Waiting,
Sretno sutra ako vadis betu !!!
Hvala mono, da sutra ću ju vaditi, nervozna sam neopisivo a cijeli dan probada u trbuhu samo mislim da je to i zbog nervoze,,,
a odgovor na tvoje pitanje iz iskustva ne znam ali ne vjerujem da to utječe na implantaciju- meni je gin.rekla da ako je embrij dobar on će se implantirati što god mi radile, a i sama sam se u to uvjerila…
Waihting….. sutra cekamo potvrdu veeelike bete... 😙😙😙😙
Waiting,
Pa ja mislim da ti je beta odlicnaaaaa ! Test je jakooo taman !!!! Javi odmah !!! Kad ces dobiti nalaze?? Navijam da sve prodjeee dobroooo i vjerujem da bude !!
Sophie, meni se to dogodilo u zadnjoj T u 5 tt negdje, i iduci dan sam imala bas jake kontrakcije, uopce ne znam radi cega sam bolove
Krivo sam stisla :)
Nastavlja - ,bolove imala i bas me strah da se ne ponovi ponovno u snu jer koliko sam malo progooglala to moze utjecati na implantaciju ! Vjerovatno je to radi utjecaha hormona....opcenito ne znam. Popila sam Normabel dns i bas mi je bolje bilo od njega i kupila Mg.
Waiting,
Pa ja mislim da ti je beta odlicnaaaaa ! Test je jakooo taman !!!! Javi odmah !!! Kad ces dobiti nalaze?? Navijam da sve prodjeee dobroooo i vjerujem da bude !!
Sophie, meni se to dogodilo u zadnjoj T u 5 tt negdje, i iduci dan sam imala bas jake kontrakcije, uopce ne znam radi cega sam bolove
Negdje oko dva ce valjda biti
Jao cure moje normabel sam sad popila tako sam nervozna da je to strava...znam da ne smijem biti al ne mogu si pomoc uzas....
waithing
Waiting,
Jao cure moje normabel sam sad popila tako sam nervozna da je to strava…znam da ne smijem biti al ne mogu si pomoc uzas….
Jojj razumijem te i vjerujem ti ! Biti ce sve ok ! Jedva cekam da nam sutra javis super brojku !!!!
Samo smireno !
Inace, smijem popiti tu i tamo Normic?? Mislim meni to nista ne pomaze oko zivaca ali kod ovih kontrakcija??
Waiting,
Jao cure moje normabel sam sad popila tako sam nervozna da je to strava…znam da ne smijem biti al ne mogu si pomoc uzas….
Jojj razumijem te i vjerujem ti ! Biti ce sve ok ! Jedva cekam da nam sutra javis super brojku !!!!
Samo smireno !
Inace, smijem popiti tu i tamo Normic?? Mislim meni to nista ne pomaze oko zivaca ali kod ovih kontrakcija??
Ja ga popijem povremeno...meni su i moj gin.i.ovi ma vv rekli da ga popijem kad osjetim grceve da se smirim i ja i maternica....
waithing
Ok, a koliko mg dnevno??
Imam ovaj od 2mg znam popit dva na dan...nekad niti jedan...kak me uhvati...danas sam tri...ne pitaj😲😲😲
waithing
Meni je socijalac bio prepisao 3 dnevno 😱 Vidio valjda da sam neka luđakinja 😂
Popila možda u 5 tjedana 3
Uglavnom ne smeta, sve kako se osjećaš a generalno se sjebano osjećamo 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji