Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    14. Lipanj 2017. 16:37

Mono cestitam za endometrij, uvijek te se sjetim s onim silnim ciklama i ananasima 
    Koji ti je dan ciklusa? 12 folikula je super brojka... imas kakvih bolova? Cime si se uopce pikala i koliko dugo?
    Ja danas dobila, u petak idem gore da vidim kakvu ce terapiju dati... valjda ce punkcija biti oko 12og dana ciklusa, jer vise slobodnih dana nemam, a na poslu nema koje bolestine nemamo trenutno, pa mi i nije bas za vratit po nesto u sred postupka 

mono1111
    14. Lipanj 2017. 17:49

MiuMau

Monocestitam za endometrij, uvijek te se sjetim s onim silnim ciklama i ananasima
    Koji ti je dan ciklusa? 12 folikula je super brojka… imas kakvih bolova? Cime si se uopce pikala i koliko dugo?
    Ja danas dobila, u petak idem gore da vidim kakvu ce terapiju dati… valjda ce punkcija biti oko 12og dana ciklusa, jer vise slobodnih dana nemam, a na poslu nema koje bolestine nemamo trenutno, pa mi i nije bas za vratit po nesto u sred postupka

Hvala, hehehe.
    Dns mi je 10 dc.
    Jojj, muku sam mucila s tim endom. I sad napokon, nakon svih histeroskopija koje sam obavila, sam mirna !
    Menopur prvo dva ili tri dana po 3 ampule i ostatak po dvije ampule. I dalje se pikam.
    Dns sam dobila Cetrotide, i z petak opet na uzv, tako da racunam da mi punkcija sigurno nece biti prije 14 dc ako ne i 15 dc.
    Koju si ti onda dobila stimulaciju?? I daj me podsjeti koliko j.s.si dobila?? Da li je bio prirodnjak?? Nije jelda??

Kalinskica33
    14. Lipanj 2017. 20:41

JA SE PRIPREMAM ZA OPLODNJU PA ME ZANIMAJU VAŠA ISKUSTVA? VJEROJATNO ČU IĆI U VUK VRHOVAC , KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA SA VUK VRHOVCOM?

KRISTINA KALINSKI

Kalinskica33
    14. Lipanj 2017. 21:37

ŠTA JE TO BETA? DAJTE ME UPUTITE MALO NIVA SAM U TOME HVALA

KRISTINA KALINSKI

14. Lipanj 2017. 22:13

Kristina Kalinski

ŠTA JE TO BETA? DAJTE ME UPUTITE MALO NIVA SAM U TOME HVALA

Draga kristina..o ovom svemu bi se dalo puuno pisati.. beta je hormon koje luči tijelo ukoliko nakon postupka dodje do trudnoce..
    Za pocetak bih ti preporucila procitati RODINU brosuru NEPLODNOST u kojoj je sve od pocetka do kraja postupka opisano i sve ce ti biti puno jasnije, bar je meni puno pomogla...
    Ja sam na vuk vrhovcu i ok je...manje vise su sve drzavne bolnice iste e sad od koje se kome posreci to je vrlo induvidualno.
    Sretno...

waithing

mono1111
    14. Lipanj 2017. 23:27

Cure,
    Da li ste vi imale kakve bolove od Cetrotida??
    Ja sam dns primila prvu injekciju i od tada par sati nakon imam neke glupe bolove poput ovulacijske boli??!!
    Kao da mi pucaju folikuli, sto nije moguce jelda s obzirom na Cetrotide i premalu velicinu??
    Od kad ste vi dobile tu injekciju od kojeg dc ili koja velicina folikula?

s0102
    15. Lipanj 2017. 08:58

mono1111

Cure,
    Da li ste vi imale kakve bolove od Cetrotida??
    Ja sam dns primila prvu injekciju i od tada par sati nakon imam neke glupe bolove poput ovulacijske boli??!!
    Kao da mi pucaju folikuli, sto nije moguce jelda s obzirom na Cetrotide i premalu velicinu??
    Od kad ste vi dobile tu injekciju od kojeg dc ili koja velicina folikula?

Ja sam ih od 9 tog dana... ne znam koja velicina mi je bila... ali nista posebno nisam osjetila... osim zadnjeg dana.. dan prije stoperice uzasna bol me po noci presjekla u trbuhu...
    Sve ce biti ok... ne brini... ☺

MiuMau
    15. Lipanj 2017. 09:27

Ma klomifene i nekoliko inekcija hcg-a, bas se moram sjetit sutra pitati jel mi to racunaju pod prirodnjak, iako od cura cujem da su im takve brojali pod stimulirane... dobili smo tri stanice, sve tri se oplodile, al su se dvije prestale razvijati - jedna dvostanicna, jedna cetverostanicna... a morulu su vratili app, trebala je vec biti blastocista...

mono1111
    15. Lipanj 2017. 13:17

MiuMau,
    Nadam se da ce iduci put dati neku bolju terapiju??
    Zasto prvo daju tako slabe?? Znam da su cure pisale ovdje da je koma kad ti daju te Klomifene ili sl.a racunaju pod stimulirani.

I dns isto imam bolove, ali ne kao jucer. Valjda ce sve biti ok.
    Cure na koliko mm ste stopericu dobile?

Zoja31
    15. Lipanj 2017. 13:21

Mono vjerujem da ce sve biti ok, vjerojatno te boli jer imas dosta folikula. Cetrotide bi trebao sprjeciti prijevremeno pucanje folikula. Pokusaj sto vise odmarati bez nekih velikih naprezanja. Ja sam stopericu dobivala na nekih 16mm. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.