@s0102 taman sto sam ti pisala da mi se smede brljavljenje nije nikad dogodilo, danas 11 dan sto uzimam kontracepciju sam na wc papiru vidila smede tragove 🙈🙈🙈 onak vodeno smedkasto i sad sam se toliko uplasila da cu dobiti, a realno trebam tek iza 10.09 dobit. Dali se nekome to dogodilo dok je pio kontracepciju 1 ciklus prije planirano postupka? Hvala svima na savjetima
Hej draga... ja nisam nikad prije postupka pila kontracepciju... u 6 mj sam bila 3 put u stimuliranom postupku i ovo mi se sada prvi puta dogada... do ovag mj sve mi je bilo redovno... redovno dolazila M...
Kontracepciju sam pila dok nisam htjela biti trudna... tragikomicno 😂😂😂😂
@s0102 ma nadam se da ce se smirit vec je bolje u odnosu na jutros. Drzim se one mir u glavi, mir dolje.
Sam sto to bas i ne upali svaki put kak bi ja htjela 😂

mono baš mi je drago da je sve u redu, sad si mirna negdje do nedjelje jel, tako i ja već tri dana nakon ultrazvuka panika i išla bih opet,,,sad sam se već navikla pa me malo pustilo, još SAMO 12 dana do ultrazvuka
.
Super su ti ovi u petrovoj, a meni na vv rekli da sad se javim svom ginekologu za daljnje preglede i da im se javim kad rodim
No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok...ufff...teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju...
waithing
mono baš mi je drago da je sve u redu, sad si mirna negdje do nedjelje jel, tako i ja već tri dana nakon ultrazvuka panika i išla bih opet,,,sad sam se već navikla pa me malo pustilo, još SAMO 12 dana do ultrazvuka
.
Super su ti ovi u petrovoj, a meni na vv rekli da sad se javim svom ginekologu za daljnje preglede i da im se javim kad rodim
No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok…ufff…teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju…
Jos malo... pa ces svima objaviti sretnu vijest
.. jaaako mi je drago zbog tebe i tvoje bebice...❤❤
.
No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok…ufff…teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju…
Jos malo… pa ces svima objaviti sretnu vijest
.. jaaako mi je drago zbog tebe i tvoje bebice…❤❤
Nadam se,,,hvala draga
Sretnooo i tebi
waithing
Evo mene na utrogestanima bez transfera😂😂😂😂 imam navodno neku cistu pa ona radi probleme i jedan jajnik je malo povecan... on je odlucio da je jos pod stimulacijom😉
I nakon utogestana... i dolaska nove menge u 9tom mj... /cula sam se i s droktorom ../. postoji nogucnost da na kontracepciji zavrsim😂😂 to je zbog ruganja na prosloj str foruma😂😂😂
Mozda sada ostanem trudna...😂 ocito se ispunjava kad pisem gluposti... pa zasto ne pokusati 😂😂😂😂😂
Waiting,
Napisala sam na drugoj temi da moj mir traje jedan dan ! Jedan dan ! Opet krv dns !!! Ali.mi je prijateljica posudila baby watcher, nisam cula otkucaje ali u par navrata ih je uhvatio na ekranu, tj.ocitao je bebine pa sam ajmo reci malo mirnija ! Izludjuje me to !
Necu ici sad nigdje, osim ako se ne pogorsa, a nadam se da nece !!!
Hoces si ti isto nabaviti watcher??
S0102,
Jojjjjj, kakva cista je na jajniku?? Vjerovatno ce otici s M, znaju one tako doci...sretnooo

Waiting,
Napisala sam na drugoj temi da moj mir traje jedan dan ! Jedan dan ! Opet krv dns !!! Ali.mi je prijateljica posudila baby watcher, nisam cula otkucaje ali u par navrata ih je uhvatio na ekranu, tj.ocitao je bebine pa sam ajmo reci malo mirnija ! Izludjuje me to !
Necu ici sad nigdje, osim ako se ne pogorsa, a nadam se da nece !!!
Hoces si ti isto nabaviti watcher??
S0102,
Jojjjjj, kakva cista je na jajniku?? Vjerovatno ce otici s M, znaju one tako doci…sretnooo
Juuj sta to gdje to..idem odmah kupit ak nije preskupo😅😅😅
waithing
Evo narucila☺😅😅ljekarna natura na popustu je 490kn..samo koliko citam to je za malo kasniju fazu trudnoce jel..no neka..trebat ce
waithing
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji