Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2017. 13:17

mono1111

Cure,
    Pa ja sam primjer da to nema nikakve veze.
    Prestala sam pusiti prije vise od 3 godine, ne pijem kavu vec godinu dana, povremeno Nes popijem, kljukala sam se raznim vitaminima za kvalitetu j.s.( ajde bar sam ih puno dobila ak nis drugo ), pa sam imala 3 spontana :/ tako da mislim da to nema nikakve veze….mislim meni je ovako svakako lakse da znam da sam apsolutno sve napravila u svojoj moci….ali mislim da sve umjereno se smije i kava i sl….
    Mislim da se ne bi smio piti alkohol u T, i pusiti tj.ja nikako ne bi alkohol konzumirala, makar pa koliko se osoba i drogira u T pa sve bude ok :/
    Svatko zna sto je najbolje za njega.

Baš i to što kažeš, a mene opet muž kad vidi napetu nagovara da popijem pivo kaže b vitamnin no nisam pila, popijem ponekad čašu radlera i to je to,,i evo sad sam si skuhala finu kavicu i ne mislim uopće da ju ne smijem piti jer sam trudna,,a što onda smijem, ma ne želim takav život uopće da si važem svaku sitnicu to je samo još dodatno psihičko opterećenje ...Naravno neću sad kopat kukuruze pušit kutiju cigara i napijat se ali ovo sve ostalo,,smatram da ne živim ni prezdravo ni pre-loše, neka sredina i tako će i ostati...

waithing

mono1111
    26. Kolovoz 2017. 14:25

waithing

mono1111

Cure,
    Prestala sam pusiti prije vise od 3 godine, ne pijem kavu vec godinu dana, povremeno Nes popijem, kljukala sam se raznim vitaminima za kvalitetu j.s.( ajde bar sam ih puno dobila ak nis drugo ), pa sam imala 3 spontana :/ tako da mislim da to nema nikakve veze….mislim meni je ovako svakako lakse da znam da sam apsolutno sve napravila u svojoj moci….ali mislim da sve umjereno se smije i kava i sl….
    Mislim da se ne bi smio piti alkohol u T, i pusiti tj.ja nikako ne bi alkohol konzumirala, makar pa koliko se osoba i drogira u T pa sve bude ok :/

Baš i to što kažeš, a mene opet muž kad vidi napetu nagovara da popijem pivo kaže b vitamnin no nisam pila, popijem ponekad čašu radlera i to je to,,i evo sad sam si skuhala finu kavicu i ne mislim uopće da ju ne smijem piti jer sam trudna,,a što onda smijem, ma ne želim takav život uopće da si važem svaku sitnicu to je samo još dodatno psihičko opterećenje …Naravno neću sad kopat kukuruze pušit kutiju cigara i napijat se ali ovo sve ostalo,,smatram da ne živim ni prezdravo ni pre-loše, neka sredina i tako će i ostati…

Sve umjereno !

26. Kolovoz 2017. 14:42

mono1111

waithing

mono1111

Cure,

Baš i to što kažeš, a mene opet muž kad vidi napetu nagovara da popijem pivo kaže b vitamnin no nisam pila, popijem ponekad čašu radlera i to je to,,i evo sad sam si skuhala finu kavicu i ne mislim uopće da ju ne smijem piti jer sam trudna,,a što onda smijem, ma ne želim takav život uopće da si važem svaku sitnicu to je samo još dodatno psihičko opterećenje …Naravno neću sad kopat kukuruze pušit kutiju cigara i napijat se ali ovo sve ostalo,,smatram da ne živim ni prezdravo ni pre-loše, neka sredina i tako će i ostati…

Sve umjereno !

Tako je, a kak si ti dal ti je stalo krvarenje i iscjedak?

waithing

mono1111
    26. Kolovoz 2017. 15:19

waithing

mono1111

waithing

mono1111

Cure,

Sve umjereno !

Tako je, a kak si ti dal ti je stalo krvarenje i iscjedak?

Nema vise krvi, samo smedje tockice / mrvice one neke glupe...ok sam, koliko mogu biti...

Zoja31
    26. Kolovoz 2017. 18:10

Mono samo miruj, drzi se kreveta. Do wc i nazad. Neznam dali sam sta propustila ali moguce da negdje imas hematom i odatle krvarenje.

mono1111
    26. Kolovoz 2017. 19:29

Zoja31

Mono samo miruj, drzi se kreveta. Do wc i nazad. Neznam dali sam sta propustila ali moguce da negdje imas hematom i odatle krvarenje.

Nema hematoma, pitala sam u vise navrata...ne znam, mouda se ne vidi..
    Da, da, samo sto na wc waljda.idem svakih pola sata, inace mi je mjehur slab, a sad tek, hahaha😂

Panda123
    26. Kolovoz 2017. 19:54

Borna

Pozdrav klokanice,
    nova sam u ovoj temi i zeljela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo. Vec vise godina pokusavamo dobiti bebu, medjutim bezuspjesno (jako slaba pokretljivost spermija). Prosli smo 3 postupka (puna stimulacija) na VV i zadnji u privatnoj ordinaciji gdje je dobiveno 11 jajnih stanica, 9 oplodjeno, odmah 2 vracene i poslije u vise navrata radjen FET…, medjutim nista…nikako da se "primi", a nitko me na nikakve daljnje pretrage ne zeli uputiti je sve u najboljem redu i ne znaju na sta bi me poslali….ako netko ima slicna iskustva, bila bih zahvalna da ga podijeli…

Draga Borna, naša priča je skoro ista...s time da smo mi prošli samo jedan stimulirani, u listopadu krećemo na drugi. Problem je isti, 11 stanica, 9 oplođenih, 2 vraćene i ništa 😩

Zoja31
    26. Kolovoz 2017. 21:19

Nema hematoma, pitala sam u vise navrata...ne znam, mouda se ne vidi..
    Da, da, samo sto na wc waljda.idem svakih pola sata, inace mi je mjehur slab, a sad tek, hahaha😂

Moguce da se ne vidi ili nesto. Samo neka se smiri i prestane pa da se mozes barem mrvicu opustiti.

Sophie
    26. Kolovoz 2017. 22:15

Ma cure i ja mislim da je umjerenost najbolji izbor i da bilo kakvo pretjerivanje nije dobro... i sama tak živim zajedno s mužem naravno 😊 Al nekad me opere pa se zapitam dal sam mogla nesto bolje Napravit u ovih sedam godina 😣
    U to ime evo sam si potočila čašu rosea i zapalila cigaretu 😂😂😂 

27. Kolovoz 2017. 17:27

Cure, dal visok AMH automatski sa sobom povlaci i vecu vjerojatnost hipera, a time i vecu potrebu za mirovanjem?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.