Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    15. Lipanj 2017. 17:00

waithing

mono1111

Waiting,
    A ovako i onako svaki dan idem u Petrovu da me pikaju oni u guzu, pa ok ako i tamo.moram otici da mi daju tu u guzu.
    Kako si se sama uspjela.piknuti??
    Lezecki.ili stojecki?

Stojeci, bila sam primorana 😆.bili na moru gdje nije bilo nikakve bolnice tj.jedan dom zdravlja u kojem su me blijedo pogledali kad sam im banula sa iglama ispala sam kao neki narkoman😅😅😅.
    I onda dosli kuci ja pogledala par filmica na youtube-u i upiknula se..i sve bilo ok😄😄😄

Hahahha, super !

Kalinskica33
    15. Lipanj 2017. 21:04

A JOJ ZNACI ONI SU U OSMOM MJ NA GODISNJEM NA VV? A TKO JE TAM GLAVNI GINEKOLOG? HVALA TI NA OVIM INFORMACIJAMA PUNO MI ZNACE , DRUGI TJEDAN CU NOSITI NALAZE GINEKOLOGINJI PA CU VIDJETI STA DALJE

KRISTINA KALINSKI

Kalinskica33
    15. Lipanj 2017. 21:11

Waithing i mono 1111 hvala vam na vasim skustvima koja djelite sa nama koje tek krecemo u to , super je znati da nisi sam u tome i da imas sa kim to podijeliti jel vasa skustva su dragocijena 

KRISTINA KALINSKI

15. Lipanj 2017. 21:26

Kristina Kalinski

A JOJ ZNACI ONI SU U OSMOM MJ NA GODISNJEM NA VV? A TKO JE TAM GLAVNI GINEKOLOG? HVALA TI NA OVIM INFORMACIJAMA PUNO MI ZNACE , DRUGI TJEDAN CU NOSITI NALAZE GINEKOLOGINJI PA CU VIDJETI STA DALJE

Da osmi mj.su na kolektivnom godisnjem, a pacijente primaju do polovice sedmog tako da stignu do godisnjeg pozavrsavati sto imaju...
    A glavna je gin.Doroteja Pavan Jukic...

waithing

s0102
    15. Lipanj 2017. 21:55

Waithing….. kartica za sva pitanja... 😉

15. Lipanj 2017. 22:01

s0102

Waithing…..kartica za sva pitanja… 😉

Jooj boze..da mi to netko rekao prije god.dana ufff..
    Ja sam mislila da cu to onako s pol snage odraditi..teoriju sam usavrsila nikako praksu😧😧😧

waithing

s0102
    15. Lipanj 2017. 22:11

waithing

s0102

Waithing…..kartica za sva pitanja… 😉

Jooj boze..da mi to netko rekao prije god.dana ufff..
    Ja sam mislila da cu to onako s pol snage odraditi..teoriju sam usavrsila nikako praksu😧😧😧

Bit ce.... bit ce... 😉

• In@
    16. Lipanj 2017. 10:37

s0102 kakvo je stanje kod tebe, kako se osjecas? Sto su ti zadnje rekli?

s0102
    16. Lipanj 2017. 11:04

In@

s0102 kakvo je stanje kod tebe, kako se osjecas? Sto su ti zadnje rekli?

Evo.. nocas je bila prva noc da me jajnici nisu probudili zbog bolova...
    Bas sam jako napuhana,u sri sam dobila jos inekciju decapeptyla i kao da me jos vise napuhao... boli me cijeli trbuh dok disem,tj kad duboko udahnem😂😂
    Rekao mi je da mu se javljam.. ali ja sam mu se javila prije te inekcije i sutra cu ga zvat jer bi i u ned trebala jednu dobiti...
    Inace mirujem.. cisto iz razloga jer do jucer nisam ni mogla puno hodati...
    Mahhhh.... cijeli ovaj postupak mi je bas tezak..... sad ce me pocet hvatat depra... 😐 beta mi je tek 26

Zoja31
    16. Lipanj 2017. 11:32

S0102 bit ce to sve dobro. Napuhana si od tih boostera ali daj boze da je dobitni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.