Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    07. Svibanj 2017. 22:33

JelenaZG

Ili je Dolores123 primala Ovaleap? Sad mi se sve pomiješalo ….

Da ja sam primala.prva 3 dana 225, onda 4 dana 150 + orgalutan i 8 dan ujutro opet 150 , a navecer stopericu ovitrele.Nemam pojma kolko je bilo folikula jer mi nisu rekli ali je bilo 7 js.Punkciju sam imala 11 dan ciklusa.A transfer 15 dan cikusa.

• Dolores123
    07. Svibanj 2017. 22:38

Dolores123

JelenaZG

Ili je Dolores123 primala Ovaleap? Sad mi se sve pomiješalo ….

Da ja sam primala.prva 3 dana 225, onda 4 dana 150 + orgalutan i 8 dan ujutro opet 150 , a navecer stopericu ovitrele.Nemam pojma kolko je bilo folikula jer mi nisu rekli ali je bilo 7 js.Punkciju sam imala 11 dan ciklusa.A transfer 15 dan cikusa.

Moji folikuli su ti 8 dan bili 16, 17,18 mm.Mislim da je bilo tako, kad nemam papira da tocno pogledam jer su mi ga uzeli.

Sophie
    08. Svibanj 2017. 13:11

Pozdrav drage žene, 
    Moja trudnoća je završila prije tjedan dana u devetom tjednu, prestalo kucati srce... dolazim polako ali teško K sebi i iako mi se čini daleko razmišljam o novom postupku. Išli smo privatno a sada bi u neku bolnicu. Iako mi dosta poznatih ide u petrovu zanima me kakva su vaša iskustva općenito u ZG?

Nina2512
    08. Svibanj 2017. 13:34

Sophie

Pozdrav drage žene,
    Moja trudnoća je završila prije tjedan dana u devetom tjednu, prestalo kucati srce… dolazim polako ali teško K sebi i iako mi se čini daleko razmišljam o novom postupku. Išli smo privatno a sada bi u neku bolnicu. Iako mi dosta poznatih ide u petrovu zanima me kakva su vaša iskustva općenito u ZG?

Sophie zao mi je jako🙁🙁..ne mogu ni zamisliti kako ti je..to su ti vidjeli na pregledu ili si sama znala,tj jesi imala kakve lose simptome?ja sam isla u petrovu i jako sam zadovoljna,i doktorima i brzinom,sa svime..zelim ti svu srecu u iducem postupku😍

Sophie
    08. Svibanj 2017. 14:56

Nisam imala nikakvih loših simptoma, dr vidio na kontroli da nije ok..

08. Svibanj 2017. 15:26

Sophie

Nisam imala nikakvih loših simptoma, dr vidio na kontroli da nije ok..

Zao mi je draga... moja je trudnoca i ranije zavrsila pa nekako nisam ni bila sokirana ishodom jer od pocetka nije valjalo( duplanje bete , pa hematom iznad gastacijske pa stalno krvarenje) pa vjerujem da je ovo stvarno sok kad je sve bilo u redu...no ocito embrijic nije bio dobar i predodredjen za zivot..
    Ja sam na VV i ok je sto se tice 'brzine'..nema cekanja jedina je mana sto ne rade nedjeljom i nema anestezije( no ti si bila kod lucija pa si tako i navikla jel..ako se dobro sjecam da si tamo bila?)
    A jesi li morala na kiretazu ili..
    Ja sam isla na kiretazu no na kontroli nakon kiretate se jos nesto vidjelo pa sutra idem ponovno..nadam se da ce sve bit 'cisto' u maternici ojojjj...
    Inace, meni je doktorica rekla oko tri ciklusa pauze nakon spontanog...

waithing

Sophie
    08. Svibanj 2017. 15:48

Da kod L sam i čak mi ta anestezija i nije problem.
    Bila sam na kiretaži i dr tjedan mi je kontrola. 
    Kak je tebi nakon? Meni prva tri dana bilo skroz ok i tek onda krenulo bolit za poludit i neko brljavljenje. Navodno je to tak ok.
    Držim fige da sve dobro prođe na kontroli 😊

08. Svibanj 2017. 16:37

Sophie

Da kod L sam i čak mi ta anestezija i nije problem.
    Bila sam na kiretaži i dr tjedan mi je kontrola.
    Kak je tebi nakon? Meni prva tri dana bilo skroz ok i tek onda krenulo bolit za poludit i neko brljavljenje. Navodno je to tak ok.
    Držim fige da sve dobro prođe na kontroli 😊

Mene stvarno nista nije boljelo...krvarila sam taj dan nakon kiretaze i nakon toga isto kao i ti to neko brljavljenje skoro tjedan dana..evo u subotu menga dosla..iako je kao trebala bit 12-og..jer navodno dan kiretaze je prvi dan menge..dakle stigla mi sest dana ranije i zacudjujuce nije me apsolutno nista boljelo.niti jedan grc to mi bas cudno jer inace me zna boljeti kad dobim mengu...a vidjet cu sutra sta ce bit...nadam se dsa je sve izaslo..i nije mi bila ni obilna menga...

waithing

Zoja31
    08. Svibanj 2017. 18:05

Sophie jako mi je zao. Ne mogu niti zamisliti kako se osjecas. Nazalost ja sam bila u vinogradskoj i ne preporucam. Lista lijekova je ubitacna, cca 6-7 mjeseci. Mislim da je od svih bolnica tamo lista cekanja najduza. 

Zoja31
    08. Svibanj 2017. 18:06

Waithing drzim fige da je kod tebe sutra situacija cista i da ces izbjeci barem ponovnu kiretazu. Kada ti planiras ponovno krenuti? Nisam zapamtila dali imas smrzlica ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.