Cure, dal visok AMH automatski sa sobom povlaci i vecu vjerojatnost hipera, a time i vecu potrebu za mirovanjem?
Ja imam visok AMH, dobila sam 16 j.s.inisam bila u hiperu...lezala jesam taj cijeli dan. I iduci mislim sve laganini, ali mislim da to stvarno sve zavisi...individualno je.
Cure, dal visok AMH automatski sa sobom povlaci i vecu vjerojatnost hipera, a time i vecu potrebu za mirovanjem?
Ja imam visok AMH, dobila sam 16 j.s.inisam bila u hiperu…lezala jesam taj cijeli dan. I iduci mislim sve laganini, ali mislim da to stvarno sve zavisi…individualno je.
Da baš tako, teško je to reći unaprijed, i ja imam visok amh dobijem uvijek dosta stanica ali nijednom nisam bila u hiperu, dok netko s puno manje stanica završi u hiperu , ne znam o čemu to ovisi ...
waithing
Ja nemam nes visok amh, na mom nalazu je referentni interval bio do 50, a ja sam prvi put imala 40ak, a zatim za nekoliko mj sam imala 30ak, tako da mi se cini da je dosta brzo padao... a imala sam hiper...
Ja sam cula da policisticni jajnici povecavaju sansu za hiper, sto se u mom slucaju pokazalo tocnim...
Ja nemam nes visok amh, na mom nalazu je referentni interval bio do 50, a ja sam prvi put imala 40ak, a zatim za nekoliko mj sam imala 30ak, tako da mi se cini da je dosta brzo padao… a imala sam hiper…
Ja sam cula da policisticni jajnici povecavaju sansu za hiper, sto se u mom slucaju pokazalo tocnim…
Meni je amh 47, a gornji interval je 54. Jednom sam vadila. Prilicno visoko mi se cini. Ali nemam policisticne. Pa si mislim oh vau kak sam super plodna 😆, a bebe nigdje na vidiku. Ko zna kak se to sve poslozi u nama i o cem ovisi. Al kak mora bit, tak ce bit..
Cura jedna ima jako visok AMH preko gornje granice i dobila je hrpetinu jajnih u vise navrata i nema hipera.
Ja nemam nes visok amh, na mom nalazu je referentni interval bio do 50, a ja sam prvi put imala 40ak, a zatim za nekoliko mj sam imala 30ak, tako da mi se cini da je dosta brzo padao… a imala sam hiper…
Ja sam cula da policisticni jajnici povecavaju sansu za hiper, sto se u mom slucaju pokazalo tocnim…
Meni je amh 47, a gornji interval je 54. Jednom sam vadila. Prilicno visoko mi se cini. Ali nemam policisticne. Pa si mislim oh vau kak sam super plodna 😆, a bebe nigdje na vidiku. Ko zna kak se to sve poslozi u nama i o cem ovisi. Al kak mora bit, tak ce bit..
Moj amh je 62 a nemam policisticne,i nisam nikad dosla do hipera dobila prosli mpo 11js...sad cemo vidjeti kako ce biti u ovom postupku...
Valjda ce me zaobic onda to. Joj cure ja sam tak nestrpljiva, nikako da vrijeme prodje pa da krenem😊
@borilica jooj tocno znam kako ti je :) ja se pripremam sad za 9 mjesec i jedva cekam pocetak. Tko bi rekao da cu se tako necemu toliko veseliti 😊😊
@borilica jooj tocno znam kako ti je :) ja se pripremam sad za 9 mjesec i jedva cekam pocetak. Tko bi rekao da cu se tako necemu toliko veseliti 😊😊
Evo ja isto za 9.mj 😊😊. Cekam gdju M i onda idem tam po protokol. Boze koje veselje, ko da na Havaje idem.. U kojoj si bolnici?
Sortiraj odgovore
Najstariji