Ja sam bas zbog toga uzela prenataS od pharmasa dode 120 kn ali sadrzi sve vitamine
E da te i ja pijem, ne stalno, sad bi mogla opet krenuti, najviše jer su to prenatali sa aktivnim oblikom folne kiseline , zbog mojih mutacija ne uzimam čistu folnu.
waithing
Ne uzimam prenatale jer oni sadrze folnu a ja ne uzimam folnu nego folat od Solgara.
Ti si mi Waiting bila poslala onu sliku prenatala s aktivnim folatom jelda??
A i prenatali ne sadrze ovoliku kolicinu vitamina, tj.jedinica, pogotovo Vit C, Vit E...pa u biti sadrze puno manje jedinica, a ja prvenstveno sam uzimala sve to u velikim jedinicama radi bolje kvalitete j.s., jer u manjim jedinicama nema neko posebno djelovanje.
Svaki dan sam to pila.
Sad nakon punkcije vise ne.
Event.popijem Vit C, cink, selen...folat i andol obavezno svaki dan.
Svaki dan sam to pila.
Event.popijem Vit C, cink, selen…folat i andol obavezno svaki dan.
A zasto andol?
In@… planiram kod njega... imam FET u 9 mj... a onda vjerovatno preko Hzzo a malo... jer bas nisam pri tolikim novcima... ali jesen 2017 je moja...
3 ceki me cekaju u zg 😂😂😂😂😂😂
Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju.... 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Svaki dan sam to pila.
Event.popijem Vit C, cink, selen…folat i andol obavezno svaki dan.
A zasto andol?
Imala sam tri spontana, imam antikardiolipinska antitijela slabo pozitivna i genetske mutacije za trombofiliju, pa prije T moram uzimati andol a nakon punkcije ili par dana nakon transfera pocinjem i s heparinom.
Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Čestitammmm!!!!!!!
waithing
Ne uzimam prenatale jer oni sadrze folnu a ja ne uzimam folnu nego folat od Solgara.
Ti si mi Waiting bila poslala onu sliku prenatala s aktivnim folatom jelda??
A i prenatali ne sadrze ovoliku kolicinu vitamina, tj.jedinica, pogotovo Vit C, Vit E…pa u biti sadrze puno manje jedinica, a ja prvenstveno sam uzimala sve to u velikim jedinicama radi bolje kvalitete j.s., jer u manjim jedinicama nema neko posebno djelovanje.
Da da ja sam ti poslala sliku, ajme kad smo mi o tom tipkale,,pa zar još nismo trudne
waithing
Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Cestitkeee !!!
Nisam uopce reg.post.
Waiting, daaa ! Ne znam ni kad je to bilooo !:/
Sortiraj odgovore
Najstariji