Draga WAITHING, hvala na tvom iskustvu i izgleda da nam ne preostaje inista drugo nego u novi postupak…..a jesi li postupak radila i privatnoj klinici ili bolnici?
Nisam...na vv sam ostvarila trudnocu tj.obje.
Prije vv sam bila u vinogradadskoj....
Nazalist da i meni se cini da je tako...pokzsavati dok ne uspije..i sama sam vec bila luda od razmisljanja zasto nas nece a sve super..no eto..nekom se posrwci prije nekom kasnije...
Sretno....
waithing
Draga WAITHING, hvala na tvom iskustvu i izgleda da nam ne preostaje inista drugo nego u novi postupak…..a jesi li postupak radila i privatnoj klinici ili bolnici?
Nisam…na vv sam ostvarila trudnocu tj.obje.
Prije vv sam bila u vinogradadskoj….
Nazalist da i meni se cini da je tako…pokzsavati dok ne uspije..i sama sam vec bila luda od razmisljanja zasto nas nece a sve super..no eto..nekom se posrwci prije nekom kasnije…
Sretno….
Da.....upravo tako...hvala
Borna, jos neke cure su po forumima i grupama na fejsu pisale o neuspjeloj implantaciji. Ali vecinom bi doktor trebao jos koju pretragu traziti. Porazgovaraj otvoreno s njim. Reci da ti se cini da stojis u mjestu i mozes li jos to uciniti.
Draga Kengurica, ma jesam i te kako otvoreno popricala jos i na VV i sada u zadnjem postupku u privatnoj klinici i na kraju mi je dr. rekao da bi mi mozda uveo Heparin, mada mi je naglasio da se to primjenjuje u situacijama kada zena zatrudni i ne moze zadrzati plod , a kod mene uopce ne dolazi do trudnoce....ali da se nikad nezna.....a evo dobila sam i povratnu info od Waithing o decortinu/fragminu....pa moram vidjeti sto dalje....tnx..
Kengurica,
Tnx !
Borna, Fragmin ti je heparin, to ti je jedno te isto samo postoje puno naziva od razlicitih proizvodjaca. Dobrodosla i sto prije otisla :)
Borna, jos neke cure su po forumima i grupama na fejsu pisale o neuspjeloj implantaciji. Ali vecinom bi doktor trebao jos koju pretragu traziti. Porazgovaraj otvoreno s njim. Reci da ti se cini da stojis u mjestu i mozes li jos to uciniti.
Draga Kengurica, ma jesam i te kako otvoreno popricala jos i na VV i sada u zadnjem postupku u privatnoj klinici i na kraju mi je dr. rekao da bi mi mozda uveo Heparin, mada mi je naglasio da se to primjenjuje u situacijama kada zena zatrudni i ne moze zadrzati plod , a kod mene uopce ne dolazi do trudnoce….ali da se nikad nezna…..a evo dobila sam i povratnu info od Waithing o decortinu/fragminu….pa moram vidjeti sto dalje….tnx..
A koliko si do sad imala transfera ukupno?
waithing
Znaci ovo se moze samo meni valjda dogodit 😏
Prekjučer štoperica, danas u 7:15 dođem na ultrazvuk, folikul je tu, ide aspiracija, čekam sat vremena, na redu sam, krene sve, al ipak ne, taman je bila ovulacije, budemo napravili inseminaciju
😣😣😣
A joooj... ne mogu vjerovat...
Ali tko zna... mozda inseminacija bude uspjesna... ❤❤
Sretno u svakom slucaju... 😙
Isssss Sophieeee, pa ne znam sto bi rekla stvarno ! Znaci upravo se O dogodila, jojjjjjjjjjjj, a nista inseminacija opet ! Drzim fige da uspije !
S0102, bas lijepo !! Uzivaj, odmori see !
Ja se jucer nisam javljala…spavala sam pop, probudila sam se i krenulo mi je rozo krvarenje koje se pretvorilo u pravu svjezu krv, cak sam normalni ulozak stavila koliko je to curilo…mislila sam gotovo je naravno, jos sam i bolove imala u donjem dijelu trbuha.
Otisla na hitnu, bila je jedna divna specijalizantica, da bar svi dokt.i kasnije ostanu tak super…izasla je na hodnik tj.u cekaonu jer je vec vidjela po papirima da sam bila i sve…i odmah sam joj rekla kako svakako zelim izbjeci kiretazu jer sam ih vec imala 4….itd, rekla je svakako da !
Ugl.srce na uzv i dalje kuca, crl je 0,88 cm, znaci narastao je do jucer….nista mi nije rekla sto ne znam…sad cekam…..ne sluti mi na dobro jer imam bolove jace nego do sad, ledja tj donji dio ledja me boli, cicke me skoro uopce ne bole…i znam i osjecam da to nije dobar znak.
Isto tako mi je i prvi put bilo, isto je srce kucalo dok sam krvarila 6 dana, a tad kad sam pocela krvariti je plod i prestao sda razvojem, crl je bio 2 mm.
Dns je prisutna smedja sukrvica, bar do sada ali.lezim cijelo vrijeme pa vjerovatno i zato…
Mono... stvarno nemam nista pametno za napisati ti... osim da ti zelim svu srecu za dalje... i da na kraju sve sretno i zavrsi... ❤❤😙
Pozdrav klokanice,
nova sam u ovoj temi i zeljela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo. Vec vise godina pokusavamo dobiti bebu, medjutim bezuspjesno (jako slaba pokretljivost spermija). Prosli smo 3 postupka (puna stimulacija) na VV i zadnji u privatnoj ordinaciji gdje je dobiveno 11 jajnih stanica, 9 oplodjeno, odmah 2 vracene i poslije u vise navrata radjen FET…, medjutim nista…nikako da se "primi", a nitko me na nikakve daljnje pretrage ne zeli uputiti je sve u najboljem redu i ne znaju na sta bi me poslali….ako netko ima slicna iskustva, bila bih zahvalna da ga podijeli…
Dobro dosla.. jos prije otisla...
Nadam se da ce uskoro biti i neki uspjesan transfer.. ☺
Ja sam imala vec 4 transfera... bezuspjesna... ne znam sto je 😂😂😨😨 nece me.. mozda 5ti bude dobitan 😛
Isssss Sophieeee, pa ne znam sto bi rekla stvarno ! Znaci upravo se O dogodila, jojjjjjjjjjjj, a nista inseminacija opet ! Drzim fige da uspije !
S0102, bas lijepo !! Uzivaj, odmori see !
Ja se jucer nisam javljala…spavala sam pop, probudila sam se i krenulo mi je rozo krvarenje koje se pretvorilo u pravu svjezu krv, cak sam normalni ulozak stavila koliko je to curilo…mislila sam gotovo je naravno, jos sam i bolove imala u donjem dijelu trbuha.
Otisla na hitnu, bila je jedna divna specijalizantica, da bar svi dokt.i kasnije ostanu tak super…izasla je na hodnik tj.u cekaonu jer je vec vidjela po papirima da sam bila i sve…i odmah sam joj rekla kako svakako zelim izbjeci kiretazu jer sam ih vec imala 4….itd, rekla je svakako da !
Ugl.srce na uzv i dalje kuca, crl je 0,88 cm, znaci narastao je do jucer….nista mi nije rekla sto ne znam…sad cekam…..ne sluti mi na dobro jer imam bolove jace nego do sad, ledja tj donji dio ledja me boli, cicke me skoro uopce ne bole…i znam i osjecam da to nije dobar znak.
Isto tako mi je i prvi put bilo, isto je srce kucalo dok sam krvarila 6 dana, a tad kad sam pocela krvariti je plod i prestao sda razvojem, crl je bio 2 mm.
Dns je prisutna smedja sukrvica, bar do sada ali.lezim cijelo vrijeme pa vjerovatno i zato…Mono… stvarno nemam nista pametno za napisati ti… osim da ti zelim svu srecu za dalje… i da na kraju sve sretno i zavrsi… ❤❤😙
Tnx !
Zelim i tebi svu srecuuu
Borna dobrodošla! 😊
Nevezano sada za tebe općenito me zanima..
Cure, kaj ste sve napravile po pitanju općenitih životnih navika? Pušenje, kava, zdrava prehrana, kozmetika,vježbanje..
Ja cijelo vrijeme imam laganu grižnju savjesti da ne dajem sve od sebe po tom pitanju iako se poprilično trudim, smanjila sam cigarete al nisam skroz prestala, popijem 2-3 kave na dan..što se prehrane tiče tu se zaista trudim.. mišljenja sam da dnevno šaka vitamina iz ljekarne nisu najbolje rješenje..
Malo je preopširna tema pa je i post takav 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji