Beba, nemoj tako razmisljati. U ciklusu zene je koja nema probleme je 25% vjerojatnost zaceca. Tako da glavu gore. I ja malo potonem pa se uzdignem. Nikad ne znas da li ces bas ti biti jedna od sretnica kojima iz prve uspije.
Ma znam,ali se nikako ne uspijevam priviknut na ovu situaciju, sve mi je teze i sve mi to utijece na sve segmente zivota,sve mi je na nekom cekanju a zivot prolazi.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam amh vadila na vuk vrhovec ali obzirom da si ti iz Ri mozda da odes jos jednom privatno ga izvaditi? U pravilu ako nemate neku tezu dijagnozu i tvoji jajovodi su prohodni onda se opustite 😂😂 i bit ce.
S0102 te postupke koje imas preko hzzo ne moras iskoristiti u Ri, mozes opet u Zg jer ugovore sa hzzo ti imaju betaplus i skvorc pa se mozes informirati.
Ja sam amh vadila na vuk vrhovec ali obzirom da si ti iz Ri mozda da odes jos jednom privatno ga izvaditi? U pravilu ako nemate neku tezu dijagnozu i tvoji jajovodi su prohodni onda se opustite 😂😂 i bit ce.
S0102te postupke koje imas preko hzzo ne moras iskoristiti u Ri, mozes opet u Zg jer ugovore sa hzzo ti imaju betaplus i skvorc pa se mozes informirati.
A mozda bi mogla privatno vaditi... iskreno mi nije to ni toliko bitno jer svaki puta imam oplodene stanice...
Eee da.. imas pravo... razmisliti cu ja o zg... u betaplus ili skvorc... nije mi ni palo na pamet...
Beba pokusaj si sto vise misli odvratit od toga - neki hobi, trening bilo sta... ja recimo treniram, i toliko poboljsanje osjetim u smislu "opustenosti"

I ja imam isti osjecaj i zato sam preko ljeta rekla da mi se fucka sa to sve i samo cu uzivati. I planirati godisnji kao da postupci ne postoje pa cu posloziti onda postupke po zivotu, a ne zivot po postupcima sto radim zadnjih 8. Mj.
Moja frendica je imala koma dijagnozu, morala na vec drugu operaciju, nema jajnik, jakovode i kad je napokon docekala taj IVF odmah bio dobitan. To intebi zelim. I sebi naravno :) i svima!

Evo ako se ocete nasmijati, ak ste doma - rtl i arbitraza, sud donosi odluku, na engleskom, a neka nasa zenska prevodi... samo sto izgleda da je ta zenska diplomirala danski, a ne engleski

Hahaha. Na poslu sam i vise je tuzna nego smijesna situacija. Hahah, salim se, u radu je spas :0

Sad cu napisat mejl rtl-u, hoce me zaposlit na mjesto prevoditelja klingonskog... ako su im ovo standardi za nacionalnu televiziju, primljena sam odma
Pipl mast trast as

Samo cekam da zenska kaze "a u p..m... nemrem vise" a ovaj stari sto cita ce odapet dok zavrsi...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji