Miumau drzim fige. Kakvih ti imas problema sa transferima? Ja imam katastrofa transfere, u vg me Tomic isto izmasakrirao a sad kad sam privat lijepo platim anesteziju i sve ok. Ja imam uzasno bolne tranafere jer je taj put kod mene cudan i tesko prolazi kateter.
Ja sam ovaj tjedan jedan dan ok i pozitivna... drugi dan me opere i mislim kako sigurno nikad necu imati djece... nekako sam lagano na pocetku prolazila kroz to.. sto sam duze sve je gore.. manje placem poslije bete ali je osjecaj nakon toga gori...
Mislila sam def stati nakon ovoga ali mislim da necu... imati cu fet u 9 mj.. ako ne uspije imam jos 2 postupka u bolnici pa cu to iskoristiti i na kraju cu jos jednom otici privatno (taman cu valjda skupiti novac opet☺)... i to ce biti to... taman do 35 te pokusam sve sto mogu...
A one price opusti se pa ce biti me ubiju... pa sta u 2 godine ne bi bilo... mislim ljudi... otkacite... 😈😈
Ee a imam pitanje... nikako ne mogu pronaci odgovor na netu... dakle ja imam niski amh za koji mislim da je krivo izmjeren s obzirom na odgovore prilikom stimulacije... druga stvar je da imam suzene jajovode.. dakle oni su prohodni ali je tekucina malo teze prolazila... po tome bi bilo da ja teoretski mogu ostati trudna prirodno😐 naravno ako se dovoljno opustim? 😂😂😂
Hvala S0102, sad cem ja otvorit sezonu, a vi svi zamnom
Zoja imam cerviks koji nije u ravnini s maternicom, tak nes, nisam bas ni razumijela previse, al kateter ne prolazi lako... veli mi dr danas da ja kad idem na transfer moram imat maksimalno pun mjehur... a danas mi se toliko piskilo da se nisam mogla maknut, pa sam malo "ispustila" prije transfera jer je sestra rekla da ne smije bit ni prepun... izgleda da meni ipak mora
A ova prosli put mi je valjda maternicu nekim instrumetima navlacila, sestre su mi skoro pa sjedile na trbuhu, imam osjecaj da mi je diletator do grla dosao... fuj... opsovala sam, onda znas koliko ima sati...
Ajme S0102 odvalila sam se od smijeha na ovo opustanje
Svecano sam obecala svim ljudima koji su mi rekli da se opustim da cu im opalit samar ak mi to jos jednom kazu
A da mozda odes privat izvadit amh? Zasto mislia da je krivo izmjeren?
Za jajovode ne znam, a kojih tocno problema imate? Oprosti ako si mozda vec rekla, ali tesko popratim tko sta, zlatna ribica
Ajme S0102 odvalila sam se od smijeha na ovo opustanje
Svecano sam obecala svim ljudima koji su mi rekli da se opustim da cu im opalit samar ak mi to jos jednom kazu
A da mozda odes privat izvadit amh? Zasto mislia da je krivo izmjeren?
Za jajovode ne znam, a kojih tocno problema imate? Oprosti ako si mozda vec rekla, ali tesko popratim tko sta, zlatna ribica
To su ta dva problema😂😂 on je ok... varira ali je prolazan...
Beba, nemoj tako razmisljati. U ciklusu zene je koja nema probleme je 25% vjerojatnost zaceca. Tako da glavu gore. I ja malo potonem pa se uzdignem. Nikad ne znas da li ces bas ti biti jedna od sretnica kojima iz prve uspije.
Waiting,
Moze pitanje?? Gdje si se ti pikala heparinom??
U trbuh, nogu??
Beba, daj me podsjeti molim te koliko se vec trudite??…mislim uvijek postoji sansa, ali mislim da nema tu puno do opustanja i svega….ja sam uvijek bila u nekom stresu kad bi god ostala T….mislim T nisu uspjele ali mislim da to nije do stresa bilo.
Sad ce u 10.mj bit 2 god da se trudimo, u pravu ste da treba sve isprobat samo ja nekad imam osjecaj da ne mogu vise ni minute izdrzat ,vise se ni ne razocaram kad dodje m ,vise bi se iznenadila da ne dodje, ja i nemam neku dijagnozu a mm slabiju pokretljivost,
url=https://lilypie.com]
DANTE
Joj Zoja bas to, ko da zivim posve drugi zivot otkad smo u to sve krenuli… ali da, ispucat sve sto mozemo i onda bar znamo da smo dale sve od sebe…
Znaci od 14 stanica, tri odma odbacili… svih 11 oplodeno… 8 ostalo do treceg dana, 4 ostale do danas, peti dan… dvije vratili, dvije smrznuli… beta 12.7.
Drz gaceee do tad
Sretnoo!
DANTE
Beba, nemoj tako razmisljati. U ciklusu zene je koja nema probleme je 25% vjerojatnost zaceca. Tako da glavu gore. I ja malo potonem pa se uzdignem. Nikad ne znas da li ces bas ti biti jedna od sretnica kojima iz prve uspije.
Ma znam,ali se nikako ne uspijevam priviknut na ovu situaciju, sve mi je teze i sve mi to utijece na sve segmente zivota,sve mi je na nekom cekanju a zivot prolazi.
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji