Ja sam bas zbog toga uzela prenataS od pharmasa dode 120 kn ali sadrzi sve vitamine
Ja sam bas zbog toga uzela prenataS od pharmasa dode 120 kn ali sadrzi sve vitamine
E da te i ja pijem, ne stalno, sad bi mogla opet krenuti, najviše jer su to prenatali sa aktivnim oblikom folne kiseline , zbog mojih mutacija ne uzimam čistu folnu.
waithing
Ne uzimam prenatale jer oni sadrze folnu a ja ne uzimam folnu nego folat od Solgara.
Ti si mi Waiting bila poslala onu sliku prenatala s aktivnim folatom jelda??
A i prenatali ne sadrze ovoliku kolicinu vitamina, tj.jedinica, pogotovo Vit C, Vit E...pa u biti sadrze puno manje jedinica, a ja prvenstveno sam uzimala sve to u velikim jedinicama radi bolje kvalitete j.s., jer u manjim jedinicama nema neko posebno djelovanje.

Svaki dan sam to pila.
Sad nakon punkcije vise ne.
Event.popijem Vit C, cink, selen...folat i andol obavezno svaki dan.

Svaki dan sam to pila.
Event.popijem Vit C, cink, selen…folat i andol obavezno svaki dan.
A zasto andol?
In@… planiram kod njega... imam FET u 9 mj... a onda vjerovatno preko Hzzo a malo... jer bas nisam pri tolikim novcima... ali jesen 2017 je moja...
3 ceki me cekaju u zg 😂😂😂😂😂😂
Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju.... 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Svaki dan sam to pila.
Event.popijem Vit C, cink, selen…folat i andol obavezno svaki dan.
A zasto andol?
Imala sam tri spontana, imam antikardiolipinska antitijela slabo pozitivna i genetske mutacije za trombofiliju, pa prije T moram uzimati andol a nakon punkcije ili par dana nakon transfera pocinjem i s heparinom.

Kad smo vec kod tema koje nemaju veze sa mpo.. ja sam danas polozila zadnji ispit na specjalistickom studiju…. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Čestitammmm!!!!!!!
waithing
Ne uzimam prenatale jer oni sadrze folnu a ja ne uzimam folnu nego folat od Solgara.
Ti si mi Waiting bila poslala onu sliku prenatala s aktivnim folatom jelda??
A i prenatali ne sadrze ovoliku kolicinu vitamina, tj.jedinica, pogotovo Vit C, Vit E…pa u biti sadrze puno manje jedinica, a ja prvenstveno sam uzimala sve to u velikim jedinicama radi bolje kvalitete j.s., jer u manjim jedinicama nema neko posebno djelovanje.
Da da ja sam ti poslala sliku, ajme kad smo mi o tom tipkale,,pa zar još nismo trudne
waithing
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji