Evo maloprije napravila….
Vidjet cemo u petak sta beta kaze…
Waithing…. ti izvadi prvu betu... biti ce velika... i ovaj put ne moras ni pratiti duplanje... to je to... nema sto da krene nizbrdo... uhvatila si ovaj dobar niz... 😍😍😍😍😙😙😙😙
Hvala cure !
Waiting, wauuuu !! To je tooo !
MiuMau, sretno sutra na uzv !!!
MiuMau,
Kako je prosao uzv??
Waiting, kad bi ispustila zrak na Clexanu ne bi mi nastao hematom, ali mi je jucer malo te otopine izaslo van, iz trbuha mislim....zato vjerovatno taj zrak ne dopusta da izadje van....da li se tebi to dogadjalo??
MiuMau,
Kako je prosao uzv??
Waiting, kad bi ispustila zrak na Clexanu ne bi mi nastao hematom, ali mi je jucer malo te otopine izaslo van, iz trbuha mislim….zato vjerovatno taj zrak ne dopusta da izadje van….da li se tebi to dogadjalo??
Ponekad mi zna malo izaci no ne zamaram se s tih par kapi jer ne mogu se pikati bez istiskivanja jer me I boli I puna sam masnica inace tako da....
waithing
MiuMau,
Kako je prosao uzv??
Waiting, kad bi ispustila zrak na Clexanu ne bi mi nastao hematom, ali mi je jucer malo te otopine izaslo van, iz trbuha mislim….zato vjerovatno taj zrak ne dopusta da izadje van….da li se tebi to dogadjalo??
Ponekad mi zna malo izaci no ne zamaram se s tih par kapi jer ne mogu se pikati bez istiskivanja jer me I boli I puna sam masnica inace tako da….
Od koliko jedinica se ti pikas?? Znas da ja i Andol uzimam...hematolog na Merkuru mi je rekao da zajedno uzimam, a onda sam prekjucer pitala svoju u Petrovoj i rekla je da u pravilu nema neke potrebe zajedno jer nije dokazano da uzimanje andola ne poboljsava sansu ni implantacije ji kasnije, ali da je to prije bio osnovni protokol koji su davali i da mogu slobodno i jedno i drugo !
MiuMau,
Kako je prosao uzv??
Ponekad mi zna malo izaci no ne zamaram se s tih par kapi jer ne mogu se pikati bez istiskivanja jer me I boli I puna sam masnica inace tako da….
Od koliko jedinica se ti pikas?? Znas da ja i Andol uzimam…hematolog na Merkuru mi je rekao da zajedno uzimam, a onda sam prekjucer pitala svoju u Petrovoj i rekla je da u pravilu nema neke potrebe zajedno jer nije dokazano da uzimanje andola ne poboljsava sansu ni implantacije ji kasnije, ali da je to prije bio osnovni protokol koji su davali i da mogu slobodno i jedno i drugo !
Pijem i ja andol, samoinicijativno nije mi to nitko na vv rekao. A ovaj put se pikam sa 5000iu također samoincijativno jer mi je još dok sam u vinogradskoj bila hematologica na temelju nalaza krvi (koje sam vadila netom prije transfera) odredila tu jedinicu, a doktorica J. onako odokativno odredila da mi je 2500iu dosta,, tako da ja sad koristim taj od 5000iu a ako i kad prokuca srce morat ću na vađenje krvi i tako će mi se određivati doza, tako mi je hematologica u vinogradskoj rekla- da kad prokuca srce da dođem kod nje, da će mi ispočetka dva -tri puta mjesečno vaditi krv i određivati dozu pa zatim kako trudnoća napreduje jednom mjesečno...
waithing
MiuMau,
Kako je prosao uzv??
Od koliko jedinica se ti pikas?? Znas da ja i Andol uzimam…hematolog na Merkuru mi je rekao da zajedno uzimam, a onda sam prekjucer pitala svoju u Petrovoj i rekla je da u pravilu nema neke potrebe zajedno jer nije dokazano da uzimanje andola ne poboljsava sansu ni implantacije ji kasnije, ali da je to prije bio osnovni protokol koji su davali i da mogu slobodno i jedno i drugo !
Pijem i ja andol, samoinicijativno nije mi to nitko na vv rekao. A ovaj put se pikam sa 5000iu također samoincijativno jer mi je još dok sam u vinogradskoj bila hematologica na temelju nalaza krvi (koje sam vadila netom prije transfera) odredila tu jedinicu, a doktorica J. onako odokativno odredila da mi je 2500iu dosta,, tako da ja sad koristim taj od 5000iu a ako i kad prokuca srce morat ću na vađenje krvi i tako će mi se određivati doza, tako mi je hematologica u vinogradskoj rekla- da kad prokuca srce da dođem kod nje, da će mi ispočetka dva -tri puta mjesečno vaditi krv i određivati dozu pa zatim kako trudnoća napreduje jednom mjesečno…
Hm...a cekaj, ti sad sama kupujes heparin?? Koji ,Fragmin??
U Petrovoj su cure vecinom na Clexanu 0,4 i to cijelu T.
Da li si ti dobila preko bolnice heparin??
Nemate li vi nekog na Merkuru tko ce vam to dozirati?? Ili bas moras ici u Vg?? Kod koga si bila u Vg??
Ja sam jednom bila kod hematologice tamo, nikako mi se nije svidjela !
Nemate li vi nekog na Merkuru tko ce vam to dozirati?? Ili bas moras ici u Vg?? Kod koga si bila u Vg??
Ja sam jednom bila kod hematologice tamo, nikako mi se nije svidjela !
Ja sam bila kod Hrvojke Bosnjak i meni se bas dojmila zato i zelim nastaviti ici kod nje..mislim to je bilo prije vise od god.dana..ima sigurno i ma merkuru hematologa no oni si meni samo na temelju mutacija gore na humanoj odredili tu dozu.
A fragmina imam jos iz vinogradske..doktorica mi je tad dala zalihu a po pravilu preko hzzoa ima se tek nakon srcane reakcije i zavisno o mutacijama 'slucaj' ide na povjerenstvo hzzoa pa ono odrede da li ima netko pravo ili ne na njega....
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji