Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Srpanj 2017. 10:14

Curke moja beta 12-i dan 1085

waithing

MiuMau
    30. Srpanj 2017. 10:16

Odlicno Waithing, cestitam jos jednom, bembuli se lijepo zgnjezdio... 

mono1111
    30. Srpanj 2017. 11:10

Waiting, beta je odlicnaaa ! To je tooooo !!
    Molim te mi reci, panika me danas uhvatila ! Koji si test radila 5 dpt?? Mene cicke dns manje bole i.jucer su me prepone bolile i bas neka slabost u nogama...kao kad M trebam dobiti tako da nista od T !!! Bas sam tuzna !!
    Mislim da cu dns raditi test !

30. Srpanj 2017. 11:12

Radila sam onaj narančasti iz mullera koji košta 14kn, a ja od simptoma nit sam imala niti imam ista..
    Sretno mono no moj embrij se dosta rano ugnjezdio pa se ne brini ako tako rano ne budu dvije crtice....

waithing

s0102
    30. Srpanj 2017. 11:35

waithing

Curke moja beta 12-i dan 1085

Waithing…..Cestitke..... docekala si i ti svoju srecicu... 😍😍😍😍

Zoja31
    30. Srpanj 2017. 13:57

Waithing cestitaaam bravo 😍😍😍😍

s0102
    30. Srpanj 2017. 15:02

Curke... pitanje... po koliko je vama znala kasniti mjesecnica nakon postupaka...?
    Meni do sada uglavnom nikad nije kasnije.. na vrijeme ko sat nakon 28D... a eto danas mi vec 33 i nista... 😐
    Jos mi samo fali u svemu da mi prestane dolaziti 😂

Trudna nisam... napravila test😂😂 nisam ja ipak neka od onih koja ostane prirodno izmedu postupaka 😂😂😂😂

mono1111
    30. Srpanj 2017. 17:16

S0102,
    Nazalos ne znam odgovor na tvoje pitanje !

Cure, ja sam sad bila u Mulleru. I kupila 3 testaa ! Ali ne znam jos hocu li ih raditi i kad uopce, ali neka se nadju !! Hahah

30. Srpanj 2017. 17:39

mono1111

S0102,
    Nazalos ne znam odgovor na tvoje pitanje !

Cure, ja sam sad bila u Mulleru. I kupila 3 testaa ! Ali ne znam jos hocu li ih raditi i kad uopce, ali neka se nadju !! Hahah

Jao šuti mene je već bilo sram ulaziti u muller, prvo sam kupila dva, pa drugi dan još dva pa sam treći dan gledala da ne radi ista teta na blagajni

waithing

30. Srpanj 2017. 17:40

s0102

Curke… pitanje… po koliko je vama znala kasniti mjesecnica nakon postupaka…?
    Meni do sada uglavnom nikad nije kasnije.. na vrijeme ko sat nakon 28D… a eto danas mi vec 33 i nista… 😐
    Jos mi samo fali u svemu da mi prestane dolaziti 😂

Trudna nisam… napravila test😂😂 nisam ja ipak neka od onih koja ostane prirodno izmedu postupaka 😂😂😂😂

Meni nije nikad kasnila pa ne znam stvarno odgovor....

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.