Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    29. Lipanj 2017. 14:09

Ja sam amh vadila na vuk vrhovec ali obzirom da si ti iz Ri mozda da odes jos jednom privatno ga izvaditi? U pravilu ako nemate neku tezu dijagnozu i tvoji jajovodi su prohodni onda se opustite 😂😂 i bit ce. 
    S0102 te postupke koje imas preko hzzo ne moras iskoristiti u Ri, mozes opet u Zg jer ugovore sa hzzo ti imaju betaplus i skvorc pa se mozes informirati.

s0102
    29. Lipanj 2017. 14:16

Zoja31

Ja sam amh vadila na vuk vrhovec ali obzirom da si ti iz Ri mozda da odes jos jednom privatno ga izvaditi? U pravilu ako nemate neku tezu dijagnozu i tvoji jajovodi su prohodni onda se opustite 😂😂 i bit ce.
    S0102te postupke koje imas preko hzzo ne moras iskoristiti u Ri, mozes opet u Zg jer ugovore sa hzzo ti imaju betaplus i skvorc pa se mozes informirati.

A mozda bi mogla privatno vaditi... iskreno mi nije to ni toliko bitno jer svaki puta imam oplodene stanice...
    Eee da.. imas pravo... razmisliti cu ja o zg...  u betaplus ili skvorc... nije mi ni palo na pamet... 

MiuMau
    29. Lipanj 2017. 14:17

Beba pokusaj si sto vise misli odvratit od toga - neki hobi, trening bilo sta... ja recimo treniram, i toliko poboljsanje osjetim u smislu "opustenosti" 

• Kengurica
    29. Lipanj 2017. 14:19

I ja imam isti osjecaj i zato sam preko ljeta rekla da mi se fucka sa to sve i samo cu uzivati. I planirati godisnji kao da postupci ne postoje pa cu posloziti onda postupke po zivotu, a ne zivot po postupcima sto radim zadnjih 8. Mj. 
    Moja frendica je imala koma dijagnozu, morala na vec drugu operaciju, nema jajnik, jakovode i kad je napokon docekala taj IVF odmah bio dobitan. To intebi zelim. I sebi naravno :) i svima!

MiuMau
    29. Lipanj 2017. 14:22

Evo ako se ocete nasmijati, ak ste doma - rtl i arbitraza, sud donosi odluku, na engleskom, a neka nasa zenska prevodi... samo sto izgleda da je ta zenska diplomirala danski, a ne engleski

• Kengurica
    29. Lipanj 2017. 14:45

Hahaha. Na poslu sam i vise je tuzna nego smijesna situacija. Hahah, salim se, u radu je spas :0

MiuMau
    29. Lipanj 2017. 14:49

Sad cu napisat mejl rtl-u, hoce me zaposlit na mjesto prevoditelja klingonskog... ako su im ovo standardi za nacionalnu televiziju, primljena sam odma 
    Pipl mast trast as 

s0102
    29. Lipanj 2017. 14:54

😂😂😂😂😂 upalila rtl 😂😂😂😂😂😂

MiuMau
    29. Lipanj 2017. 15:00

Samo cekam da zenska kaze "a u p..m... nemrem vise"  a ovaj stari sto cita ce odapet dok zavrsi... 

Sophie
    29. Lipanj 2017. 16:34

kak mi se čini ovdje se skupile mi što spadamo u onih 70% 
    mene je sve ovo uzelo poprilično..samo nešto iščitavam, proučavam, društveni život banana itd
    meni danas 11 dan poslije  inseminacije..u subotu il nedjelju ću napavit test pa da i to privedemo kraju. mislim da me pms lupa na najjače 
    trebalo bi se nekako resetirati i upaliti onu početnu pozitivu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.