Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    29. Kolovoz 2017. 22:04

@borilica ja se radujem M vise nego ljetnom godisnjem 😂 ja ti idem u polikliniku IVF.   Nisam bas popratila dali ti je ovo prvi put? Raduje me da cu s nekim prolazit ovo makar virtualno 😊 Ima li nas jos za 09 mjesec? 

29. Kolovoz 2017. 22:38

Ovo mi je friski start, nisam jos nikad bila. Tebi isto? Uh i meni je drago da cu imat s kim usporedit i iskomentirat sve, jer vjerujem da ce bit materijala😁. Podrsku najblizih naravno imam, al ne zna nitko kako je to dok i sam nije u tome.. Tako da-ajmo zajedno u pobjede💪💪😊

• Cekalica123
    30. Kolovoz 2017. 08:11

Kod mene je pokusaj broj 2. Al puna sam nade i vjere da ce ovaj put biti dobitni. Istina je sto kazes da najblizniji daju potporu al tko to sam ne prode ne zna koje su to emocije 🙏🏼 Idemo zajedno u novu borbu. Sad samo da me moja gospoda poslusa i dode po raspored a ne kako se njoj prohtije 😂 Al vjerujem da bi trebala jer sam sad na kontracepciji pa se to  sve nastimati. Iscekujem M tamo negdje oko 10.09.

wanttobemom
    30. Kolovoz 2017. 09:12

cure ako koja ide na polikliniku IVF, mogu li negdje pronaći na njihovoj stranici informaciju o cijenama?

s0102
    30. Kolovoz 2017. 09:27

Bok nove cure... koje krecu u akciju u 9 mj... i ja cu vjerovatno s vama ☺
    Trudnice..mono..waithing… kako ste mi vi ?

Ja mislim da imam neki problem.. dakle nakon 6tog mjeseca i stimulacija normalno dobila M.. slijedeca kasnila tjedan dana i bila neka cudna.. malo krvi vise smede brljavljenje... onda opet M nakon 12 dana.. trajala tjedan dana i od tada.. dakle zadnjih 15tak dana ja stalno imam nesto... jedan dan smede.. pa crveno... joooj... poluditi cu... mislim da to bas nije normalno...
    Niti jednom prije mi se to nije dogodilo... sad mi se naslo zakomplicirati... 😐 

• Cekalica123
    30. Kolovoz 2017. 10:14

@wanttobemom ja ti idem u polikliniku ivf, na netu nisam nista pronasla, ali mislim da kod kuce imam cjenik provjerim kad dodem kuci pa javim.
    @s0102 jos jedna u 09 mjesecu odlicno 👏🏼 Sto se tice ovog sto navodis nazalost nemam iskustva s tim pa nemam savjet, ja budem sretna ako mi u 40-50 dana dode M ako nisam pod terapijom 🙈

30. Kolovoz 2017. 10:26

@Cekalica123, ja ju isto ocekujem oko 10.-12.9😆. Inace je relativno tocna i redovna pa vjerujem da ce i sada bit.Doduse jos cekam nalaz briseva, ali polazem sve nade da su okej🤞. Uzela sam uputnicu za postupak. Pripremila 'teren' na poslu. Sad samo cekam..
    @s0102, hvala na dobrodoslici🤗. Ja ti isto nemam slicnog iskustva tako da ne znam sto bih ti rekla vezano za m, mozda od lijekova 🙄.

Sophie
    30. Kolovoz 2017. 11:48

Nove cure, dobrodošle 🤗
    Ja čekam ishod inseminacije, sljedeci tjedan vadim betu ak me vještica prije ne iznenadi iako vjerojatno neće zbog utrogestana 🙄
    Vec imam dogovoreni stimulirani za 9.mj tako da...družit ćemo se, nažalost 😂😂😂😘😘😘

mono1111
    30. Kolovoz 2017. 11:57

Sretnoo cure na jesen !!!❤
    S0102, stvarno ne znam, ali neki disbalans hormona cini mi se sigurno. Najbolje da odes kod gin., mozda da izvadis spolne hormone. Valjda ti je stimulacija poremetila, ne znam stvarno.
    A ja....joj ne znam vise sto bi mislila. Opet sam dobila smedji iscjedak, tj.neku sukrvicu kao zilice, crno skoro po noci, to mi je bilo drugi put i itekako znam da to nije dobar znak...
    Mislim da cu se sutra zaputiti u Petrovu na uzv ! Neka mi uzv naprave, ne mogu ovako...jos uz to me boli donji dio trbuha, neki put vise, neki put manje...ali bol je stalno prisutna...
    Bas grozno....nemam volje za apsolutno ista. Imala sam neke mucnine, i to se sad smanjilo, tj.gotovo ih i nema. I to isto nije dobar znak.
    Waiting, ti nisi imala te zilice kao??

30. Kolovoz 2017. 12:05

mono1111

Sretnoo cure na jesen !!!❤
    S0102, stvarno ne znam, ali neki disbalans hormona cini mi se sigurno. Najbolje da odes kod gin., mozda da izvadis spolne hormone. Valjda ti je stimulacija poremetila, ne znam stvarno.
    A ja….joj ne znam vise sto bi mislila. Opet sam dobila smedji iscjedak, tj.neku sukrvicu kao zilice, crno skoro po noci, to mi je bilo drugi put i itekako znam da to nije dobar znak…
    Mislim da cu se sutra zaputiti u Petrovu na uzv ! Neka mi uzv naprave, ne mogu ovako…jos uz to me boli donji dio trbuha, neki put vise, neki put manje…ali bol je stalno prisutna…
    Bas grozno….nemam volje za apsolutno ista. Imala sam neke mucnine, i to se sad smanjilo, tj.gotovo ih i nema. I to isto nije dobar znak.
    Waiting, ti nisi imala te zilice kao??

Ja sam imala dva tri  dana  negdje u sestom tjednu lagani smedji iscjedak i to je to,,stvarno ne znam,,još znaš da sam ti napisala da mi gin rekao da se ne zamaram da je sigurno od utrogestana i da će stat i tako je i bilo...
    Ma joj i meni ovo išćekivanje grozno ja na ultrazvuk tek za točno dva tjedna
    Od simptoma nisam ništ posebno ni imala a tako je i ostalo,,grudi me bole , češće podrigujem i to je to...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.