@s0102 ma nadam se da ce se smirit vec je bolje u odnosu na jutros. Drzim se one mir u glavi, mir dolje.
Sam sto to bas i ne upali svaki put kak bi ja htjela 😂
mono baš mi je drago da je sve u redu, sad si mirna negdje do nedjelje jel, tako i ja već tri dana nakon ultrazvuka panika i išla bih opet,,,sad sam se već navikla pa me malo pustilo, još SAMO 12 dana do ultrazvuka
.
Super su ti ovi u petrovoj, a meni na vv rekli da sad se javim svom ginekologu za daljnje preglede i da im se javim kad rodim
No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok...ufff...teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju...
waithing
mono baš mi je drago da je sve u redu, sad si mirna negdje do nedjelje jel, tako i ja već tri dana nakon ultrazvuka panika i išla bih opet,,,sad sam se već navikla pa me malo pustilo, još SAMO 12 dana do ultrazvuka
.
Super su ti ovi u petrovoj, a meni na vv rekli da sad se javim svom ginekologu za daljnje preglede i da im se javim kad rodim
No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok…ufff…teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju…
Jos malo... pa ces svima objaviti sretnu vijest
.. jaaako mi je drago zbog tebe i tvoje bebice...❤❤
.
No isto su mi naravno rekli da ako imam kakvih pitanja slobodno nazovem ili dođem, no baš mi se i ne putuje 200km da provjerim dal je sve ok…ufff…teško li je ovo sve,,ja bi najradije svaki pon na ultrazvuk tamo do 12-og tjedna a nakon tog se možda i opustim i počnem uživat u trudnoći,,Toliko sam uvijek zamišljala kako će to biti kad budem trudna kako ću sretna to svima reći a eto još se ne usudim nikome reći, samo starci znaju…
Jos malo… pa ces svima objaviti sretnu vijest
.. jaaako mi je drago zbog tebe i tvoje bebice…❤❤
Nadam se,,,hvala draga
Sretnooo i tebi
waithing
Evo mene na utrogestanima bez transfera😂😂😂😂 imam navodno neku cistu pa ona radi probleme i jedan jajnik je malo povecan... on je odlucio da je jos pod stimulacijom😉
I nakon utogestana... i dolaska nove menge u 9tom mj... /cula sam se i s droktorom ../. postoji nogucnost da na kontracepciji zavrsim😂😂 to je zbog ruganja na prosloj str foruma😂😂😂
Mozda sada ostanem trudna...😂 ocito se ispunjava kad pisem gluposti... pa zasto ne pokusati 😂😂😂😂😂
Waiting,
Napisala sam na drugoj temi da moj mir traje jedan dan ! Jedan dan ! Opet krv dns !!! Ali.mi je prijateljica posudila baby watcher, nisam cula otkucaje ali u par navrata ih je uhvatio na ekranu, tj.ocitao je bebine pa sam ajmo reci malo mirnija ! Izludjuje me to !
Necu ici sad nigdje, osim ako se ne pogorsa, a nadam se da nece !!!
Hoces si ti isto nabaviti watcher??
S0102,
Jojjjjj, kakva cista je na jajniku?? Vjerovatno ce otici s M, znaju one tako doci...sretnooo
Waiting,
Napisala sam na drugoj temi da moj mir traje jedan dan ! Jedan dan ! Opet krv dns !!! Ali.mi je prijateljica posudila baby watcher, nisam cula otkucaje ali u par navrata ih je uhvatio na ekranu, tj.ocitao je bebine pa sam ajmo reci malo mirnija ! Izludjuje me to !
Necu ici sad nigdje, osim ako se ne pogorsa, a nadam se da nece !!!
Hoces si ti isto nabaviti watcher??
S0102,
Jojjjjj, kakva cista je na jajniku?? Vjerovatno ce otici s M, znaju one tako doci…sretnooo
Juuj sta to gdje to..idem odmah kupit ak nije preskupo😅😅😅
waithing
Evo narucila☺😅😅ljekarna natura na popustu je 490kn..samo koliko citam to je za malo kasniju fazu trudnoce jel..no neka..trebat ce
waithing
Evo narucila☺😅😅ljekarna natura na popustu je 490kn..samo koliko citam to je za malo kasniju fazu trudnoce jel..no neka..trebat ce
Koja marka??
Prijateljica mi je posudila Unborn heart, a ja cu si kupiti od Masa kasnije...sad nemam !
Pise da je od cak 12 ili 14 tt, ali cure su ulovile ii prije.
Ja sam sad opet slusala i cak sam ulovila mozda na dvije sek...ali mi jako crijeva rade i svakakvi se sumovi cuju.
Evo slika, navodno svi ovi otkucaji iznad cca 100 nisu moji
Sortiraj odgovore
Najstariji