Meni je socijalac bio prepisao 3 dnevno 😱 Vidio valjda da sam neka luđakinja 😂
Popila možda u 5 tjedana 3
Uglavnom ne smeta, sve kako se osjećaš a generalno se sjebano osjećamo 😭
😅😅😅😅😅😅
waithing
Meni je socijalac bio prepisao 3 dnevno 😱 Vidio valjda da sam neka luđakinja 😂
Popila možda u 5 tjedana 3
Uglavnom ne smeta, sve kako se osjećaš a generalno se sjebano osjećamo 😭
😂😂😂😂😂
Ja sam nakon kiretaže u 5.mj bila na bezuspjesnoj ins u Petrovoj, sve bilo zbrda zdola
Pa je dr otišla na GO pa sad ja idem..mislim da cu u 8.mj ako me potrefi menga. Predprosla dosla nakon 33 dana a ova sad nakon 20 🙄
Jako žalim za lučingerom al moram sad malo ic đabe..
Waithing beta ce bit do plafona... al sto se tice cekanja, tocno se sijecam sad proslu kako smo nad mejlom cekali i refreshali ko ludaci svake tri sekunde, imam osjecaj da nismo disali... eh da mi je bio normabel tad..
Mono i Sophie, nisam nikad to dozivjela, al sad mi zvuci jako dobro, s obzirom da keks ni vidjela ni cula od pocetka postupka, a bome ni ne budem do daljnjega... 😳😂
Mono ne brigaj, bit ce sve u redu, mislim da to nece utjecat na implantaciju...
Sophie, znam za tu inseminaciju ! Ides opet na stimulirani postupak?? Tvoja je Lana jelda??
MiuMau, ma brine me to sto sam bas imala bolove, kontrakcije cijeli dan jucer, nakon sto sam popila Normic mi se malo smirilo, pa sam ga opet navecer popila...
Waiting, cekamo betuuuu !!!
Curke drage moja beta deseti dan nakon transfera je 435
waithing
Toooo Waithing, znala sam
Mono ja sam grceve dobila isto koji dan iza transfera, ali bas onako bol kao prvi dan menge, znas da sam vam pricala... ne brini se... ako imas i ak ti pomaze drmni normic i samo laganini dalje...
Waiting,
Divnooooooooooooooo !!! Odlicno jeee ! Da su ti vratili dva embrija, mislila bi da su se oba dva primila :)))
Kako to da si tako brzo dobila nalaze?? Ja si mislim tek oko 14 h kako si i napisala !
MiuMau, sjecam se da si nesto pisala, hm.....vidjeti cu ! Koje si ti simptome ( ako ih mozemo uopce nazz tako ) imala nakon transfera?
Waiting,
Divnooooooooooooooo !!! Odlicno jeee ! Da su ti vratili dva embrija, mislila bi da su se oba dva primila :)))
Kako to da si tako brzo dobila nalaze?? Ja si mislim tek oko 14 h kako si i napisala !
MiuMau, sjecam se da si nesto pisala, hm…..vidjeti cu ! Koje si ti simptome ( ako ih mozemo uopce nazz tako ) imala nakon transfera?
Zamolila sam ih da li mi mogu dati prije i bila je neka jako ljubazna teta i rekla je da nema problema, i eto cure ja OPET bez ikakvih simptoma, osim jučer grčeva al to je bilo od nervoze danas opet baš ništa, ja samo testovima i beti vjerujem...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji