Kod mene isto susjeda mentalno bolesna, dvoje djece joj već uzeli i u udomiteljskoj obitelji su , ne zna tko im je otac, nekidan ju gledam gura prazna dječja kolica po stazi , i sad je trudna s trećim, isto ne zna tko je otac, u glavi nešto joj fali ali zato joj reproduktivni organi rade super...
waithing
Cure moje, a kad radite u vrticu i odgajate tudu djecu, svaki dan gledate roditelje koji ne cijene svoju djecu, a od kojih velikom broju ne bi dala ni ovcu na papiru, a kamoli dijete....
Dovede dijete od 3 godine s temperaturom 40 u vrtic jer ona nemre s njima spremit kofere za more... bajdvej, ne radi... djeca od jutra do mraka u vrticu, a starci preko puta u bircu piju kavice... ma fuj..
E a cemu sluzi ovaj decapeptyl? Ja cijelo vrijeme brijem kak on sadrzi hcg, pa sam sad isla guglat nakon koliko izade da se moze radit test i nadem na on uopce nema hcg...
Cure,
Hahahahah, bas sam se dobro nasmijala sad na to da je alkicka opustena !!!!
Waiting, da li si ti primila onak kozu i onda zabola heparin?? Kojim si se pikala? Da li ispod trbuha?? Ja sm Clexane dobila, ta igla je toliko tupa da bi na par mjesta samo probala uopce probosti kozu i naravmo nije islo...tako da od 4 dana pikanja imam valjda 10 uboda....jer uopce nije htjela igla probiti kozu.
Prvi put sam se u nogu pikala, ali to sam imala hematome uzasne i rekli mi da je u trbuh bolje jer je puno tanja koza....ali ne znam da li je to do mon trbuha ili koze, ili igle, ali uzasno stvarno !
E a cemu sluzi ovaj decapeptyl? Ja cijelo vrijeme brijem kak on sadrzi hcg, pa sam sad isla guglat nakon koliko izade da se moze radit test i nadem na on uopce nema hcg…
A na VV ga daju nakon transfera meni su rekli kao da smire jajnike, kad se ide na FET ne dobiva se, samo u svježim transferima. A probaj sutra kupiti neki jeftini test i popiški- ako budu dvije crte tako ćeš najbolje znati da li ima hcg ili ne...
waithing
Cure,
Hahahahah, bas sam se dobro nasmijala sad na to da je alkicka opustena !!!!
Waiting, da li si ti primila onak kozu i onda zabola heparin?? Kojim si se pikala? Da li ispod trbuha?? Ja sm Clexane dobila, ta igla je toliko tupa da bi na par mjesta samo probala uopce probosti kozu i naravmo nije islo…tako da od 4 dana pikanja imam valjda 10 uboda….jer uopce nije htjela igla probiti kozu.
Prvi put sam se u nogu pikala, ali to sam imala hematome uzasne i rekli mi da je u trbuh bolje jer je puno tanja koza….ali ne znam da li je to do mon trbuha ili koze, ili igle, ali uzasno stvarno !
Prvi put sam dobila heparin,sad na vv sam dobila fragmin, isto ima neku tupu iglu i znala sam isto nekad ubost dva puta jer nikako igla ne probije, a nekad bez problema, sad ne znam da li je u iglama stvar da nisu sve iste ili sta...
Ispod pupka sam se pikala i da onako sam nadigla kožu dok sam ubola i onda lagano puštala kako bi ubrigavala lijek...
waithing
E a cemu sluzi ovaj decapeptyl? Ja cijelo vrijeme brijem kak on sadrzi hcg, pa sam sad isla guglat nakon koliko izade da se moze radit test i nadem na on uopce nema hcg…
Ja sam ga guglala jer sam ga dobila... mislim da je on cisto radi sprijecavanja hipera... barem sam ja to tako skuzila.. onaj brevibactid ima hcg... ☺
Samo se opusti... pikni... i boliti ce 😂😂 a slijedeci dan ces biti jos vise napuhana... ... barem je meni tako bilo... nisam disat mogla😂😂😂😂😂
Drage moje, sto se ja sad nacita, a jedno 10 stranica 😂😂😂 cure kojima nije uspijelo zaista mi je zao, zelim vam u sljedecem postupku betu do neba, naravno i sebi isto.
s0102 pitala si za vitamin D, ja sam ga uzimala jer su mi rekli da je on jedan od glavnih faktora za kvalitetu jajnih stanica... A zbog niskog AMH mi nije nikako mogao škoditi, imala sam 4 folikula i u svima stanice, e sad jel zbog toga ili ne, to ne znam...
Waiting,
Valjda cu se ispraksirati s tim Clexanom....od koliko jedinica si dobila Fragmin??
Waiting,
Valjda cu se ispraksirati s tim Clexanom….od koliko jedinica si dobila Fragmin??
U Vinogradskoj su mi davali od 5000, a sad na VV 2500iu kaže da mi to dosta za moje mutacije, iako mi jonu dozu od 5000iu odredila hematologica iz vinogradske. valjda ovi ginekolozi na vv znaju bolje nego hematolog haha
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji