Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2017. 17:44

MiuMau

Ahaaaa, ima smisla, kad nemrem nikud s ovom svojom lubenicom od pupe…
    E, a imam osjecaj ko da je transfer bio prije tjedan dana… sve si mislim sad cu jos malo pa pisnut na test… a danas tek drugi dan nakon transfera…

hahaha dobra si, tak sam i ja nestrpljiva, već tamo peti dan nakon transfea kupim par testova, prošli put je test pao šesti dan , mislim da će tak i ovaj put biti
    ja sam se uvjerila nakon pet transfera da test ne griješi...

waithing

01. Srpanj 2017. 18:09

Mono, da li ti je histeroskopija bila jako bolna, i koliko si ju platila kod Radončića'?
    jA mislim da ću još to pokušat ako ni ovaj FET ne uspije, jedino još to nisam obavila...
    A u bolnicu to neću ići...Oni sire grlić u bolnici jel a privatno to drugacije rjesavaju ako sam dobro shvatila?

waithing

01. Srpanj 2017. 18:10

I odmah ću rec da mi obavi i scraching (bris)  endometrija u sklopu histeroskopije, eto i to obavim pa sam mirna, fascikl sa dodatnim pretragama će bit poprilično popunjen...

waithing

mono1111
    01. Srpanj 2017. 18:13

waithing

Mono, da li ti je histeroskopija bila jako bolna, i koliko si ju platila kod Radončića'?
    jA mislim da ću još to pokušat ako ni ovaj FET ne uspije, jedino još to nisam obavila…
    A u bolnicu to neću ići…Oni sire grlić u bolnici jel a privatno to drugacije rjesavaju ako sam dobro shvatila?

Tako je ! Sire grlic maternice, i ja upravo i radi toga nisam htjela ici u bolnicu jer su mi ga vev sirili 4 puta !!! A to naravno znaci i prerano otvaranje u T....
    2500 kn je operativna histeroskopija, 1600 kn dijagnosticka.
    Znaci ako ide samo gledati stanje unutra je 1600, a ja sam radi priraslica trebala operativnu pa sam zato platila 2500.
    Meni.je bilo jako, jako bolno !
    Isla sam 3 puta i mislim.da mi je prvi i zadnji put bilo najgore !
    Ali ne traje dugo, oko 15 min najvise ! I u pravilu mene je bolilo tako jako jer je odmah rezao priraslice, a mislim da kod iskljucivo dijagnosticke nije tako strasno.
    Mislim da ces izdrzati naravno !!!!

mono1111
    01. Srpanj 2017. 18:16

Privatno ili kod R.- oni imaju instrumente debljine 3 mm, tu sondu, dok u bolnici imaju i do 10 mm.
    Sve mozes gledati na monitoru, ali ja od tih bolova nisam jos mogla gledati jer je odvratno kad zareze tu priraslicu i vidis i malo krvi....i kao da to tkivo leluja, hahha, uzas

01. Srpanj 2017. 18:20

mono1111

Privatno ili kod R.- oni imaju instrumente debljine 3 mm, tu sondu, dok u bolnici imaju i do 10 mm.
    Sve mozes gledati na monitoru, ali ja od tih bolova nisam jos mogla gledati jer je odvratno kad zareze tu priraslicu i vidis i malo krvi….i kao da to tkivo leluja, hahha, uzas

Uffff, a krenut će naravno kao dijagnostička histeroskopija a tko zna kako će završiti i kod mene,,ma ako sam prezivjela tolike punkcije na živo budem i to,,tako sam išla i na kakti samo dijagnostičku laparaskopiju mislili su da će samo očistiti i usisati tu tekućinu oko jajovoda a završila je itekako operativna, probudila sam se nakon operacije bez jajovoda,,,

waithing

01. Srpanj 2017. 18:26

Ajme ti si znači potrošila 7500 za histeroskopije

waithing

MiuMau
    01. Srpanj 2017. 18:40

Waithing kad ti je pokazao test pozitivno, koji dan nakon transfera?

Mono kak mislis bolila te histeroskopija, ti si bila budna? Ja sam bila na merkuru i bila sam u opcoj anesteziji... A kako to onda rade kod privatnika ak ne sire grlic? 
    Ajme kad samo pomislim sta su nase pipice sve prosle i koliko je ljudi unutra zavirilo... porod ce nam fakat bit ko odlazak na plac 

01. Srpanj 2017. 19:24

MiuMau

Waithing kad ti je pokazao test pozitivno, koji dan nakon transfera?

Mono kak mislis bolila te histeroskopija, ti si bila budna? Ja sam bila na merkuru i bila sam u opcoj anesteziji… A kako to onda rade kod privatnika ak ne sire grlic?
    Ajme kad samo pomislim sta su nase pipice sve prosle i koliko je ljudi unutra zavirilo… porod ce nam fakat bit ko odlazak na plac

Joj uzas..stvarno koliko se vec doktora moje pipice nagledalo ajmeeeeeeee...
    Pokazao mi je od sestog dana nakon transfera laganu sjenu i tad sam.ponavljala svako jutro je bila malo tamnija a deseti dan sam vadila betu bila je 160.

waithing

MiuMau
    01. Srpanj 2017. 19:37

Ajme di je srijedaaa 
    Koji test si koristila? Meni je ostao jedan onaj s e bay-a i sad mi zao sto nisam narucila jos da imam za ova krizna vremena.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.