Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    30. Kolovoz 2017. 12:05

Nove i stare curke sretno u 9mj, neka vam bude dobitan... 
    Sophie, kako se osjećaš? Kad je točno beta? Ajde još malo, sad kad te iznenadi lijepa troznamenkasta betica... 
    Waithing, a di si nam ti, kako je?

30. Kolovoz 2017. 12:34

MiuMau

Nove i stare curke sretno u 9mj, neka vam bude dobitan…Sophie, kako se osjećaš? Kad je točno beta? Ajde još malo, sad kad te iznenadi lijepa troznamenkasta betica…Waithing, a di si nam ti, kako je?

Ma joj dani mi kao godina,,kak si ti, kad je tebi ultrazvuk? Mučnine se smanjile?

waithing

Sophie
    30. Kolovoz 2017. 13:09

Mono Aj ti sutra na ultrazvuk pa da nakon njega budes bar dva dana na miru.. koji si sad tjedan?
    MiuMau, pa dva dana me bilo neš pikalo čudno i spavat idem vec u 9 što mi je bio simptom u prvoj i kod naglog dizanja, kihanja me nekad presječe... inače kak se radilo o ins totalno sam neopterećena- Bogu fala 😂
    Hoću reci ne strepim ko u stimuliranom..

30. Kolovoz 2017. 13:18

Meni se čini koliko sam do sad čitala iskustva a čitala sam ih dosta haha,,ja jedina nikakvih simptoma,,ni kad sam zatrudnila prvi put a ni sad,,stalno sam čekala da će nešto krenuti kako se beta povečavala al nist,,ni hrana ,,nit mi se sta posebno jede,,nit mi šta smrdi nit miriši...Ne spava mi se tj.normalno spavam kao i prije...
    Jedino kad se baš smirim osjetim navečer da se nešto kuha unutra, i trbuh mi je tvrd i napuhan, a budući da sam inače mršava ja baš vidim da je narastao iako tek ulazim u  9tt al ja ga kužim jer sam inače ravna,,tj trbuh mi skoro pa uvečen inače

waithing

mono1111
    30. Kolovoz 2017. 13:24

Sad sam 8 + 1 mislim, ma vise ni ne gledam taj glupi.kalendar.
    Da, mislim da cu sutra ici, pa javim

30. Kolovoz 2017. 13:43

mono1111

Sretno mono,,a te žilice mogu biti kako i maternica se širi pa kapilare pucaju,,,ne znam što drugo pametno reći,,teško je to sve,,ja sam jedan dan super optimistična  a drugi bi samo plakala kad me uhvati strah da se ne razvija ,,,
    Koliko si ti imala spontanih mono, tri ili četiri, i isto toliko kiretaža ili...nije se nikad samo očistilo?

waithing

mono1111
    30. Kolovoz 2017. 13:56

waithing

mono1111

Sretno mono,,a te žilice mogu biti kako i maternica se širi pa kapilare pucaju,,,ne znam što drugo pametno reći,,teško je to sve,,ja sam jedan dan super optimistična a drugi bi samo plakala kad me uhvati strah da se ne razvija ,,,
    Koliko si ti imala spontanih mono, tri ili četiri, i isto toliko kiretaža ili…nije se nikad samo očistilo?

3 spontana, 4 kiretaze, nikad samo nije otislo.

MiuMau
    30. Kolovoz 2017. 15:22

Waithing ma fraz sam jučer dobila, zna Mono pisala sam na proljetnim bebama... Došao nalaz pape od 6 mj, koji sam radila prije postupka i za koji mi je gin rekao ako za dva tjedna ne javi niš da je u redu... cin 1 i promjene vezane uz hpv!?! Svakih pol godine radila papu i uvijek bila uredna, tak da me sad ovo šokiralo... uglavnom gin veli da nemaju običaj u trudnoći radit ništa od toga, da nije opasno, al meni i dalje nije jasno kako... 
    U petak imam kontrolu u Merkuru pa ću vidjet s tim doktorom šta on kaže...
    Mučnine se smanjile, iako i dalje bljuvkim, al se sad glavobolje pojačavaju... 
    Sophie meni zvuči kao beba na putu 

30. Kolovoz 2017. 18:01

MiuMau

Waithing ma fraz sam jučer dobila, zna Mono pisala sam na proljetnim bebama… Došao nalaz pape od 6 mj, koji sam radila prije postupka i za koji mi je gin rekao ako za dva tjedna ne javi niš da je u redu… cin 1 i promjene vezane uz hpv!?! Svakih pol godine radila papu i uvijek bila uredna, tak da me sad ovo šokiralo… uglavnom gin veli da nemaju običaj u trudnoći radit ništa od toga, da nije opasno, al meni i dalje nije jasno kako…
    U petak imam kontrolu u Merkuru pa ću vidjet s tim doktorom šta on kaže…
    Mučnine se smanjile, iako i dalje bljuvkim, al se sad glavobolje pojačavaju…
    Sophie meni zvuči kao beba na putu

Moja sestricna je imala cin2i zatrudnila s njim sve je bilo ok uredna trudnoca gin joj rekao da ce to rjesavati  ukoliko ne prodje najokon poroda...nije joj proslo no nije ni rjesavala nakon poroda i eto ponovno je trudna pa sad ista prica- nakon poroda😊

waithing

Sophie
    30. Kolovoz 2017. 20:39

MiuMau zaista ne trebaš brinuti zbog cin1 niti hpv-a jer ti u trudnoci neće naštetiti.
    Bitno je samo pratiti da ne ode dalje što je ipak rjeđe..
    Ja sam lani imala cin2 što je vec nekakva vjerojatnost raka te sam išla na biopsiju zbog tih promjena koje su se vidjele, punktirani su mi uzorci (Punkcija JS na živo je mila majka) pa su vjerojatno s tim uzorcima otišle i te promjene na grlicu vrata maternice,jer mi je nakon sve bilo ok...bitno je samo ici redovito na preglede što nama u mpo vodama nije stran pojam 😀 U stanju sam bez gaca po cesti hodat 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.