Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    30. Lipanj 2017. 20:35

s0102

Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Cestitam.. za sta si specijalizirana? 

s0102
    30. Lipanj 2017. 21:42

MiuMau

s0102

Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Za sve osim kako ostati trudna 😂😂😂😂😂😂
    Ha ha ha....
    Jos moram zavrsni rad napraviti i onda sam spec. Kvalitete i sigurnosti hrane... to cu taman pisat dok bidem trudna na jesen 😂😂😂😂😂😂

mono1111
    30. Lipanj 2017. 21:49

s0102

MiuMau

s0102

Za sve osim kako ostati trudna 😂😂😂😂😂😂
    Ha ha ha….
    Jos moram zavrsni rad napraviti i onda sam spec. Kvalitete i sigurnosti hrane… to cu taman pisat dok bidem trudna na jesen 😂😂😂😂😂😂

Hahahahha, malo crnog humora !

Zoja31
    30. Lipanj 2017. 22:12

S0102 cestitam i ovdje 😃😃. 
    Majko mila kad ovako citam tko sta pije osjecam se kao narkicka 😂😂. A u biti fali nam samo malo srece da se karte poklope i da se te mrve prime. A mozda da sam narkicka ili alkicka bi bar bila opustena i eto bebe 😂😂😂😂😂

30. Lipanj 2017. 22:22

Zoja31

S0102cestitam i ovdje 😃😃.
    Majko mila kad ovako citam tko sta pije osjecam se kao narkicka 😂😂. A u biti fali nam samo malo srece da se karte poklope i da se te mrve prime. A mozda da sam narkicka ili alkicka bi bar bila opustena i eto bebe 😂😂😂😂😂

A i ja si razmišljam da možda umjesto prenetala počnem piti pivo...

waithing

s0102
    30. Lipanj 2017. 23:20

waithing

Zoja31

S0102cestitam i ovdje 😃😃.

A i ja si razmišljam da možda umjesto prenetala počnem piti pivo…

Ako nista bila bi vise opustena... od piva... 😂😂

• In@
    01. Srpanj 2017. 08:24

mono1111

In@

mono1111

Svaki dan sam to pila.
    Sad nakon punkcije vise ne.
    Event.popijem Vit C, cink, selen…folat i andol obavezno svaki dan.

A zasto andol?

Imala sam tri spontana, imam antikardiolipinska antitijela slabo pozitivna i genetske mutacije za trombofiliju, pa prije T moram uzimati andol a nakon punkcije ili par dana nakon transfera pocinjem i s heparinom.

Zaista ti zelim puno snage i strpljenja...
     i samo hrabro 💪💪 
    S0102 cestitam na polozenom ispitu 😊 

MiuMau
    01. Srpanj 2017. 09:45

Curke jeste vi mozda dobile Aspirin poslije transfera za pit... ja si malo razmisljam i nemam pojma zas sam ga dobila... 

mono1111
    01. Srpanj 2017. 11:35

In@, tnx !!!!!!

MiuMau, za bolju prokrvljenost si vjerovatno dobila.

MiuMau
    01. Srpanj 2017. 16:52

Ahaaaa, ima smisla, kad nemrem nikud s ovom svojom lubenicom od pupe... 
    E, a imam osjecaj ko da je transfer bio prije tjedan dana...  sve si mislim sad cu jos malo pa pisnut na test... a danas tek drugi dan nakon transfera... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.