Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    30. Kolovoz 2017. 20:49

Mono javi se ujutro 😊 Sretno 😘

• Cekalica123
    30. Kolovoz 2017. 21:06

@wanttobemom provjerila sam nazalost nemam cjenik. Mogu ti samo reci da je postupak IVF 8.500 toliko sam ja platila. To je bez lijekova samo cijena postupka

@mono1111 pratim vec mjesec dana tvoju pricu i sad kad sam vidila ovo 3 spontana... ma ne znam sto reci nego svaka cast na snazi i kao i sve mi ovdje zasluzila si svoju nagradu malu kiflicu za 09 mjeseci. U nadi je spas i vjerujem da ce sve dobro ispast

@sophie nadam se da nam se neces pridruzi u 09 mjesecu 😍 I bome si me dobro nasmijala s ovom da bi mogla i be gaca 😂😂😂

mono1111
    30. Kolovoz 2017. 23:43

Tnx cure, javik sve sutra !

• Magdica
    31. Kolovoz 2017. 09:07

Dugo me nije bilo pa nemogu sve pohvatat,al sretno svim novim curama i starim.Mene u nedjelju u noci uhvatila neka bol na desnoj strani iza na ledima,nisam mogla spavat,kad bi ujutro nestala,i odem ja ujutro u pon nest si rjesavat i uhvati me opet ta bol,al uzasna bol,ko iz vedra neba,jedva izasla iz auta,i doslovno dopuzala do svoje dr,napravila pregled,sa trudnocom sve ok,bebica se super razvija,al bol ne prestaje,sumnjala na bubreg,poslal me hitno na vadenje krvi,urina,sve moguce pretrage i sve ok,a odkud ta bol neznam,na vecer prestala bol i nije se javljala,al ako se pojavi opet,kaze dr da cu morat u bolnicu,ma ja luda vec od sveg

wanttobemom
    31. Kolovoz 2017. 09:45

@cekalica123 hvala ti   pokušati ću stupiti u kontakt s njima pa pokušati saznati.

sretno svim curama koje se trude , puno strpljenja vam želim 

31. Kolovoz 2017. 10:18

Bok cure, imam 25 godina. vec 4 godine se borim s endometriozom, imala sam jednu operaciju i bolest se nažalost ponovno vratila, imam neprohodne jajnike i nikakve šanse da prirodno ostanem trudna. Doktori mi kažu da zbog moje bolesti moram na umjetnu oplodnju. Ići ću na VV ima li ko kakve savjete?? komu se mogu javit?? kakav je postupak?? Dali boli??

Sophie
    31. Kolovoz 2017. 11:00

Bok Nikolina, budu ti se cure koje su na VV već javile sa iskustvima iako malo otiđi par stranica iza jer je Waithing  već pisala pošto ona ide tamo!
    Ne trebaš se ništa brinuti, bol se može izdržati, mlada si pa su ti i šanse veće, treba biti strpljiv i uporan i naoružati se živcima 😊
    Za početak si prikupi nalaze, mislim da ti se ne čeka dugo da kreneš u postupak. Barem je tako u Petrovoj gdje ja trenutno idem..

31. Kolovoz 2017. 11:54

citala sam sve komentare... starh me, zbog bolesti nesmijem odgadat trudnoću... doktori mi savjetuju da odma krenem jer postoji mogucnost ponovne operacije a već su mi uklonili dio jajnika pa su i doktori malo u strahu.. svi govore mlada si imas vremena ali nemam bas špuno.. nadam se dobrom ishodu...

31. Kolovoz 2017. 12:55

@Nikolina, bokic. Dobro je to kaj na VV stvarno brzo sve ide.. Bit ce sve kak mora bit, samo vjeruj da ce se sve poslozit onako kako je najbolje za tebe. Daj Boze da sve dobijemo zdrave snazne bebice❤. Ja nemam iskustva, tek cekam na prvi postupak pa ti ne znam puno rec.. ali sigurno je to da se sve da izdrzat 😊.

31. Kolovoz 2017. 13:10

Nikolina Hertz

Bok cure, imam 25 godina. vec 4 godine se borim s endometriozom, imala sam jednu operaciju i bolest se nažalost ponovno vratila, imam neprohodne jajnike i nikakve šanse da prirodno ostanem trudna. Doktori mi kažu da zbog moje bolesti moram na umjetnu oplodnju. Ići ću na VV ima li ko kakve savjete?? komu se mogu javit?? kakav je postupak?? Dali boli??

Draga Nikolina ukoliko si već čitala onda otprilike znaš kako postupak ide, ako imaš neke nedoumice svakako bi ti preporučila pročitati rodinu brošuru Neplodnost , u kojoj je SVEE jako lijepo objašnjeno kako ide koji postupak..O boli,,boli punkcija drugo nema što boljeti, osim one psihičke boli,,meni npr je psihička bol puno teža od fizičke.
    Na VV ide sve brzo, nazoveš 1dc tad te naruče 8dc da te pogledaju i kažu ti koje sve pretrage moraš obaviti i kad riješiš papirnato krećeš u postupak. Ne znam što imaš od papira, treba ti : papa test, brisevi, spolni hormoni koji se vade dva puta u ciklusu jedni početkom (2-5dc) i progesteron koji se vadi mislim 20-22dc tako nekako no sve će ti gore reći, maarkeri na hiv hepatitis i sidu te ukoliko imaš nalaze tj.išla si na propuhivanje jajovoda ponesi i to da te ne tlače s inseminacijom, i da neprohodni mogu bit jednino jajovodi ne jajnici..Muž mora obaviti spermiogram(oni žele njihov nalaz iz drugih bolnica ne priznaju) te također markere za hiv hepatitis i sidu...
    Na VV ne rade nedjeljom to je mana i nema anestezije,,eto da odmah znaš i taj dio,,ja sam prvo išla u vinogradsku, tamo rade i nedjeljom i imaju anesteuiju al liste za lijekove su im oko 6mj pa sam zato odustala od njih...
    Naoruzaj se još dodatnim strpljenjem i SRETNO...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.