Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Srpanj 2017. 12:47

Hvala vam curke drage na podrsci...
    Za sad sam ok i trudim se pozitivno misliti...☺😙😙

waithing

• Ivana194
    28. Srpanj 2017. 13:02

Dobar dan, nova sam na forumu.. Moja situacija je jednistavna sve je u redu ali do zaceca ne dolazi.. Bili smo u dva postupka inseminacije koja nije uspijela. Sad nas ceka ivf u 9 mj. Trebala bih 21 dan ciklusa na pregled, ali smo tada na moru. Da li bih se pregled mogao obaviti 23, 24 dan ciklusa.? Mozda vi znate. :-) 

s0102
    28. Srpanj 2017. 13:05

waithing

Hvala vam curke drage na podrsci…
    Za sad sam ok i trudim se pozitivno misliti…☺😙😙

Waihting…. tvojoj se beti najvise radujemo... 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙😙

28. Srpanj 2017. 13:30

s0102

waithing

Hvala vam curke drage na podrsci…
    Za sad sam ok i trudim se pozitivno misliti…☺😙😙
    Waihting….tvojoj se beti najvise radujemo… 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙😙

Drage moje sve bi vas sad izgrlila I izljubila...dao bog svima nama ovdje sto prije bebu u rukama..nitko ne razumije osim nas koje su to make strepnje I strahovi....

waithing

• Magdica
    28. Srpanj 2017. 16:21

Evo da se i ja javim s novostima,danas uzv,imamo jedno srceko,sve ok,osim jajnika koji je povecan i na njemu dosta cisti,al kaze dr da ce uz mirovanje i puno tekucine bit sve ok,da i bila slavna dr J i bila jako ljubazna,jos me pitala dal se slazem s tim da me ona pregleda posto nema dr P. 
    Waithing,cestitke na beti

MiuMau
    28. Srpanj 2017. 17:05

Cestitam Magdica, al ce bit baby boom na proljece 
    Ahahhaha, ja sam rekla P. da ne zelim kod nje na pregled, pa me samo sebi narucivao... nazalost ide od utorka na go i nema ga do kraja 8mj... veli da cu vjerojatno obavit dva pregleda dok se vrati, a ja se sam nadam da na J. ne naletim jer cu joj svasta rec... 

28. Srpanj 2017. 17:08

Pa zar nisu oni svi na vv na kolektivnom godišnjem od danas do 21.08? ??
    Meni je tako sestra rekla, da napravim betu, pratim duplanje i samo dođem 21.08.na ultrazvuk jer su do tad na godišnjem...

waithing

mono1111
    28. Srpanj 2017. 17:27

Ivana,
    Mozes i tad uzv napraviti, ne vidim razloga zasto ne bi mogla.

• Magdica
    28. Srpanj 2017. 18:09

Na go su od ponedjeljka znaci 31.7 do 21.8 tak su meni rekli,dok sam zvala za uzv,rekla sestra da dođem u petak,znaci danas,da im je zadnji dan i da dodem od 9 do 10h jer nema sale,al me jucer popodne zvala dal bi mogla doc ranije jer nema dr P. i da je dr J. dezurna pa da ce me ona pregledat,bila ja i jos dvije na pregledu danas.
    Hahaha,da MiuMau,i ima da bude,samo neznam di mi je drugi bebo nestao,a nisam je ni pitala jer sam se rasplakala kad sam vidla ovo jedno srceko kak treperi,naravno od srece

MiuMau
    28. Srpanj 2017. 22:55

Da, ali ja nisam na vv na pregledima vec na Merkuru, u ambulanti za visoko rizicnu trudnocu... P. je u utorak jos gore, a vraca se 28og... a rekao mi je da su J. i F. bile na go prije njega, zato strahujem da ju ne sretnem... a one isto rade na Merkuru uz vv... 
    Magdica meni je P. na prvom uzv vidio nesto, veli vjerojatno drugi koji se nije razvio, a kasnije ga nije ni vidio... il ga bar nije spominjao... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.