Mislim da ni nema smisla sad pred kraj povecavati dozu, stanice u njima ne smiju biti ni prezrele, oni sad sigurno gledaju kako da ih usklade, meni to tvoje ok izgleda - ima ih svakakvih no tako je to kod veceg broja folikula..vjerojatno sad gledaju za stopericu uhvatiti neku sredinu..i ovi sitniji ti stignu do punkcije biti taman jer im stoperica daje dodatni boom tako su bar meni rekli i tako je i bilo. Ne brini bit ce tu dosta materijala vidjet ces.
waithing
Mislim da ni nema smisla sad pred kraj povecavati dozu, stanice u njima ne smiju biti ni prezrele, oni sad sigurno gledaju kako da ih usklade, meni to tvoje ok izgleda - ima ih svakakvih no tako je to kod veceg broja folikula..vjerojatno sad gledaju za stopericu uhvatiti neku sredinu..i ovi sitniji ti stignu do punkcije biti taman jer im stoperica daje dodatni boom tako su bar meni rekli i tako je i bilo. Ne brini bit ce tu dosta materijala vidjet ces.
A zasto su mi neki nestali??
Nema.ih vise? Ili se smanjili, sto navodno nije moguce???!
A zasto su mi neki nestali??
Nema.ih vise? Ili se smanjili, sto navodno nije moguce???!
Pa i meni je cudno da su se smanjili..jedino logicno objasnjenje mi je da nisu dobro izmjerili..ne znam zbilja...
waithing
Mono da li te svaku folikulometriju gledala tvoja doktorica? Znam da si napisala da vas u petrivoj vodi jedan lijecnik..zato si mislim mozes pitati u cem je stvar..jer meni na vv isto zna biti svakakvih misljenja no napisala sam da nas tamo gleda tko radi na dan kad moramo na folikulometriju pa prodjem kroz postupak kroz tri lijecnika i misljenja pa je teze ista pitati jer svaki ima svoje misljenje...
waithing
Mono da li te svaku folikulometriju gledala tvoja doktorica? Znam da si napisala da vas u petrivoj vodi jedan lijecnik..zato si mislim mozes pitati u cem je stvar..jer meni na vv isto zna biti svakakvih misljenja no napisala sam da nas tamo gleda tko radi na dan kad moramo na folikulometriju pa prodjem kroz postupak kroz tri lijecnika i misljenja pa je teze ista pitati jer svaki ima svoje misljenje…
Nije me svaki put gledala ona jer sam neki put isla vikendom a tada radi onaj tko je dezuran, itako da su me gledale 2 razlicite i moja.
Moja me gledala prva dva ili tri puta mislim.
Ali tako to inace ide, uvijek ides na folikulometrije u vrijeme kad radi tvoj dokt.osim ako ga nema...
Eh da nazalost to je problem u svim drz.bolnicama sto od pocetka do kraja ne vodi jedan lijecnik, i vikendi i svasta nesta se dogadja a oni nam nisu uvijek na raspolaganju...
No vjerujem da ce sve biti dobro meni to ok izgleda..slicno je i kod mene bilo..od 15-20mm folikuli i 13 stanica... sretno
waithing
Cure,
Evo gledajte ovo !
Znaci ne da je netko krivo mjerio, nego je sigurno !!!
Pogledajte velicinu folikula a kao njih nije jucer bilo????
Ajme mono sta je sad ovo..vidim i da ce sve zametke zamrznuti, boje se hipera ili zbog tankog endometrija..koliki ti je on danas? Ovo sa folikulama je zbilja jako cudno...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji