Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    25. Srpanj 2017. 18:45

Cure,
    Evo dobro je proslo. Nije bilo bolno, malo nelagodno jedino. Vratili mi dva embrija i sad cekanje 14 dana ! Rekli su mi da mogu i ranije izvaditi ali 13 dan je u pon pa cu u pon vjerovazno !!!
    Sad iscekivanjee !!

MiuMau
    25. Srpanj 2017. 20:50

Zabrinuta, sretno na jesen 
    Mono, dobrodošla u klub sačekuša i pišulja... neka se bembulino dobro zgnjezdi pa da ga odmah uslikaš na prvom testu za 5-6 dana... 
    Kad smo kod pišulja, Waithing di si? Ima novosti?

25. Srpanj 2017. 21:02

waithing

25. Srpanj 2017. 21:03

Evo maloprije napravila....
    Vidjet cemo u petak sta beta kaze...

waithing

• Kengurica
    25. Srpanj 2017. 21:18

Mono sretni! Waithing veselim se tim tvojim testovima kao da su moji. Znam da si jos skepticna i sve, al ja nekako mislim da si docekala svoje.

25. Srpanj 2017. 21:24

Kengurica

Mono sretni! Waithing veselim se tim tvojim testovima kao da su moji. Znam da si jos skepticna i sve, al ja nekako mislim da si docekala svoje.

Hvala draga, da - ,,,veselim se ali s dozom opreza...

waithing

25. Srpanj 2017. 21:25

Iako bi i ja trebala službeno u pon vaditi betu no nekako mi to dugo za čekati,,,u petak će mi biti deseti dan nakon transfera...

waithing

• Kengurica
    25. Srpanj 2017. 22:18

Ne bih ni ja mogla cekati. Jedino si izvazi to sto neces moci za dva dana drugu, hoce li te to 'ubijati'.

25. Srpanj 2017. 22:29

Kengurica

Ne bih ni ja mogla cekati. Jedino si izvazi to sto neces moci za dva dana drugu, hoce li te to 'ubijati'.

Ma uvijek je netko dezuran i zadnji put su mi bez problema nedjeljom vadili betu...Rekla sam samo da moram javiti u kliniku ponavljanje bete i uzeli me bez problema valjda će i sad...

waithing

s0102
    25. Srpanj 2017. 23:17

Zabrinuta

Drage moje zelim vam svima puno uspjeha i za transfer i tebi Waithing za betu….ja sam vadila betu jucer i nazalost nista…..ja opet idem u deveti mjesec samo tad ce da mi davaju jacu stimulaciju pa se nadam i boljem uspjehu…..

Zabrinuta…. zao mi je zbog bete... malo pustiti da se slegne i ponovno u 9tom mj kako si i rekla....
    Sretnooo dalje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.