Waithing meni je sestra rekla da si sam kopiram ovu sad potvrdu ovjerenu i to je to... ja sam si ju skenirala pa da imam za sljedece puteve ak ce trebat... iako brijem da se ona malo zeznula, oa ta kopija mora bit ovjerena zar ne? Al opet, to kosta 20ak kn, a ova potvrda 100...
S0102 a ja si mislim kak ce me to ispuhat jer sam pred "porod"... jucer idem u setnju s mm, pokusavam uvuc trbuh... ma reko j... sve, trudna sam... izbacila pupu i geganje ko kraljica... opustila sam se...
Waithing meni je sestra rekla da si sam kopiram ovu sad potvrdu ovjerenu i to je to… ja sam si ju skenirala pa da imam za sljedece puteve ak ce trebat… iako brijem da se ona malo zeznula, oa ta kopija mora bit ovjerena zar ne? Al opet, to kosta 20ak kn, a ova potvrda 100…
S0102 a ja si mislim kak ce me to ispuhat jer sam pred "porod"… jucer idem u setnju s mm, pokusavam uvuc trbuh… ma reko j… sve, trudna sam… izbacila pupu i geganje ko kraljica… opustila sam se…
I ja mislim da se ona malo zeznula, to je vjerojatno ona ista sestra što baš i ne zna *pravila*, ja početkom mjeseca nazovem samo da pitam do kad mi vrijedi d1 uputnica, znam da je nešto kraj sedmog ili osmog mjeseca, javi mi se neka i kaže da moram donijet novu jer kao na jednu uputnicu se može ići tri postuoka, ja se zbunila prvi glas mi to pitam pa zar ne vrijedi godinu dana, ona meni nee ne tri puta se može ići a vi ste išli i više postupaka..ajd dobro mislim si ja tražit ću novu, i onda se sjetim da sam s tom jednom išla na dva postupka ostalo su FET-ovi, i nazovem ponovno, javi se druga sestra i ja ju pitam za uputnicu a ona meni -pa uputnica ti vrijedi do kraja osmog mj.ne treba nova, i bila na ultrazvuku tad i sve ok (bez nove uputnice
) . A bit i je u tome da potvrde moraju bit ovjerene kod bilježnika, ma nije mi više toliko ni do 80kn koliko mi muka već tamo ići, eto prepoznala nas naravno teta ali nije ništa pitala, uzela sam samo jednu ovjerenu kopiju kaže muž da nam je to dosta
.
waithing
s0102 ako se ja nisam predozirala od svega sto sam uzimala, neces ni ti vjeruj mi 😂😂😂 ja sam uzimala vitamin D od 1000iu, koenzim Q10, folnu kiselinu, omegu 3... Svaki dan 3 mjeseca, sad sam napravila pauzu pa planiram opet krenuti bar 2mj prije, a planiramo pocetkom 10og mj ponovno u proces, al nastavljam kod Lucingera. Ako sam dobro skuzila ti ne mislis nastavljati kod njega ili?
Eee da zaboravila sam napisati da treba veca doza da bi dosla do jajnih stanica, jer u malim dozama ne stigne nista do njih. Ja sam vadila krv i bio mi je na donjoj granici, pa bi ti preporucila da izvadis za svaki slucaj, pogotovo jer je ljeto, a dosta vitamina D primas preko koze tj sunca, pa se preporucuju manje doze ako se izlazes suncu.
Kad smo kod terapije koju trosimo ako se ja nisam predozirala onda neces ni ti S0102. Ja sam pila caj za plodnost od travarke, ulje nocurka+vitamin e, prenatal, koenzim q10, pijem eutyrox i siofor 😂😂😂😂. Osjecam da cu eksplodirat od svega i da sam zasicena sa svime. Kako se spremam na iduci postupak nekako sam sve blize odluci da je kraj. Vidim to i po nekim svojim postupcima jer cajeve sam bacila u smece ovaj tjedan, tablete kako sam potrosila nisam si kupila za dalje...nekako osjecam da sam dala maksimum u ovome i da stavljam tocku na i, e sad hoce li to biti samo pauza pa cu jos probati ili stvarno kraj neznam..
Ja nekako tim tabletama baš ne vjerujem, i sama sam svašta nešta htjela narucit , proučavala, ali sam odustala jer više volim kad znam što je unutra, i tako sam čitala za suhe smokve u maslinovom ulju,kao za kvalitetu jajnih i to mi se cinilo ok jer ono-volim i smokve i maslinovo, i sad slučajnost ili ne prvi put sam imala pet blastica a prije tog nikako dogurati do petog dana,, prvi postupak od 13stanica dva osmostanična a nakon smokvi od 13stanica 5 blastica,,,eh sad rezultat četiri blastice znate,,
sigurno je ova peta dobitna...
waithing
I joše nešto, nevezano za mpo, smijemo malo i o drugim temama jel, također pokušala izijeliti zube sa svakakvim kupovnim gotovim stvarčicama nula bodova, kupila kurkumu i kokosovo ulje, pomiješala i upravo oprala zube - oduševljena sam rezultatom,,i to samo nakon jedne primjene, skoro su ovakvi
.
waithing
Cure,
Ja vec vise od pola godine, pa i duze koristim i uzimam razne vitamine za kakti kvalitetnije j.s.i to u velikim jedinicama...jos sam i dokt.pitala od koliko jedinica.
Vit C 1000
Vit E 400
Cink 15 ili cak 30
Selen 100
Omega neka iz DM
Vit D ili 400 ili 1000
Folat naravno
B12 od 250
B6 od 50 jedno vrijeme
Cure,
Ja vec vise od pola godine, pa i duze koristim i uzimam razne vitamine za kakti kvalitetnije j.s.i to u velikim jedinicama…jos sam i dokt.pitala od koliko jedinica.
Vit C 1000
Vit E 400
Cink 15 ili cak 30
Selen 100
Omega neka iz DM
Vit D ili 400 ili 1000
Folat naravno
B12 od 250
B6 od 50 jedno vrijeme
Što nije onda jednostavnije piti neke prenatale u kojima je neki mix svega tog? To svaki dan piješ sve te tablete ili...??
waithing
Ja sam bas zbog toga uzela prenataS od pharmasa dode 120 kn ali sadrzi sve vitamine
Sortiraj odgovore
Najstariji