Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Cestitam.. za sta si specijalizirana?
Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Za sve osim kako ostati trudna 😂😂😂😂😂😂
Ha ha ha....
Jos moram zavrsni rad napraviti i onda sam spec. Kvalitete i sigurnosti hrane... to cu taman pisat dok bidem trudna na jesen 😂😂😂😂😂😂
Za sve osim kako ostati trudna 😂😂😂😂😂😂
Ha ha ha….
Jos moram zavrsni rad napraviti i onda sam spec. Kvalitete i sigurnosti hrane… to cu taman pisat dok bidem trudna na jesen 😂😂😂😂😂😂
Hahahahha, malo crnog humora !
S0102 cestitam i ovdje 😃😃.
Majko mila kad ovako citam tko sta pije osjecam se kao narkicka 😂😂. A u biti fali nam samo malo srece da se karte poklope i da se te mrve prime. A mozda da sam narkicka ili alkicka bi bar bila opustena i eto bebe 😂😂😂😂😂
S0102cestitam i ovdje 😃😃.
Majko mila kad ovako citam tko sta pije osjecam se kao narkicka 😂😂. A u biti fali nam samo malo srece da se karte poklope i da se te mrve prime. A mozda da sam narkicka ili alkicka bi bar bila opustena i eto bebe 😂😂😂😂😂
A i ja si razmišljam da možda umjesto prenetala počnem piti pivo...
waithing
S0102cestitam i ovdje 😃😃.
A i ja si razmišljam da možda umjesto prenetala počnem piti pivo…
Ako nista bila bi vise opustena... od piva... 😂😂
Svaki dan sam to pila.
Sad nakon punkcije vise ne.
Event.popijem Vit C, cink, selen…folat i andol obavezno svaki dan.
A zasto andol?
Imala sam tri spontana, imam antikardiolipinska antitijela slabo pozitivna i genetske mutacije za trombofiliju, pa prije T moram uzimati andol a nakon punkcije ili par dana nakon transfera pocinjem i s heparinom.
Zaista ti zelim puno snage i strpljenja...
i samo hrabro 💪💪
S0102 cestitam na polozenom ispitu 😊
Curke jeste vi mozda dobile Aspirin poslije transfera za pit... ja si malo razmisljam i nemam pojma zas sam ga dobila...
Ahaaaa, ima smisla, kad nemrem nikud s ovom svojom lubenicom od pupe...
E, a imam osjecaj ko da je transfer bio prije tjedan dana... sve si mislim sad cu jos malo pa pisnut na test... a danas tek drugi dan nakon transfera...
Sortiraj odgovore
Najstariji