici sad nigdje, osim ako se ne pogorsa, a nadam se da nece !!!
    Hoces si ti isto nabaviti watcher??
    S0102,
    Jojjjjj, kakva cista je na jajniku?? Vjerovatno ce otici s M, znaju one tako doci...sretnooo

01. Rujan 2017. 18:04

mono1111

Waiting,
    Napisala sam na drugoj temi da moj mir traje jedan dan ! Jedan dan ! Opet krv dns !!! Ali.mi je prijateljica posudila baby watcher, nisam cula otkucaje ali u par navrata ih je uhvatio na ekranu, tj.ocitao je bebine pa sam ajmo reci malo mirnija ! Izludjuje me to !
    Necu ici sad nigdje, osim ako se ne pogorsa, a nadam se da nece !!!
    Hoces si ti isto nabaviti watcher??
    S0102,
    Jojjjjj, kakva cista je na jajniku?? Vjerovatno ce otici s M, znaju one tako doci…sretnooo

Juuj sta to gdje to..idem odmah kupit ak nije preskupo😅😅😅

waithing

01. Rujan 2017. 18:16

Evo narucila☺😅😅ljekarna natura na popustu je 490kn..samo koliko citam to je za malo kasniju fazu trudnoce jel..no neka..trebat ce

waithing

mono1111
    01. Rujan 2017. 19:07

waithing

Evo narucila☺😅😅ljekarna natura na popustu je 490kn..samo koliko citam to je za malo kasniju fazu trudnoce jel..no neka..trebat ce

Koja marka??
    Prijateljica mi je posudila Unborn heart, a ja cu si kupiti od Masa kasnije...sad nemam !
    Pise da je od cak 12 ili 14 tt, ali cure su ulovile ii prije.
    Ja sam sad opet slusala i cak sam ulovila mozda na dvije sek...ali mi jako crijeva rade i svakakvi se sumovi cuju.
    Evo slika, navodno svi ovi otkucaji iznad cca 100 nisu moji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.