Anin, držim fige za veliku betu 🤗
Hvala 😁😚
A sto nisi vec popiškila neki test??😅😅😅
waithing
Jutro.... ima li koja iskustva s Vinogradskom, poliklinikom Škvorc i Betaplus (preko HZZO-a)?
Što se plaća, koliko se čeka, kakvi su uvjeti i kakvi su doktori?
Jutro…. ima li koja iskustva s Vinogradskom, poliklinikom Škvorc i Betaplus (preko HZZO-a)?
Evo u vinogradsku sad ako odes do Bozica mozda dodjes na red😄😃..tamo je poduza lista za lijekove nazalost...
waithing
Anin, držim fige za veliku betu 🤗
Hvala 😁😚
A sto nisi vec popiškila neki test??😅😅😅
Nisam jos...danas mi je 7 dnt, a bila je blastica.Ti testovi su me znali izbacit sa zdravog razuma tako da mi ne pada na pamet. Tako da cu betu vadit na 9-ti dan, pa ako bude moram do vg po jos fragmina jer dobivam na kapaljku
Jutro…. ima li koja iskustva s Vinogradskom, poliklinikom Škvorc i Betaplus (preko HZZO-a)?
Evo u vinogradsku sad ako odes do Bozica mozda dodjes na red😄😃..tamo je poduza lista za lijekove nazalost…
Kojeg Bozica waithing?? 😂😂😂
Evo u vinogradsku sad ako odes do Bozica mozda dodjes na red😄😃..tamo je poduza lista za lijekove nazalost…
Kojeg Bozica waithing?? 😂😂😂
Mozda i Uskrsa ha😅😅 joojjjj
waithing
Što se plaća, koliko se čeka, kakvi su uvjeti i kakvi su
Ja sam u vg tako da waithing ti je dobro rekla...jako jako se dugo ceka za ljekove..pa bi ti preporucila da krenes negdje drugdje. A curke koje su u Svorcu i Betaplusu ce ti sve detaljnije objasnit. Sretno
Skvorc ima ugovor s HZZO za IVF. Placas prve konzultacije 300kn, prvi ultrazvuk 250kn. Ja dalje nisam jos stigla pa ti ne mogu sa sigurnoscu reci, ali znam da se folikulometrije placaju, a ostalo u IVF je 'besplatno' odnosno placa HZZO, a i inseminacije i HSG nema pokriveno HZZO pa se to placa. Ne znam cijenu folikulometrije, ali ima cjenik na webu. Betaplus konzultacije 500kn, folikulometrije pisu na webu na cjeniku. Betaplus sam procitala na nekom forumu naplacuje FET, ali to uzimam sa rezervom jer nemam info iz prve ruke. Sve ostalo u betaplus bi trebalo biti isto kao Skvorc (ne cijene, nego sto se sve placa, sto ne)
Joojjj.. cure... evo citam... ja sam odustala od bolnica i odlucila za Lucija... cak sam mislila sada u 5 mj otici na jos jedne konzultacije i ako je sve ok u 6 mj na postupak... a zadnjih par dana se dvoumim... ne znam da li bi isla ili jos cekala... a ne znam sto cekam... jooj... izluditi ce me i to razmisljanje...
Jedan tren mislim da mi je mozda najbolje da odem prije ljeta... a drugi.. mozda bolje odmoriti ovo ljeto pa na jesen... a onda... kog sam vraga cekala cijelo ljeto 😂😂😂😂😂😂😂😂
Slom zivaca😂
S0102 neznam kakvog je razmisljanja Luci ali meni je moj doki rekao da stimulaciju ne planiram tokom ljeta jer ne preporucuje. Zasto?? Nemam pojma 😂😂. Meni je dao opciju ili sad 6.mj ili kraj 8.mj tako da sam ja izabrala kraj 8.mj
Sortiraj odgovore
Najstariji