Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Srpanj 2017. 10:04

mono1111

Waiting,
    Divnooooooooooooooo !!! Odlicno jeee ! Da su ti vratili dva embrija, mislila bi da su se oba dva primila :)))
    Kako to da si tako brzo dobila nalaze?? Ja si mislim tek oko 14 h kako si i napisala !
    MiuMau, sjecam se da si nesto pisala, hm…..vidjeti cu ! Koje si ti simptome ( ako ih mozemo uopce nazz tako ) imala nakon transfera?

I mono, nemoj se puno zamarati što smiješ što ne, ja sam apsolutno SVE normalno radila ponašala sam se kao da nisam nigdje ni bila, odmah na dan transfera došla kući skuhala ručak , poslije prala veš nosila teret bila u vrtu usisavala peglala prala pod, ma sveeee, nosila nećakinju,,,odmarala samo kad bi utrogestan stavljala 20min legla i to je to...

waithing

mono1111
    28. Srpanj 2017. 10:07

waithing

mono1111

Waiting,
    Divnooooooooooooooo !!! Odlicno jeee ! Da su ti vratili dva embrija, mislila bi da su se oba dva primila :)))
    Kako to da si tako brzo dobila nalaze?? Ja si mislim tek oko 14 h kako si i napisala !
    MiuMau, sjecam se da si nesto pisala, hm…..vidjeti cu ! Koje si ti simptome ( ako ih mozemo uopce nazz tako ) imala nakon transfera?

I mono, nemoj se puno zamarati što smiješ što ne, ja sam apsolutno SVE normalno radila ponašala sam se kao da nisam nigdje ni bila, odmah na dan transfera došla kući skuhala ručak , poslije prala veš nosila teret bila u vrtu usisavala peglala prala pod, ma sveeee, nosila nećakinju,,,odmarala samo kad bi utrogestan stavljala 20min legla i to je to…

Jojj. Ali kad me bas strah, ne znam kako da ti opisem...mislim ne lezim ni ja, sve laganini, idem i na kavu i sa psom van itd..cak sam usisavala ali onak valjda duplo duze je trajalo jer se nisam zaginjala nego onak sporo, hahahahaah

mono1111
    28. Srpanj 2017. 10:08

Hoces li ponavljati betu??

28. Srpanj 2017. 10:15

mono1111

Hoces li ponavljati betu??

Hocu da u nedjelju ako ce me primit ako ne u utorak.
    A znam I ja sam prva tri postupaka bila sva u strahu sto smijem sto ne a sad sam jednostavno odlucila da necu s s tim zamarati jer mi nije nista dobro donjelo taj strah briga I lezanje.

waithing

mono1111
    28. Srpanj 2017. 10:19

slazem se

MiuMau
    28. Srpanj 2017. 10:24

Mono samo grcevi i nista drugo... sve do proslog tjedna, onda su mi pocele uzasne mucnine... sad sam dobila reglan tablete i pomognu mi jako puno, al pokusavam ih piti tek kad zagusti, iako bi mozda trebala cim osjetim da krece jer ne mogu jesti nis...
    Waithing ima pravo, nista od grca i straha, ja sam dan poslije transfera setala po nekoliko kilometara, kuhala, kvacila ves, sve po starom... nisam isla na trening i te zesce stvari, al ove laganije bez beda...

Sophie
    28. Srpanj 2017. 11:01

Mono, da, ici cu na stimulirani kod Lane..
    Waithing čestitam!!!!! 😍Uživaj sada i skini malo tereta s leđa  😊

• Kengurica
    28. Srpanj 2017. 11:03

Waithing :********

Zoja31
    28. Srpanj 2017. 12:14

Waithing draga bas mi je drago zbog tebe. Nakon svega sto si prosla veselim se tvojoj beti kao da je moja. Ja sam na godisnjem ali danas sam se morala naviriti jer si rekla da ces vaditi danas betu. Ovaj put zelim ti stvarno svu srecu svijeta 😘😘😘😘.

• Tencii
    28. Srpanj 2017. 12:33

Waithing, iako nisam trenutno u postupcima, citam i htjela sam ti poslati puno podrske i reci ti da se stvarno veselim tvojoj beti!!!

Drzi se, pokusaj uzivati malo, iako znam da je stresno i da te mozda i strah.
    Javi nam sljedecu visoku betu ! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.