Ako su nestali…mozda su popucali..ne znam sto bi drugo moglo biti…nisu ti dali nikakvo objasnjenje gdje su??? Ali moze to sve jos izaci na dobro..ja se shecam svog prvog stimuliranog..isto mi u vinografakoj rekli pred kraj stimulacije da im se to nist ne svidja kak mi nejednako radtu i nikak nisu mogli odrediti koji dan napraviti punkciju jer ih bilo svakakvih..i stalno bi na ultrazvuku brojali oko osam folikula a ja na punkciji imala 13stanica..i nikak mi to nije bilo jasno..
Pitala sam jesu li popucali i rekli da ne, jer bi valjda ostalo zuto tijelo, a navodno uz cetrotide ne mogu puknuti.
Koji dc ti je bila punkcija??
Koja velicina je bila? Jesi i ti vadila estradiol?
Uff stvarno se ne sjecam detalja to je bilo prije godinu dana…punkcija je meni uvijek bilaod 15-17dc sad tocno taj postupak ne znam u dan a nisam kod kuce da pogledam u papire, vadili jesu estradiol a koliki je bio nemam pojma nikad mi to ni ne kazu…a punkciju su radili na neku sredinu folikula jer se nisu mogli drugacije odluciti kad ih bilo od 15-20mm…na kraju su mi rekli da od stoperice oni sto su sitniji znaju narasti jer njih ni brojali na folikulometrijama nisu do punkcije su bile dobre…
Tnx !
Valjda cu sutra znati vise.
Drz se Mono, bit ce to ok... mozda su se jajnici okrenuli il sta ti ja znam, pa ih ne vide, meni ti je rekla doktorica na dan punkcije da ne zna hoce moci do folikula na desnom jajniku jer se zavukao... ja pretrnula, usla s curama tam pred salu, presvacimo se, ja krenula cupkati da se vrati... cure umiru od smijeha, a ja mrtva ozbiljna, pa nece mi sad zbog toga propast postupak... i usla unutra, veli doktorica da se jajnik namjestio, vidi sve... ja reko pa koliko san cupkala i bolje mu je...
Mislim glup primjer, al poanta je da se moze sve sredit do punkcije, pokusaj sve nekak kroz salu filtrirati, druge nemamo, samo se pojedemo bezveze brinuci...
Drz se Mono, bit ce to ok… mozda su se jajnici okrenuli il sta ti ja znam, pa ih ne vide, meni ti je rekla doktorica na dan punkcije da ne zna hoce moci do folikula na desnom jajniku jer se zavukao… ja pretrnula, usla s curama tam pred salu, presvacimo se, ja krenula cupkati da se vrati… cure umiru od smijeha, a ja mrtva ozbiljna, pa nece mi sad zbog toga propast postupak… i usla unutra, veli doktorica da se jajnik namjestio, vidi sve… ja reko pa koliko san cupkala i bolje mu je…
Mislim glup primjer, al poanta je da se moze sve sredit do punkcije, pokusaj sve nekak kroz salu filtrirati, druge nemamo, samo se pojedemo bezveze brinuci…
Hahahahahahah !
Mono1111 a isto tako iz moga slucaja ti mogu reci da svaki dr ne vidi isto i ne mjeri isto... To je jedan od razloga zasto sam i krenula privatno, da me uvijek isti dr prati i da je upucen u sve... Pokusaj se ne previse opterecivati sa tim i pitaji ih sve u sto sumnjas i nije ti jasno...
Mono1111 a isto tako iz moga slucaja ti mogu reci da svaki dr ne vidi isto i ne mjeri isto… To je jedan od razloga zasto sam i krenula privatno, da me uvijek isti dr prati i da je upucen u sve… Pokusaj se ne previse opterecivati sa tim i pitaji ih sve u sto sumnjas i nije ti jasno…
Tnxxx !!!
Mono1111….ima novosti danas?
Jojjjj, sto reci vise?? Hehh...
Znaci folikuli su kao narasli za 1 mm, ovakvo je stanje :
Desni jajnik : 20, 17.5, 16, 17.5, 16....znaci oni mali koju su jucer bili 15, 16i 14 su narasli za 1 mm.
Onaj od 20.5 njega nema, hahah, mislim jedino se mogu smijati, onaj valjda koji je bip 19 sad je 20.
Lijevi jajnik : 16, 17, 15, 14....
Sveukupno ih je 13. Sto znaci da svi oni veci su nestali, nisu pukli, nego ih nema...
Endo mi.je 7,4 mm.
I estradiol mi.je 3000 i nesto, ako gledamo pg / ml jer oni to gledaju, ne gledaju onu prvu vrijednost koja mi jr dns 12000.
Po.njima znaci nisu zreli i opet sutra uzv.
Tj.evo vam slika, tako ce lakse biti...
Uopce ne znam sto bi rekla.
Pitala sam tu dokt.da li ja slabo reagiram na stimulaciju pa je zato tako, a ona meni da je to ok reakcija s obzirom na malu dozu kao...pa zasto mi onda ne povecaju dozu.???
A mozda je bolje da idu malo po malo, nego da daju preveliku dozu pa da popucaju ili tako nesto... sad kad su vec pred kraj, ne znam da bi bilo dobro povecavat dozu, a i prvi put si pa ne znaju kako ces reagirat... samo smireno dalje, vjerujem da rade sto misle da je najbolje...
A mozda je bolje da idu malo po malo, nego da daju preveliku dozu pa da popucaju ili tako nesto… sad kad su vec pred kraj, ne znam da bi bilo dobro povecavat dozu, a i prvi put si pa ne znaju kako ces reagirat… samo smireno dalje, vjerujem da rade sto misle da je najbolje…
Navodno ne mogu puknuti radi cetrotida.
Nadam se !
Sortiraj odgovore
Najstariji