Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2017. 19:41

MiuMau

Ajme di je srijedaaa
    Koji test si koristila? Meni je ostao jedan onaj s e bay-a i sad mi zao sto nisam narucila jos da imam za ova krizna vremena..

Pokazao mi neki najjeftiniji od devet kuna trazila sam u ljekarnoj najjeftiniji ali ime sam stvarno zaboravila..ma ne brini meni je teta u ljekarnoj rekla da ak je trudnoca i jeftini pokaze ovi skupi su cisto bacanje novaca...

waithing

01. Srpanj 2017. 19:44

Mozes kupit i gravignost mini on ti je 15kuna..i njega sam koristila isto mi pokazao t. kupila sam dva razlicita tj.pet komada😅, tri ta po 15 kn- gravignosta i dva ta po devet kuna cije sam ime zaboravila...

waithing

MiuMau
    01. Srpanj 2017. 19:54

Ahahahaha, testomanija...  a da, trebalo bi biti tako, test je test, sad samo ovisi kolike su kolicine hcg-a u organizmu... 

01. Srpanj 2017. 19:58

Meni je znaci deseti dan beta bila 160 a od sestog dana mi se sjena pokazala....test je bio onaj osjetljivosti od 25... da..totalna testomanija ne pitaj...😅😅😅😅

waithing

Beba
    01. Srpanj 2017. 20:09

s0102

MiuMau

s0102

Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Cestitam.. za sta si specijalizirana?

Za sve osim kako ostati trudna 😂😂😂😂😂😂
    Ha ha ha….
    Jos moram zavrsni rad napraviti i onda sam spec. Kvalitete i sigurnosti hrane… to cu taman pisat dok bidem trudna na jesen 😂😂😂😂😂😂

Cestitam !

url=https://lilypie.com]
    DANTE

MiuMau
    02. Srpanj 2017. 10:04

Znaci cure moje, kako sam ja popizdila jucer... dobijem iza 22h poruku "joj suzu sam pustila, emotikoni puse, sampanjci" od cure s posla, s kojom u najmanju ruku gotovo ni ne komuniciram, ali s obzirom na zenski kolektiv, svi znaju sta prolazim. 
    Pitam ju zasto, a ona mi odgovori "pa cula sam da si trudna". E, ko da me netko lopatom odvalio. Pitam ju tko joj je rekao, ona veli ravnateljica, ali sss, nemoj nis pricat, nemoj nikom reci. Da skratim pricu, ravnateljica joj je rekla da mene nema, sta je ona u svojoj glavi prevela da sam trudna i nasla se pozvana zabit nos u najntimniji dio mog zivota... tako sam ju oprala, ali i dalje ne vjerujem da ljudi nogu biti toliko odvratni...

Zoja31
    02. Srpanj 2017. 10:09

Joj Miumau nazalost ima toga jako puno. Ja radim u kolektivu gdje je 20 zena, zbog posla uvijek sam na bolovanju i svaki put kad se vracam raditi prolazim razna pitanja. Zene su stvarno ponekad grozne jedna prema drugoj.

s0102
    02. Srpanj 2017. 10:23

Jooj grozno... a babe... sta rec.... 
    Ja radim samo s deckima... a vec su mi neki poceli zabrinuto slat poruke kad se vracam 😂😂 
    Jooj ja sutra na posao.... samo da prode prvih pola sata i onda sve po starom....

MiuMau
    02. Srpanj 2017. 10:39

Zoja joj ta pitanja, ti savjeti, ti komentari kad se vratis, pa dode ti da se zavuces pod kamen i ne izades mjesec dana... 
    S0102 sretno sutra..  ma s deckima je super... a ne ovaj babinjak... bome ak se ovaj put vratim pa krenu sa svojim glupim komentarima bit cu neugodna kao i one same... 💩💣💥

• In@
    02. Srpanj 2017. 11:51

MiuMau ajme to je zaista grozno,  ja pokusavam sto manje pricati o tome, naravno tko mora znati zna, ne zato jer me sram nego sto me umaraju ta pitanja, a najjace su mi one sto su rodile 3-4 dijece i nemaju kontakt sa svijetom i kazu "kao da je problem napraviti dijete..." imala sam i taj slucaj ili ovoj pomoglo ovo, a onoj ono... 😡😡😡 budi bez brige, kad mene netko pita ja samo da jos ne zelimo dijete, jer zelimo putovati svijetom 😂😂😂😂 a put mi jedino zg i nazad 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.