Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    27. Kolovoz 2017. 18:37

Borilica

Cure, dal visok AMH automatski sa sobom povlaci i vecu vjerojatnost hipera, a time i vecu potrebu za mirovanjem?

Ja imam visok AMH, dobila sam 16 j.s.inisam bila u hiperu...lezala jesam taj cijeli dan. I iduci mislim sve laganini, ali mislim da to stvarno sve zavisi...individualno je.

27. Kolovoz 2017. 18:41

mono1111

Borilica

Cure, dal visok AMH automatski sa sobom povlaci i vecu vjerojatnost hipera, a time i vecu potrebu za mirovanjem?

Ja imam visok AMH, dobila sam 16 j.s.inisam bila u hiperu…lezala jesam taj cijeli dan. I iduci mislim sve laganini, ali mislim da to stvarno sve zavisi…individualno je.

Da baš tako, teško je to reći unaprijed, i ja imam visok amh dobijem uvijek dosta stanica ali nijednom nisam bila u hiperu, dok netko s puno manje stanica završi u hiperu , ne znam o čemu to ovisi ...

waithing

27. Kolovoz 2017. 19:08

Uh dobro.. Pomislila sam da je to po defaultu tako..

MiuMau
    27. Kolovoz 2017. 19:48

Ja nemam nes visok amh, na mom nalazu je referentni interval bio do 50, a ja sam prvi put imala 40ak, a zatim za nekoliko mj sam imala 30ak, tako da mi se cini da je dosta brzo padao... a imala sam hiper...
    Ja sam cula da policisticni jajnici povecavaju sansu za hiper, sto se u mom slucaju pokazalo tocnim...

27. Kolovoz 2017. 21:10

MiuMau

Ja nemam nes visok amh, na mom nalazu je referentni interval bio do 50, a ja sam prvi put imala 40ak, a zatim za nekoliko mj sam imala 30ak, tako da mi se cini da je dosta brzo padao… a imala sam hiper…
    Ja sam cula da policisticni jajnici povecavaju sansu za hiper, sto se u mom slucaju pokazalo tocnim…

Meni je amh 47, a gornji interval je 54. Jednom sam vadila. Prilicno visoko mi se cini. Ali nemam policisticne. Pa si mislim oh vau kak sam super plodna 😆, a bebe nigdje na vidiku. Ko zna kak se to sve poslozi u nama i o cem ovisi. Al kak mora bit, tak ce bit..

• Kengurica
    27. Kolovoz 2017. 21:45

Cura jedna ima jako visok AMH preko gornje granice i dobila je hrpetinu jajnih u vise navrata i nema hipera. 

• tomy28
    28. Kolovoz 2017. 12:03

Borilica

MiuMau

Ja nemam nes visok amh, na mom nalazu je referentni interval bio do 50, a ja sam prvi put imala 40ak, a zatim za nekoliko mj sam imala 30ak, tako da mi se cini da je dosta brzo padao… a imala sam hiper…
    Ja sam cula da policisticni jajnici povecavaju sansu za hiper, sto se u mom slucaju pokazalo tocnim…

Meni je amh 47, a gornji interval je 54. Jednom sam vadila. Prilicno visoko mi se cini. Ali nemam policisticne. Pa si mislim oh vau kak sam super plodna 😆, a bebe nigdje na vidiku. Ko zna kak se to sve poslozi u nama i o cem ovisi. Al kak mora bit, tak ce bit..

Moj amh je 62 a nemam policisticne,i nisam nikad dosla do hipera dobila prosli mpo 11js...sad cemo vidjeti kako ce biti u ovom postupku...

28. Kolovoz 2017. 14:18

Valjda ce me zaobic onda to. Joj cure ja sam tak nestrpljiva, nikako da vrijeme prodje pa da krenem😊

• Cekalica123
    29. Kolovoz 2017. 13:19

@borilica jooj tocno znam kako ti je :) ja se pripremam sad za 9 mjesec i jedva cekam pocetak. Tko bi rekao da cu se tako necemu toliko veseliti 😊😊

29. Kolovoz 2017. 14:40

Cekalica123

@borilica jooj tocno znam kako ti je :) ja se pripremam sad za 9 mjesec i jedva cekam pocetak. Tko bi rekao da cu se tako necemu toliko veseliti 😊😊

Evo ja isto za 9.mj 😊😊. Cekam gdju M i onda idem tam po protokol. Boze koje veselje, ko da na Havaje idem.. U kojoj si bolnici? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.