Waiting, beta je odlicnaaa ! To je tooooo !!
Molim te mi reci, panika me danas uhvatila ! Koji si test radila 5 dpt?? Mene cicke dns manje bole i.jucer su me prepone bolile i bas neka slabost u nogama...kao kad M trebam dobiti tako da nista od T !!! Bas sam tuzna !!
Mislim da cu dns raditi test !
Radila sam onaj narančasti iz mullera koji košta 14kn, a ja od simptoma nit sam imala niti imam ista..
Sretno mono no moj embrij se dosta rano ugnjezdio pa se ne brini ako tako rano ne budu dvije crtice....
waithing
Curke moja beta 12-i dan 1085
Waithing…..Cestitke..... docekala si i ti svoju srecicu... 😍😍😍😍
Curke... pitanje... po koliko je vama znala kasniti mjesecnica nakon postupaka...?
Meni do sada uglavnom nikad nije kasnije.. na vrijeme ko sat nakon 28D... a eto danas mi vec 33 i nista... 😐
Jos mi samo fali u svemu da mi prestane dolaziti 😂
Trudna nisam... napravila test😂😂 nisam ja ipak neka od onih koja ostane prirodno izmedu postupaka 😂😂😂😂
S0102,
Nazalos ne znam odgovor na tvoje pitanje !
Cure, ja sam sad bila u Mulleru. I kupila 3 testaa ! Ali ne znam jos hocu li ih raditi i kad uopce, ali neka se nadju !! Hahah
S0102,
Nazalos ne znam odgovor na tvoje pitanje !
Cure, ja sam sad bila u Mulleru. I kupila 3 testaa ! Ali ne znam jos hocu li ih raditi i kad uopce, ali neka se nadju !! Hahah
Jao šuti mene je već bilo sram ulaziti u muller, prvo sam kupila dva, pa drugi dan još dva pa sam treći dan gledala da ne radi ista teta na blagajni
waithing
Curke… pitanje… po koliko je vama znala kasniti mjesecnica nakon postupaka…?
Meni do sada uglavnom nikad nije kasnije.. na vrijeme ko sat nakon 28D… a eto danas mi vec 33 i nista… 😐
Jos mi samo fali u svemu da mi prestane dolaziti 😂
Trudna nisam… napravila test😂😂 nisam ja ipak neka od onih koja ostane prirodno izmedu postupaka 😂😂😂😂
Meni nije nikad kasnila pa ne znam stvarno odgovor....
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji