Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 14:24

mono1111

Ja nisam bila kod nje.
    U Petrovoj vecinom daju od transfera !

Meni su u vinogradskoj isto dali nakon transfera.
    A na vv su mi dali bijeli recept i sama sam si kupila taj od 2500iu i rekli su mi da tek nakon srcane reakcije moze ici na teret hzzo-a ako povjerenstvo odobri.

waithing

26. Srpanj 2017. 14:27

waithing

mono1111

Ja nisam bila kod nje.
    U Petrovoj vecinom daju od transfera !

Meni su u vinogradskoj isto dali nakon transfera.
    A na vv su mi dali bijeli recept i sama sam si kupila taj od 2500iu i rekli su mi da tek nakon srcane reakcije moze ici na teret hzzo-a ako povjerenstvo odobri.

Dakle oni su mi  na vv samo dali recept nakon transfera i sama sam ga kupila dok su mi u vinogradakoj dali odmah  lijek tj.jednomjesecnu zalihu skoro zato ga jos i omam tog od 5000iu.

waithing

mono1111
    26. Srpanj 2017. 14:45

Kuzim da ! Ocito zavisi od bolnice.
    I koliko placas taj Fragmin od 5000 ??

26. Srpanj 2017. 14:49

mono1111

Kuzim da ! Ocito zavisi od bolnice.
    I koliko placas taj Fragmin od 5000 ??

Nisam taj kupila taj su mi dali u vinogradadskoj od 5000iu  no ako je ovaj od 2500iu 130kn - 10komada je unutra ( koliko sam platila na vv) onda je ovaj sigurno duplo skuplji.

waithing

26. Srpanj 2017. 15:34

MiuMau kak prosloj? Nadam se da je sve u redu☺

waithing

mono1111
    26. Srpanj 2017. 15:48

Aha...kuzim ! Ajde da pitam ! A nisam htjela nista ispitivati !
    Koji su ti prvi simptomi bili?? Neki bolovi, probadanja ili sl??? I koji dan??

26. Srpanj 2017. 16:04

mono1111

Aha…kuzim ! Ajde da pitam ! A nisam htjela nista ispitivati !

Apsolutno nistaaa ni prvi put ni sada....jedino cesto piskim I to je sve

waithing

26. Srpanj 2017. 16:08

waithing

mono1111

Aha…kuzim ! Ajde da pitam ! A nisam htjela nista ispitivati !

Apsolutno nistaaa ni prvi put ni sada….jedino cesto piskim I to je sve

Prosli puta me jedino 10-i dan pocelo jaako probadati kao da cu mengu dobiti I krenula sukrvica to je trajalo taj dan par sati I kasnije nista....
    A sad mi je tek osmi dan pa cemo vidjeti ....

waithing

MiuMau
    26. Srpanj 2017. 17:44

Evo me sad tek dosla doma, cekali vise od dva sata da svi nalazi stignu, da vidi hocu ostat u bolnici il ne, srecom nalazi ok... beta jos nije stigla, rekao je da ce mailom poslat... jajnici povecani, al malo manji neg prosli put, samo je tekucine dosta u trbusnoj supljini i neke ciste koje mogu popucat pa moze bit sranja, al necu uopce mislit na to...
    Najbitnije, velicina ploda odgovara 6+2, a ja sam ravno 6, srce  smo vidjeli kak blinka, zasad sve pet.. 

s0102
    26. Srpanj 2017. 19:50

MiuMau

Evo me sad tek dosla doma, cekali vise od dva sata da svi nalazi stignu, da vidi hocu ostat u bolnici il ne, srecom nalazi ok… beta jos nije stigla, rekao je da ce mailom poslat… jajnici povecani, al malo manji neg prosli put, samo je tekucine dosta u trbusnoj supljini i neke ciste koje mogu popucat pa moze bit sranja, al necu uopce mislit na to…
    Najbitnije, velicina ploda odgovara 6+2, a ja sam ravno 6, srce smo vidjeli kak blinka, zasad sve pet..

😍😍😍😍😍😍😍😍
    Bas mi je dragooo... sretno sa svime i dalje.... 😙😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.