Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 20:26

MiuMau

Evo me sad tek dosla doma, cekali vise od dva sata da svi nalazi stignu, da vidi hocu ostat u bolnici il ne, srecom nalazi ok… beta jos nije stigla, rekao je da ce mailom poslat… jajnici povecani, al malo manji neg prosli put, samo je tekucine dosta u trbusnoj supljini i neke ciste koje mogu popucat pa moze bit sranja, al necu uopce mislit na to…
    Najbitnije, velicina ploda odgovara 6+2, a ja sam ravno 6, srce smo vidjeli kak blinka, zasad sve pet..

suuper za plod i srceko❤, a ostalo ce se sredit.
    Odmaraj i uzivaj! 

waithing

mono1111
    26. Srpanj 2017. 22:18

MiuMau,
    Jejjjjj !! Super za plod !!!!!!! Bas mi je dragoooo !!!!!
    Waiting, prije transfera bas sam cool bila i uopce nisam mislila da cu preispitivati simptome i svoje tijelo...ali ne mogu si pomoci, hahahahah :)

26. Srpanj 2017. 22:51

mono1111

MiuMau,
    Jejjjjj !! Super za plod !!!!!!! Bas mi je dragoooo !!!!!
    Waiting, prije transfera bas sam cool bila i uopce nisam mislila da cu preispitivati simptome i svoje tijelo…ali ne mogu si pomoci, hahahahah :)

Sve znam...zato i ja radim test tak mi nekak lakse...znam ak je nula da nemam.ni sto osluskivati 13dana tj.ostalih sedam dana nakon testa....
    Zadnji put sam se uvjerila da 'simptomi' bas nista ne znace, i imanje i neimanje njih...
    Nista nisam.osjecala a bila sam trudna...

waithing

mono1111
    27. Srpanj 2017. 11:45

Cure,
    Moram pitati !!!
    Mislim napisati.
    Jucer mi je bio znaci 1 dpt, i dns po noci, uopce ne znam kako i zasto mi se dogodio orgazam ;/ to mi se svega par puta u zivotu dogodio..i sad imam te kontrakcije od jutra i zanima me da li se nekome od vas to dogodilo, ako je, kada i da li vam je to ometalo na implanatciju ????

mono1111
    27. Srpanj 2017. 21:12

Waiting,
    Sretno sutra ako vadis betu !!!

27. Srpanj 2017. 21:17

mono1111

Waiting,
    Sretno sutra ako vadis betu !!!

Hvala mono, da sutra ću ju vaditi, nervozna sam neopisivo a cijeli dan probada u trbuhu samo mislim da je to i zbog nervoze,,,
    a odgovor na tvoje pitanje iz iskustva ne znam ali ne vjerujem da to utječe na implantaciju- meni je gin.rekla da ako je embrij dobar on će se implantirati što god mi radile, a i sama sam se u to uvjerila...

waithing

27. Srpanj 2017. 21:21

A ovo je danasnji...deveti dan...
    Dosta pisanja po testovima😅😅😅

waithing

Sophie
    27. Srpanj 2017. 21:23

Mono, isto mi se dogodilo večer ili dvije nakon transfera 😱U snu 😱 Tad, nikad prije i nikad poslije. Nemam pojma kako i zašto 😂
    Prepisi to simptomu 😊
    Meni je uspjelo ali je nažalost u devetom tjednu prestalo kucati srce što se kod tebe neće dogoditi 😊
    Bit će sve ok, držim fige 😍

Sophie
    27. Srpanj 2017. 21:25

Waithing draga nek ti ovaj put bude sve kako treba i da ti bude velika beta sutra i da rodiš jednu lijepu Ovnicu na proljeće 😉😄

27. Srpanj 2017. 21:34

Sophie

Waithing draga nek ti ovaj put bude sve kako treba i da ti bude velika beta sutra i da rodiš jednu lijepu Ovnicu na proljeće 😉😄

Hvala draga, da to bi mi bio lijep rođendanski poklon jer sam i ja ovnica

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.