Cure,
Evo dobro je proslo. Nije bilo bolno, malo nelagodno jedino. Vratili mi dva embrija i sad cekanje 14 dana ! Rekli su mi da mogu i ranije izvaditi ali 13 dan je u pon pa cu u pon vjerovazno !!!
Sad iscekivanjee !!
Zabrinuta, sretno na jesen
Mono, dobrodošla u klub sačekuša i pišulja... neka se bembulino dobro zgnjezdi pa da ga odmah uslikaš na prvom testu za 5-6 dana...
Kad smo kod pišulja, Waithing di si? Ima novosti?
Evo maloprije napravila....
Vidjet cemo u petak sta beta kaze...
waithing
Mono sretni! Waithing veselim se tim tvojim testovima kao da su moji. Znam da si jos skepticna i sve, al ja nekako mislim da si docekala svoje.
Mono sretni! Waithing veselim se tim tvojim testovima kao da su moji. Znam da si jos skepticna i sve, al ja nekako mislim da si docekala svoje.
Hvala draga, da - ,,,veselim se ali s dozom opreza...
waithing
Iako bi i ja trebala službeno u pon vaditi betu no nekako mi to dugo za čekati,,,u petak će mi biti deseti dan nakon transfera...
waithing
Ne bih ni ja mogla cekati. Jedino si izvazi to sto neces moci za dva dana drugu, hoce li te to 'ubijati'.
Ne bih ni ja mogla cekati. Jedino si izvazi to sto neces moci za dva dana drugu, hoce li te to 'ubijati'.
Ma uvijek je netko dezuran i zadnji put su mi bez problema nedjeljom vadili betu...Rekla sam samo da moram javiti u kliniku ponavljanje bete i uzeli me bez problema valjda će i sad...
waithing
Drage moje zelim vam svima puno uspjeha i za transfer i tebi Waithing za betu….ja sam vadila betu jucer i nazalost nista…..ja opet idem u deveti mjesec samo tad ce da mi davaju jacu stimulaciju pa se nadam i boljem uspjehu…..
Zabrinuta…. zao mi je zbog bete... malo pustiti da se slegne i ponovno u 9tom mj kako si i rekla....
Sretnooo dalje...
Sortiraj odgovore
Najstariji