Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    16. Lipanj 2017. 12:39

cure, moj slijedeci korak je propuhivanje jajovoda, zanima me da li u istom ciklusu mogu obaviti i inseminaciju? da ne gubim jos jedan mjesec.. 

MiuMau
    16. Lipanj 2017. 14:45

Ej curke, dali su mi ovaleap 150 jedinica pa u srijedu na folikulometriju... prvu sam dobila u pol dva i veli sestra da si dajem svaki dan pol sata do sat ranije, jeste i vi imale takav raspored? 
    I zaprepastila sam se u dobrom smislu, onaj prosli postupak mi broje pod prirodni 

Sophie
    16. Lipanj 2017. 17:38

Cure koje znate, kaj mislite?
    Prirodni ciklus, 11.dan folikul 16mm endometrij 7.1
    E2 sporo raste, danas je 130 
    Inače imam kratke cikluse, sutra opet vađenje krvi i ult
    Kaj mislite kad će štoperica? Možda bi mogla sutra?

mono1111
    16. Lipanj 2017. 21:15

Cure,
    Nisam se stigla javiti.
    Ugl.dns sam bila na uzv, najveci folikul je 19,5 mm, a ostali su i po 19, 17, 16, 15, 12....
    Vadila samsam estradiol koji je preko 8000 ali su me nazvali iz Petrove i, rekli da opet sutra dodjem na uzv i opet vadjenje, znaci po tome, oni nisu jos zreli.
    I dns sam se toliko razocarala, em mi je endo samo 7,7 mm, a navodno je neki dan bio 9,3 pa mi je dokt.rekla da prije O on zna se stanjiti i nakon O ponovmo raste. Ima li netko kakva saznanja o tome??
    I dobila sam neku kakti crijevnu virozu, i leukociti su mi poviseni, i jako sam se bojala da mi nece postupak ukinuti, i radi anestezije ali su rekli da valjda nece, da ne bi trebalo smetati.
    I imam temp.sto ako taj dan na dan aspiracije budem imala temp??

Miumau,
    Super !!!! Znaci nisu ti racunali.
    Ja sam se uvijek pikala tj.isla u 17 h.

Sophie,
    Nazalost ne znam. 

s0102
    16. Lipanj 2017. 21:40

Kad ja ovo sve citam shvacam da osim terapije koju sam dobivala i broja folikula nisam ni u jednom postupku nista vise znala...😂😂😂
    Niti u jednom postupku nisam za vrijeme postupka vadila krv... izvadila jednom hormone pred skoro 2 g😂 nikada mi nisu rekli koliki je endometrij...
    Kad ovo sve citam... ne znam da li je bolje sto nisam znala ili bi bilo bolje da sam znala... mislim da je meni mozda to bila jedna briga manje... nisam imala o cemu razmisljati STO AKO....
    cure...mono....sophie...miumau... vjerujem da ce sve biti ok.... ☺

mono1111
    16. Lipanj 2017. 22:01

Ni ja jos nisam zakljucila da li je bolje znati ili ne znati !
    Hvalaaa !, 
    Kathryn,
    Gdje ides na propuhivanje?

• In@
    16. Lipanj 2017. 22:07

mono1111

Cure,
    Nisam se stigla javiti.
    Ugl.dns sam bila na uzv, najveci folikul je 19,5 mm, a ostali su i po 19, 17, 16, 15, 12….
    Vadila samsam estradiol koji je preko 8000 ali su me nazvali iz Petrove i, rekli da opet sutra dodjem na uzv i opet vadjenje, znaci po tome, oni nisu jos zreli.
    I dns sam se toliko razocarala, em mi je endo samo 7,7 mm, a navodno je neki dan bio 9,3 pa mi je dokt.rekla da prije O on zna se stanjiti i nakon O ponovmo raste. Ima li netko kakva saznanja o tome??
    I dobila sam neku kakti crijevnu virozu, i leukociti su mi poviseni, i jako sam se bojala da mi nece postupak ukinuti, i radi anestezije ali su rekli da valjda nece, da ne bi trebalo smetati.
    I imam temp.sto ako taj dan na dan aspiracije budem imala temp??

Miumau,
    Super !!!! Znaci nisu ti racunali.
    Ja sam se uvijek pikala tj.isla u 17 h.

Sophie,
    Nazalost ne znam.

Ja sam isto imala problema sa stanjivanjem endometrija, ne zna se zasto, neki kazu da moze do toga doci ako se uzima klomifen, da on utjece na to... Al meni su dali odmah estrofem da mi održava debljinu, da ne bi doslo do stanjivanja. 

mono1111
    16. Lipanj 2017. 22:14

Ja isto uzimam estrofem, od 1 dc.
    Znam to za Klomifene, ali mi je cudno to sto mi je u sri bio 9,3 a dns 7,7.

• In@
    17. Lipanj 2017. 13:02

mono1111

Ja isto uzimam estrofem, od 1 dc.
    Znam to za Klomifene, ali mi je cudno to sto mi je u sri bio 9,3 a dns 7,7.

Isto se i meni događalo, ali dr me pokrivao estrofemom. Pocela sam ga piti 7dc, al u stimuliranom ciklusu, pila sam ga 2×2, a iza transfera 3x1. Iskreno nije mi ništa govorio o debljini 😕  a da li ti je isti dr mjerio oba puta i na istom uzv?

MiuMau
    17. Lipanj 2017. 13:58

S0102 mislim da vrijedi ona - Blazeno neznanje 
    Sad gledam nalaze, amh mi se s 42 spustio na 36 u manje od pol godine, pa odmah krece panika, zasto, kako...  
    Sto manje znas, to si opustenija, a mislim da i to igra jednu veliku ulogu u svemu...
    Ajde da vas malo nasmijem, danas sam pol sata sjedila i pokusavala se piknut, i nikak pa nikak... nije mi prirodno zabost iglu u sebe... bar znam da nikad necu moc postat narkicka... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.