Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    29. Lipanj 2017. 17:20

Cure u pravu ste kad kazete da se treba malo odmaknuti od svega, ja sam sad na godisnjem i dat cu sve od sebe da  ne mislim toliko o tome i da se ponovno pocnem veseliti zivotu. Fuck of mpo :-P:-P:-P

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mono1111
    29. Lipanj 2017. 17:25

Ajm

mono1111
    29. Lipanj 2017. 17:28

Ajme koliko stranica ! 
    Hahahahah!
    Waiting, i ja sam ovih par dana u trbuh, i ostale su mi onak ljubicasti hematomi, tockice, uzas ! Kako si ti uspjela da ti ne ostanu tockice???

Meni nije radjen ICSI, jer je spermiogram relativno ok rekla je embriologica..makar je hypospermija, premali volumen, ali kad su sve raspodijelili bilo je dovoljno za 12 stanica....
    Meni su zaledili u.kombinaciji jedva losija jedna bolja radi toga jer ne vole viseplodne T koje su rizicne....

29. Lipanj 2017. 17:57

mono1111

Ajme koliko stranica !
    Hahahahah!
    Waiting, i ja sam ovih par dana u trbuh, i ostale su mi onak ljubicasti hematomi, tockice, uzas ! Kako si ti uspjela da ti ne ostanu tockice???

Meni nije radjen ICSI, jer je spermiogram relativno ok rekla je embriologica..makar je hypospermija, premali volumen, ali kad su sve raspodijelili bilo je dovoljno za 12 stanica….
    Meni su zaledili u.kombinaciji jedva losija jedna bolja radi toga jer ne vole viseplodne T koje su rizicne….

A u biti dok sam pooolako ubrizgavala bilo je ok, u početku sam to malo brže pa mi je isto izmjenilo sve boje, i dok sam istisnula zrak, prvo sam sa zrakom jer sam to tak negdje pročitala da se mora, ne pitaj gdje ne sječam se, i to mi koma bilo valjda zbog zraka, kasnije kad sam istisnula zrak i polaako ubrizgavala bilo je ok, svaki dan na drugu stranu trbuha,,ajme sama sebi sam smiješna, kao neki narkić iskusni, a prije se bojala vadit krv, a sad mi je najlakše se sama upiknut i ne ovisiti o nikome...Prvi postupak mi kooma bio s tim tko i kad će mi davat injekcije, dok nisam shvatila da moram to pregrmit i sad mi je s te strane puno lakše, i što se ne moram nikom ispovijedat što i zašto se bodem,,imam u obitelji dvije med.sestre ali...bolje mir..Ne volim sazalijevanje...

waithing

29. Lipanj 2017. 18:03

Tako i ja kažem,,isključit ću se, ma možeš si mislit, bili smo i na moru, ni to nije pomoglo,,,gledam trudnice i djecu na plaži i čitam klokanicu dok izadjem iz mora
    ma koma, bas mi je puna glava više sveg tog o mpo 2god.mi to stalo negdje viri u mislima, mislim da sam i mužu već dosadna s tim pričama, no šta će jadan samnom, zna više o ženskim organima, ciklusima i stvaranju djeteta nego sve moje frendice skupa

waithing

29. Lipanj 2017. 18:06

Kad imam te sreće da su mi sve frendice zatrudnile čim su poželjele, zapravo jedna nije mogla pola godine i već je bila ono u fazi-znam da nikad neću imat djecu , evo sad joj curka napunila 4 god. i onda me ona ide tješit kak je i njima dugo trebalo,,hahaa, čitavih sedam mjeseci...

waithing

29. Lipanj 2017. 18:22

waithing

Kad imam te sreće da su mi sve frendice zatrudnile čim su poželjele, zapravo jedna nije mogla pola godine i već je bila ono u fazi-znam da nikad neću imat djecu , evo sad joj curka napunila 4 god. i onda me ona ide tješit kak je i njima dugo trebalo,,hahaa, čitavih sedam mjeseci…

E da, kaže da je zatrudnila  -ČIM SE OPUSTILA i pomirila s tim da ne mogu imat djece
    Baš me zanima da li bi i ja kad bi nekako više bila opuštenijaa to odčepilo moj jedini ( laparoskopijom dokazano neprohodan) jajovod i ja čudom zatrudnim prirodno, nakon sest godina i 100000586X sexa bez zaštite

waithing

Zoja31
    29. Lipanj 2017. 18:30

Mislim da nam se svima kosa na glavi dize od tog famoznog opusti se. Je je ak se opustim sigurno ce ti spermici sto ih nabrojimo na prste jedne ruke oplodit tu moju kilavu stanicu i evo bebe. Ma mene muka uhvati kad vidim tko sve oko mene ima djecu. Jedna susjeda psihicki bolesna rada non stop, vec drugo a tatu nema niti jedno. Od muzevog kolege zena trska alkicka eno trudna...ma mene muka na takve uhvati 😡😡😡😡 

29. Lipanj 2017. 18:35

Zoja31

Mislim da nam se svima kosa na glavi dize od tog famoznog opusti se. Je je ak se opustim sigurno ce ti spermici sto ih nabrojimo na prste jedne ruke oplodit tu moju kilavu stanicu i evo bebe. Ma mene muka uhvati kad vidim tko sve oko mene ima djecu. Jedna susjeda psihicki bolesna rada non stop, vec drugo a tatu nema niti jedno. Od muzevog kolege zena trska alkicka eno trudna…ma mene muka na takve uhvati 😡😡😡😡

Pa kad su one sigurno opuštenije nego mi, pogotovo ta alkićka, zamisli kako je ona tek svaki dan opuštena

waithing

s0102
    29. Lipanj 2017. 18:53

Ha ha ha... odmaknuti od mpo😂😂 nema sanse... iako na pocetku sam i to nekako mogla... kad si duze u tome ne mozes... ne prode dan da ne vidis dijete ili trudnicu i ne prode ti kroz gravu tvoj mpo...
    Ee da... kad smo kod ljudi koji imaju djecu... kod nas u kvartu svi narkomani guraju kolica/generacija su od muza pa mu je muka kad ih vidi😂😂😂😂

A sta se meni dogada vec drugi dan za redom... idem u jedan trgovacki centar s malim necakom,2g,i vec sam drugi dan za redom cula "vidi deckica s mamom".... a meni..... 😢😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.