Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Lipanj 2017. 21:54

joj mi sad OPET kod javnog bilježnika ovjerit glupu potvrdu, već me i tamo sram ići, sad ću tražit pet komada ovjerenih kopija, valjda će to bit dosta za možebitno jedno dijete.
    Zdadnji put kad smo muž i ja išli pita nas bilježnica (kad je vidjela kako ulazimo zajedno) da li smo došli ovjerit potvrdu da dijete smije na put, da to sad svi dolaze..došlo mi da kažem jesmo jesmo cim ga odlede ide na put

waithing

• Kengurica
    29. Lipanj 2017. 22:01

A nema druge nego da si umjesto heparina svi krenemo heroin ubrizgavat. Bit cemo ful opustene. Oboje je na H.

mono1111
    29. Lipanj 2017. 22:04

Kengurica, hahahhahha ! Znas kako bi tek na tome bile opustene??!! Kakav alkohol!!! 

Wainting,
    Zasto moras opet tu potvrdu....???
    Koliko to traje?

29. Lipanj 2017. 22:05

Kengurica

A nema druge nego da si umjesto heparina svi krenemo heroin ubrizgavat. Bit cemo ful opustene. Oboje je na H.

Ako ništa drugo bar neću imat problema s ubrizgavanjem već sam ispraksirana da ne ostanu tragovi uboda

waithing

29. Lipanj 2017. 22:08

mono1111

Kengurica, hahahhahha ! Znas kako bi tek na tome bile opustene??!! Kakav alkohol!!!

Wainting,
    Zasto moras opet tu potvrdu….???
    Koliko to traje?

Za SVAKI j... transfer nova potvrda, a ništa daju ti taj glupi papir na vv u kojem piše da ste oboje suglasni i da znate koje tizike snosi mpo bllabllaaa i to odeš kod javnog bilježnika ovjeriti i moramo imati svaki puta tu potvrdu,,mi smo već bili dva puta sad će bit treći, s tim da sam jednom tražila i ovjerenu kopiju pa sam za prošli transfer imala a sad moramo ponovno..ma glupost, nisam čula da to igdje osim na vv traže

waithing

mono1111
    29. Lipanj 2017. 22:13

waithing

mono1111

Wainting,
    Koliko to traje?

Za SVAKI j… transfer nova potvrda, a ništa daju ti taj glupi papir na vv u kojem piše da ste oboje suglasni i da znate koje tizike snosi mpo bllabllaaa i to odeš kod javnog bilježnika ovjeriti i moramo imati svaki puta tu potvrdu,,mi smo već bili dva puta sad će bit treći, s tim da sam jednom tražila i ovjerenu kopiju pa sam za prošli transfer imala a sad moramo ponovno..ma glupost, nisam čula da to igdje osim na vv traže

Mi smo jednom ovjerili tu potvdu, prije nego smo krenuli u postupak...e sad, nadam se da meni to u Petrovoj nece trebati sad?? Jer nisam jos isla na transfer kao sto znas nego idem na prvi FET.
    Mislim nista mi nisu rekli za to..
    Imamo jos negdje jednu ovjerenu kopiju pa ako ce traziti priloziti cu to.

29. Lipanj 2017. 22:44

mono1111

waithing

mono1111

Wainting,
    Koliko to traje?

Za SVAKI j… transfer nova potvrda, a ništa daju ti taj glupi papir na vv u kojem piše da ste oboje suglasni i da znate koje tizike snosi mpo bllabllaaa i to odeš kod javnog bilježnika ovjeriti i moramo imati svaki puta tu potvrdu,,mi smo već bili dva puta sad će bit treći, s tim da sam jednom tražila i ovjerenu kopiju pa sam za prošli transfer imala a sad moramo ponovno..ma glupost, nisam čula da to igdje osim na vv traže

Mi smo jednom ovjerili tu potvdu, prije nego smo krenuli u postupak…e sad, nadam se da meni to u Petrovoj nece trebati sad?? Jer nisam jos isla na transfer kao sto znas nego idem na prvi FET.
    Mislim nista mi nisu rekli za to..
    Imamo jos negdje jednu ovjerenu kopiju pa ako ce traziti priloziti cu to.

Ne brini ionako ćeš ići na 2-3 ultrazvuka prije FET-a, zavisi kako će ti endometrij rasti, ja sam preprošli put bila dva puta i treći put transfer a zadnji put sam išla 3 puta i četvrti put transfer, tako da ako će šta trebati reći će ti, a i imaš potvrdu ako bude trebala...

waithing

s0102
    29. Lipanj 2017. 22:49

waithing

joj mi sad OPET kod javnog bilježnika ovjerit glupu potvrdu, već me i tamo sram ići, sad ću tražit pet komada ovjerenih kopija, valjda će to bit dosta za možebitno jedno dijete.
    Zdadnji put kad smo muž i ja išli pita nas bilježnica (kad je vidjela kako ulazimo zajedno) da li smo došli ovjerit potvrdu da dijete smije na put, da to sad svi dolaze..došlo mi da kažem jesmo jesmo cim ga odlede ide na put

Umirem na ovo "kad ga odlede ide na put"😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Samo H i opustanje😂😂😂😂

s0102
    29. Lipanj 2017. 22:51

In@

Drage moje, sto se ja sad nacita, a jedno 10 stranica 😂😂😂 cure kojima nije uspijelo zaista mi je zao, zelim vam u sljedecem postupku betu do neba, naravno i sebi isto.
    s0102pitala si za vitamin D, ja sam ga uzimala jer su mi rekli da je on jedan od glavnih faktora za kvalitetu jajnih stanica… A zbog niskog AMH mi nije nikako mogao škoditi, imala sam 4 folikula i u svima stanice, e sad jel zbog toga ili ne, to ne znam…

Koju si dozu pila... meni je soc gin rekla 400 IU... ali sam ja krenula duplo piti...😂😂😂😂
    Citala sam da se pije i do 2000IU ali me malo strah tako puno a da prije nisam krv vadila..... zamisli da se predoziram sa D 😂😂😂😂

29. Lipanj 2017. 23:07

s0102

waithing

Umirem na ovo "kad ga odlede ide na put"😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Samo H i opustanje😂😂😂😂

I to odmah na 200 kilometarski put
    Tko zna šta će sad pitati, sigurno da li dijete ide na more van Hrvatske, već je i naraslo od zadnji put kak smo se vidjele

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.