Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    26. Kolovoz 2017. 09:21

Sophie…. ja sam se sad bas zapitala.... meni se cini da gotovo nista nisam napravila... osim sto sam vitamine pocela piti... a s druge strane sta da radim... ja npr ne pusim... nemam viska kg... redovno vjezbam (eventualno bi to mogla smanjiti) ali kad vjezbam u zadnje vrijeme se trudim ne dizati puno kg... od hrane jedem sve... i zdravo i nezdravo... jedino sto je mozda lose popijem 3 kave dnevno u prosjeku...
    Mislim da bi svo daljnje odricanje od necega bio nepotrebno... pa daaj... narkomani secu bebe... moja sestra i pije kavu i pusi pa je bez problema ostala trudna...
    Cak nemam ni stresan posao...
    Ne znam sto bi promijenila a da ne izludim dodatno.... ☺☺

• Dolores123
    26. Kolovoz 2017. 09:26

Ej cure, vidim da ima novosti kod nekih.super.cestitam waithing i mono .Nadam se da ce vam ovaj puta sve ici onako kako treba.Ostale cure i vama zelim puno srece.
    Evo da se nadovezem na Sophie, ja nisam nista mijenjala u svojoj svakodnevnici, ni pusenje ni prehranu dok nisam uspjela, onda sam smanjila cigarete, mada imam osjecaj da me privlace sve vise al trudim se nekako izbjegavati.

26. Kolovoz 2017. 09:40

Hvala Dolores...vidim ti si lijepo napredovala pa to je vec 25-i tjedan ajme suuper☺.
    Ma ni ja nisam nista promjenila niti mislim da to ima veze..ja jednostavno mislim kad te hoce hoce te kad nece nece..kad zmiksaju dobar embrij i maternica bude spremna to je to...
    Ja nit vjezbam jedem sve, tablete nikakve tj.sad neke vitamine prije,  pusila jesam sad sam to smanjila na maximum mozda 2-3 tjedno zapalim  ali sam pusila do transfera ...
    Prije sam tj.lani stalno visila u ljekarnoj kupovala i narucivala svakakve vitamnine ovo ono potrosila novaca i novaca i nist mislim da jos i gore istina je valjda da imunitet ne treba ni bit pre jak ne znam mozda je i slucajnost da mi je oba puta s decortinom tek uspjelo....
    Mucila se s prestankom pusenja pa bila zivcana ufff...
    I onda sam odlucila sve jednostavno - pustit i zivjet!
    I sve sam normalno radila nakon teabsfera...bas sve..i dizala teret prala i ves i pod i saginjala se i bila u vrtu i kosila cak...eto..a lani to ni u ludilu bila sam ko barbi kad sam dosla nakon tranafera bojala se ic piskit da ne ispadne😅 joojjj...

waithing

26. Kolovoz 2017. 09:45

waithing

Hvala Dolores…vidim ti si lijepo napredovala pa to je vec 25-i tjedan ajme suuper☺.
    Ma ni ja nisam nista promjenila niti mislim da to ima veze..ja jednostavno mislim kad te hoce hoce te kad nece nece..kad zmiksaju dobar embrij i maternica bude spremna to je to…
    Ja nit vjezbam jedem sve, tablete nikakve tj.sad neke vitamine prije, pusila jesam sad sam to smanjila na maximum mozda 2-3 tjedno zapalim ali sam pusila do transfera …
    Prije sam tj.lani stalno visila u ljekarnoj kupovala i narucivala svakakve vitamnine ovo ono potrosila novaca i novaca i nist mislim da jos i gore istina je valjda da imunitet ne treba ni bit pre jak ne znam mozda je i slucajnost da mi je oba puta s decortinom tek uspjelo….
    Mucila se s prestankom pusenja pa bila zivcana ufff…
    I sve sam normalno radila nakon teabsfera…bas sve..i dizala teret prala i ves i pod i saginjala se i bila u vrtu i kosila cak…eto..a lani to ni u ludilu bila sam ko barbi kad sam dosla nakon tranafera bojala se ic piskit da ne ispadne😅 joojjj…

I da normalno pijem kavu i ne pada mi na pamet ju prestat pit...

waithing

Zoja31
    26. Kolovoz 2017. 10:40

Sto se tice prehrane ja sam ju promjenila 100%, smrsavila 30kg. Pazim sta jedem, da ne unosim puno slatkog, jedino popijem 2-3 kave dnevno. Ne pusim, vjezbam i nece pa nece. Znam cure kojima uspije od prve a jace su od mene, ja nastojim smrsaviti sto vise ali opet mislim da je to sve do srece a ne do toga dali smo mrsavi, debeli, zivimo zdravo il nezdravo. Jednostavno kako ti padne grah 😂😂. Obzirom da sam odustala od postupaka do proljeca i odlucila skinuti jos 20kg vidjet cemo kako ce mi onda pasti grah.

s0102
    26. Kolovoz 2017. 10:58

Zoja31

Sto se tice prehrane ja sam ju promjenila 100%, smrsavila 30kg. Pazim sta jedem, da ne unosim puno slatkog, jedino popijem 2-3 kave dnevno. Ne pusim, vjezbam i nece pa nece. Znam cure kojima uspije od prve a jace su od mene, ja nastojim smrsaviti sto vise ali opet mislim da je to sve do srece a ne do toga dali smo mrsavi, debeli, zivimo zdravo il nezdravo. Jednostavno kako ti padne grah 😂😂. Obzirom da sam odustala od postupaka do proljeca i odlucila skinuti jos 20kg vidjet cemo kako ce mi onda pasti grah.

Ha ha ha... "tako ti je pao grah" to je meni luci rekao kad sam rekla da imam niski amh... 😂😂😂
    Kao sto si rekla i ja mislim da to nema veze ni s prehranom.. niti tezinom... nego kako ti je valjda namijenjeno... 
    Suuuper je sto ces sada psihicki odmoriti od svega... 😆
    Nadam se da ce nam svima grah uskoro pasti na nacin da budemo trudne 😂😂

Zoja31
    26. Kolovoz 2017. 11:12

Mislim da je najgore kad tek kreces u mpo jer si pun ocekivanja, strah te popit casu vode da nije mozda preteska...nakon nekog vremena se opustis, kad prestanes brojat postupke, transfere pa vise u zadnjem postupku nisam niti lezala u krevetu i pravila se mrtva do bete. Kod mene nista od toga nije do sad upalilo ni kada sam mirovala ni kad sam bila aktivna.

• Dolores123
    26. Kolovoz 2017. 11:18

waithing

Hvala Dolores…vidim ti si lijepo napredovala pa to je vec 25-i tjedan ajme suuper☺.
    Ma ni ja nisam nista promjenila niti mislim da to ima veze..ja jednostavno mislim kad te hoce hoce te kad nece nece..kad zmiksaju dobar embrij i maternica bude spremna to je to…
    Ja nit vjezbam jedem sve, tablete nikakve tj.sad neke vitamine prije, pusila jesam sad sam to smanjila na maximum mozda 2-3 tjedno zapalim ali sam pusila do transfera …
    Prije sam tj.lani stalno visila u ljekarnoj kupovala i narucivala svakakve vitamnine ovo ono potrosila novaca i novaca i nist mislim da jos i gore istina je valjda da imunitet ne treba ni bit pre jak ne znam mozda je i slucajnost da mi je oba puta s decortinom tek uspjelo….
    Mucila se s prestankom pusenja pa bila zivcana ufff…
    I sve sam normalno radila nakon teabsfera…bas sve..i dizala teret prala i ves i pod i saginjala se i bila u vrtu i kosila cak…eto..a lani to ni u ludilu bila sam ko barbi kad sam dosla nakon tranafera bojala se ic piskit da ne ispadne😅 joojjj…

Da i ja mislim da sto vise pazis to je gore, mada ni to ne mora tako biti.Znam da je meni dr kod transfera rekla ponasajte se normalno, samo nemojte zaleci jer je to ono najgore u bilo kojem stanju.Vitamine i tablete nisam trosila nista osim onog sto su mi oni dali.Sad trosim elevit, mada je rekla da ni to nebi trebala ako imam redovitu prehranu.Nikad nisam zeljela trositi nista na svoju ruku.
    Da kao sto vidis mi smo u 25 tjednu i nadam se da ce sve biti ok ko i do sada, samo nek bude zdrava.
    Eto i ti ides za mnom, na pocetku ide sve jako sporo al onda se samo nekako potegne.

26. Kolovoz 2017. 12:06

Zoja31

Svaaka cast na skinutim kilama...mislim ja nemam problema s kilama zapravo ne bi skodilo da dobijem koju no nadam se da cu uskoro i to docekati..
    ali da imam frendicu koja ima 110 policisticne jajnike  i zatrudnila(prirodno)  cim je pozeljela tako da...nije ni to pravilo no sad ju je gin.stavio na strogu dijetu tako da super da imas cilj i stvarno kapa do poda na skinutim kilama to sigurno nije bilo lako...

waithing

mono1111
    26. Kolovoz 2017. 12:29

Cure,
    Pa ja sam primjer da to nema nikakve veze.
    Prestala sam pusiti prije vise od 3 godine, ne pijem kavu vec godinu dana, povremeno Nes popijem, kljukala sam se raznim vitaminima za kvalitetu j.s.( ajde bar sam ih puno dobila ak nis drugo ), pa sam imala 3 spontana :/ tako da mislim da to nema nikakve veze....mislim meni je ovako svakako lakse da znam da sam apsolutno sve napravila u svojoj moci....ali mislim da sve umjereno se smije i kava i sl....
    Mislim da se ne bi smio piti alkohol u T, i pusiti tj.ja nikako ne bi alkohol konzumirala, makar pa koliko se osoba i drogira u T pa sve bude ok :/
    Svatko zna sto je najbolje za njega.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.